Hakmarun - Orcus'un Dehşeti. (OYUN)
Seyredi sırıtarak düşmanlarına bakar:
"Bana vuran akrabalarınıza ölmeden önce selam gönderseydim keşke"
Durakladı.
"Ne yapıyoruz beyler?"
"Bana vuran akrabalarınıza ölmeden önce selam gönderseydim keşke"
Durakladı.
"Ne yapıyoruz beyler?"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Maceracılar odalarda buldukları mumları vs yakarak biraz ışık sağladıklarında yeni girdikleri odada üzerinde irice bir asma kilit olan sağlam ahşaptan demir şeritli bir sandık görürler.dwaxer wrote:.
5-Alain:
İki bastart sword akrebe doğru iner hışımla. Two-Fanged StrikeFlanking(+2)
StrvsAC 1.attack(3):12 başarısız
2.attack(14):23 başarılı – Hit:1d10+Str modif=4+4=8
Ã?ifte saldırının sadece biri isabet eder.
6-Kharadan:
Zaten önünde olan akrebe bir kez daha saldırır Kharadan. (Viper's Strike) Flanking(+2)
StrvsAC attack(8 ):16 başarılı – Hit:2d6+Str modif=2+4=6
Tokmağın hafif bir vuruşu yine de ölüme yaklaştırır akrebi.
1-Nathreddas:
Bir an önce şu akrebin işini bitirmek iyi olacaktı.
Magic missle x6 y9
IntvsRef attack(3):8 başarısız
Gümüş renkli enerji duvara çakar maalesef.
2-Seyredi:
Seyredi içeriye dalan dev akrebe bakarak sırıtır, 5 akrabasının hazin sonları, onu vuracaktır.
Two Fanged Strike
DexvsAC 1.attack(4):11 başarısız
2.attack(10):17 başarılı – Hit:1d10+Dex modif=2+5=7
Vızıldayarak uçan oklardan sadece biri akrebe isabet eder ancak zaten ölmek üzere olan yaratığı döşemeye cansız bir şekilde mıhlar.
Hit Pointler:
Seyredi: 22
Alain: 31
Astil: 28
Ienkep: 22-7:15
Kharadan: 25
Nathreddas: 24
.....
Scorp1: 32-4-9=19-8-6-7= -2öldü
Scorp2: öldü
.

AlenthasLeasess wrote:"Nee!! Sandık mı?!?!"
"Aahh! Buradasın!" Ienkep hoplaya zıplaya sandığın yanına gider, tabii ki açmak için! O kadar heyecanlanmıştır ki dikkatsizlikten üzerinde tuzak var mı yok mu diye bakmak aklına bile gelmez!
Sandık kilitli olduğundan Ienkep bir takım hırsızlık aletleri ile (maymuncuk, vs) kurcalar kilidi.
Thievery check 1.deneme(12):25 başarılı!
Daha ilk denemede (60exp) tık sesi eşliğinde kilidi açar. Sandığın içi çeşitli şişeler, tozlar, sıvılar, kimya, simya ürünleriyle doludur.
Sandıktan Ã?ıkanlar:
Lvl-5 Alchemical Silver*5adet: Bu tozu bir silaha uyguladığınızda bir süre gümüşsü özellik kazandırır.
Lvl-1 Clearwater Solution*8adet: Bu topağı belli miktarda suya attığınızda, su kirli, hatta zehirli vs bile olsa içilecek kadar temiz hâle gelir.
Lvl-3 Ghoststrike Oil*13adet: Bu yağı silaha sürüp hayalet gibi varlıklara vurduğunuzda etkili olabilirsiniz.
Lvl-3 Slow-Step Oil*1adet: Bu yağı silahınıza sürdüğünüzde bir süre düşmanlarınıza yaptığınız ataklarla onları yavaşlatabilirsiniz. (slowed)
Lvl-6 Smokestick*1adet: Bu küçük çubuğu tutuşturduğunuzda 1den itibaren 5 kare çevrenize bir duman yayılarak kamuflaj oluşturur. (standart action – bir sonraki turunun sonuna kadar duman etkilidir)
Lvl-2 Tanglefoot Bag*2adet: Bu küçük deri çantaları birisine fırlattığınızda (ranged 5/10) isabet ettirirsen hedef senin bir sonraki turunun sonuna kadar yerinde kalır (immobilized)
Lvl-4 Tracking Dust*2adet: Bu tozu bitişik 5 kareye serptiğinizde oradaki izler belirginleşir ve izleri bulmak konusunda Perception checkiniz için +7 modifier kullanabilirsiniz.
.
Okçu sırıtarak ganimetlere bakar.
"Eğer bugün ölmezsem ki çok zor, hediyelerden birkaçını belki de hakkım olmadan almak istiyorum.Tracking Dust şeklinde bir şeyi hep merak etmiştim, "SOYLU" elf'lerin kullandıkları, bizim gibi sefil Elf'lerin yalnızca rüyalarında gördüğü bir şey idi o.Ya da Smokestick, hep soylular içindi."
Sırıtması konuşmasının sonuna doğru geçmiştir.
"Ama bunları paylaşmanın zamanı şimdi değil.Buradan sağ salim çıkarken yanımızda çıkarıp, sonra düşünürüz bunu.şimdi açmamız gereken bir kapı daha var."
"Eğer bugün ölmezsem ki çok zor, hediyelerden birkaçını belki de hakkım olmadan almak istiyorum.Tracking Dust şeklinde bir şeyi hep merak etmiştim, "SOYLU" elf'lerin kullandıkları, bizim gibi sefil Elf'lerin yalnızca rüyalarında gördüğü bir şey idi o.Ya da Smokestick, hep soylular içindi."
Sırıtması konuşmasının sonuna doğru geçmiştir.
"Ama bunları paylaşmanın zamanı şimdi değil.Buradan sağ salim çıkarken yanımızda çıkarıp, sonra düşünürüz bunu.şimdi açmamız gereken bir kapı daha var."
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Okçu gülümser.
"Sonuna kadar hem de."
Durdu.
"Ama önden değil."
Yayını bırakır ve kılıçlarını çeker.
"Sonuna kadar hem de."
Durdu.
"Ama önden değil."
Yayını bırakır ve kılıçlarını çeker.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Arkadaşlar adamın izi bu yaratıklar konusunda uyarmadığını biliyorum. Amacım ahlaki değerlerinizi sorgulamak da değil. Ama yine de bunları almamız "çalma" eyleminin karşılığındaki şeye denk gelmez mi?
Biz iyilik tapınağından gönderildik diyoruz. Bunun avantajını kullanırken temsil ettiğimiz kavrama uygun davranmamız gerekebilir.
Biz iyilik tapınağından gönderildik diyoruz. Bunun avantajını kullanırken temsil ettiğimiz kavrama uygun davranmamız gerekebilir.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
"Bu büyücü çok konuşuyor. Ahem, silence büyün varsa kendine yapabilir misin, lütfen? Neyse, bu şeyler işeyaramaz gözüküyor. Almak isteyen varsa alsın, çöpleri çantama doldurup fazla yük taşımak istemiyorum."
Kapağa baktı "Ã?fff...değerli şeyler olabilir ama bu gördüklerimden sonra büyük hayal kırıklığı yaşadım," diye kendi kendine mırıldandı. "Bence gitmeyelim, zaten yaralandım daha fazla savaşamam."
Kapağa baktı "Ã?fff...değerli şeyler olabilir ama bu gördüklerimden sonra büyük hayal kırıklığı yaşadım," diye kendi kendine mırıldandı. "Bence gitmeyelim, zaten yaralandım daha fazla savaşamam."