KIYAMETİN AYAK SESLERİ [Yorumlar]
Bu durumda şimdi Apocalipse grubu mevcud düzleme dönemiyor mu? Düzleme açılan tüm kapılar kapatıldığına göre. Yoksa Apocalipse in boyutu düzlemin bir parçası mı sayılıyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Yarın akşamdan pazar akşamına kadar internete giremeyeceğim. Her halde sorun olmaz ama çok acil bir durum olursa Sverash Rivro yu oynayabilir.
HARBE GİDEN
arkadaşlar karakter kağıtlarından gerçekten anlamıyorum. Bu konuda bana biraz yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada bıçaklanmanın etkisinin tamamen kaybolduğunu mu varsayayım. İlk yazdığım yazıda olabildiğince bunun cucunu açık bırakacağım.
HARBE GİDEN
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Firble şu anda ayıksın ve zihnin açık. Hitpointinde tam, herhangi açık bir yaran yok.
Karakter kağıdını aldım Firble, bir iki düzenlenecek yerleri var onun dışında sorun yok.
Karakter kağıdını aldım Firble, bir iki düzenlenecek yerleri var onun dışında sorun yok.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
İyileştim o zaman güzel. Cennette olduğuma inanmak için bir neden daha.. : )
Karakter kağıdım bende yok ama o kadar da sorun değil benim için. : )
Karakter kağıdım bende yok ama o kadar da sorun değil benim için. : )
HARBE GİDEN
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Aslında bir Knowledge (The Planes) check beklemem gerekirdi ama zamandan tasarruf için-Knowledge (The Planes)'imin de 22 olmasına dayanarak
-ben temel bilgileri verdim. Eğer DM hoşlanmazsa dilediği gibi editini yapar, istediği kadarını siler. 
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Kulağım çınladı bir bakayım dedim 
Her zaman olmasa da takip etmeye çalışıyorum oyunu. Biraz daha hareketlernince daha heyecanlı olacaktır.
Andero her zamanki Andero dikbaşlı kararlı, güçlü.
Bu arada biraz artistlik sezdim başbüyücü
Ayaküstü boyutlar dersi vermişiz.
Neden bilmiyorum ama bu rpye bir keşişi ben de yakıştırdım böyle bir karakter iyi olmuş.
Ve kimin nerde ne zaman işe yarayacağı nerden belli olabilir ki. Ufak hobbitin çok şeyler değiştirebileceğine inanıyorum ben
İlginç bir grup olmuş gerçekten. Başarılar/İyi eğlenceler dilerim.
Her zaman olmasa da takip etmeye çalışıyorum oyunu. Biraz daha hareketlernince daha heyecanlı olacaktır.
Andero her zamanki Andero dikbaşlı kararlı, güçlü.
Bu arada biraz artistlik sezdim başbüyücü
Neden bilmiyorum ama bu rpye bir keşişi ben de yakıştırdım böyle bir karakter iyi olmuş.
Ve kimin nerde ne zaman işe yarayacağı nerden belli olabilir ki. Ufak hobbitin çok şeyler değiştirebileceğine inanıyorum ben
İlginç bir grup olmuş gerçekten. Başarılar/İyi eğlenceler dilerim.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Bakalım değiştirecek mi değiştirmeyecek mi? : )
Doğrusu grup üyeleri isimlerini yanlış söyledikleri için beni öldürmezler umarım. Nergos ve Andro mesela.
Kamiye biraz torpil yaptım. Ama ismi basit hem doğrudan zihnime söylendi. Yine de o da unutulabilir. : )
Grup öldürmezse. İsimsiz Oğlan da bir şeyler yapabilir. İsimsiz Oğlan ya da Adi Oğlan gibi bir şeydi. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. : ) ) )
Doğrusu grup üyeleri isimlerini yanlış söyledikleri için beni öldürmezler umarım. Nergos ve Andro mesela.
Kamiye biraz torpil yaptım. Ama ismi basit hem doğrudan zihnime söylendi. Yine de o da unutulabilir. : )
Grup öldürmezse. İsimsiz Oğlan da bir şeyler yapabilir. İsimsiz Oğlan ya da Adi Oğlan gibi bir şeydi. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. : ) ) )
HARBE GİDEN