Paragon Fight 4e ........ Hakkında yorumlar.

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Edmond wrote:
Starfell wrote:
Mark wrote:Hadi ya, savaşalım.
şiddetle katılıyorum :D
(mark'a)

Hiddetle katılıyorum bir Monk (Aslı Boxer onun) olarak(!)
şehvetle katılıyorum. :-P :D (Aslında combat'a girsek hiçte fena olmaz. :D )
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar bazılarınız bazen unutuyor diye tekrar bir hatırlatmada bulunayım: Grup arkadaşlarınızın karesinden rahatça geçebilirsiniz. Önemli olan en sonunda boş bir karede durmanızdır. Yani önümde arkadaşlar yolu tıkamış diye düşünmeyin. Ancak düşman tıkayabilir yolunuzu, düşmanın karesinde geçemezsiniz ama dostun karesinden rahatça geçersiniz.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Tamam millet, şimdi hapı yuttuk."

Yok olmadı bu giriş.

"Tamam millet, combat başladı.Galiba şimdi iyi düşünsek iyi olcak :D Aslında bir planım vardı ama farkedilince (Clicks dediydi :D ) hayal oldu.şimdi ben kavgayı başlatan hamleyi yapayım mı yoksa önce bir dövecek misiniz beni?"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Nasılsa troller seni yiyecek, bizim bir şey yapmamaıza gerek yok.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

liero wrote:Nasılsa troller seni yiyecek, bizim bir şey yapmamaıza gerek yok.
xD Hadi bakalım Edmond yap hamleni. Bence şimdilik sandığa hiç dokunma :schemes:
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Starfell wrote:
xD Hadi bakalım Edmond yap hamleni. Bence şimdilik sandığa hiç dokunma :schemes:
yanımızda rogue olmadığına göre %90 sandık patlar.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Bir de Edmond; "Stealth" ile "koşmak" kelimelerini aynı cümlede kullanma bir daha. Bu sefer ceza yazmadım ama koşarken saklanmaya penaltı alırsın normalde. Ayrıca karanlık bir mağarada elinde meşale varsa ya da ellerin yanıyorsa enerjiyle yine penaltı alırsın (hem de çok!) Neyse zaten beceremedin; süprizi berbat ettin. :schemes: Combat advantageleriniz kayboldu, yine de sıralama önceliğiniz var (ne şans :-P ) değerlendirin bari.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:
Metagame yapmayalım arkadaşlar!! :mrgreen: Yanlış yönlendirme yapmayalım; Edmond bu aptal trollerin patlayıcı tuzak koyamayacağını hesap etmiştir.

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Bence edmond aynı hızla sandıktan birşeyler al ve dışarı tüy. Bizde sen sandıktan bir şeyler araklarken dışarıda duralım. Onlar dışarı çıktımı pusu kurarız yine. Bu sefer avantajımız olur Ayrıca sıkışık bir yerde tokmak yemekten iyidir :D
Albert Einstein
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:
Starfell wrote:
Metagame yapmayalım arkadaşlar!! :mrgreen: Yanlış yönlendirme yapmayalım; Edmond bu aptal trollerin patlayıcı tuzak koyamayacağını hesap etmiştir.

.
Kaldı ki ben savaşın ortasında sandığa da bakmam :D Ha eğer farketmemiş olsalardı, cidden açacaktım :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Code: Select all

Keşiş somurttu.

"Buna da şükür."

Sonra dostlarına baktı.

"Boğazda aynı anda en fazla bir Troll durabilir, bunu değerlendirebiliriz.Biz ise üç kişi durabiliriz."

Gülümsedi. X11 - Y12'ye kadar gitti.

"Hadisenize bebekler, gelsenize.Benim gibi küçük bir hırsızdan korkacak değilsiniz ya?"

[color=yellow]Troll'ler yalnızca beni gördüler.Hâliyle bizimkiler hâlâ Suprise'da.[/color]

[color=yellow]Action Point harcıyorum çünkü Charge yapabilmem için bütün gücümü harcamam gerek ama ben bir Move Action harcadım[/color]

Keşiş olduğu yerden var gücüyle düşmanlara doğru var gücüyle koşmaya başladı (Bu hamleye ünlem veriyorum) . Ve Troll'e geldiğinde tüm gücüyle tekme atacaktı (X11 - Y6) 

[color=olive]Charging Gordon Kick[/color]
[color=olive]Gauntlets of Ogre Power [/color]
[color=olive]Elven Precision[/color]

[color=yellow]Eğer düşman bana OPP yapabiliyorsa ve yaparsa[/color]

Keşiş saldırmaya çalışan Troll'e bir hamle yaparak sarılmaya çalıştı.

[color=olive]Catch the Striking Scorpion[/color]

Eğer Click beni ikna etmeseydi şöyle bir şey yazacaktım ama Clicks beni durdurdu :D

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:

Code: Select all

Keşiş somurttu.

"Buna da şükür."

Sonra dostlarına baktı.

"Boğazda aynı anda en fazla bir Troll durabilir, bunu değerlendirebiliriz.Biz ise üç kişi durabiliriz."

Gülümsedi. X11 - Y12'ye kadar gitti.

"Hadisenize bebekler, gelsenize.Benim gibi küçük bir hırsızdan korkacak değilsiniz ya?"

[color=yellow]Troll'ler yalnızca beni gördüler.Hâliyle bizimkiler hâlâ Suprise'da.[/color]

[color=yellow]Action Point harcıyorum çünkü Charge yapabilmem için bütün gücümü harcamam gerek ama ben bir Move Action harcadım[/color]

Keşiş olduğu yerden var gücüyle düşmanlara doğru var gücüyle koşmaya başladı (Bu hamleye ünlem veriyorum) . Ve Troll'e geldiğinde tüm gücüyle tekme atacaktı (X11 - Y6) 

[color=olive]Charging Gordon Kick[/color]
[color=olive]Gauntlets of Ogre Power [/color]
[color=olive]Elven Precision[/color]

[color=yellow]Eğer düşman bana OPP yapabiliyorsa ve yaparsa[/color]

Keşiş saldırmaya çalışan Troll'e bir hamle yaparak sarılmaya çalıştı.

[color=olive]Catch the Striking Scorpion[/color]

Eğer Click beni ikna etmeseydi şöyle bir şey yazacaktım ama Clicks beni durdurdu :D

Edmond, sıralamada Clics senden çok gerilerde, dolayısıyla seni durduramaz. Metagame yapmayın arkadaşlar, sıralamaya dikkat edin ve sizden sonrakilerin söylediklerini duymamış gibi davranın lütfen. Aksi taktirde fireball patlayabilü, kuş çıkabilüü :-P

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

iyiki durdurmuş yoksa sonu pek parlak görünmüyor :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar aksiyonlarınızda yazdığınız powerin kaç level olduğunu da yazarsanız çok çok müteşekkir olurum size. :mrgreen: Ã?rneğin "canavara vuruyorum: Slam Fist (level-5 encounter)" gibi ya da, "alevimi fırlatıyorum: Dragon Tongue (paragon)" ya da, "kıvrak bir hareketle 2 kare geriye shift ediyorum: Feather Feet (level-7 Utility) gibi.
Bu detaylar bana (ve dolayısıyla size) çok zaman kazandıracaktır. Aksi takdirde kitapları arayıp poweri bulmam çok sürüyor. Ayrıca düzenli olarak böyle titiz davranan herkese her 3 level atladığında benden kıyak olarak +1 reputation puanı vereceğim.

Not: reputation (şöhret, itibar) puanlarını biriktireceksiniz, bunlar sizin çok işinize yarayacak. Detayları sonra veririm.

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Dwaxer ben karakter kağıdımda çoğu özelliğimi açıkladım.(powerların hepsi class,race featuresların bazıalrını). Ve ayrıca levelinide yazmama gerek var mı? :mrgreen: Yanlış yazma ihtimaline karşı yazarım ben onu ve karakter kağıdı için daha fazla emek harcadığımı da belirteyim dedim (powerları açıklarken) :-P
Albert Einstein
Post Reply