Yıkımdan Sonra (Fallout sohbet)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Bu 8 ve ) işareti sayesinde epey gülümser gözüktü karakterim... Neyse ben attım karakterimi. şimdi bir geçmiş düşünüyorum. Ben buraya yazsam siz editleseniz mümkün mü acaba?

Ya da ben toptan halledeyim bir kere daha. Amma sorunlu oldu yaratmam.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Alışveriş yapmak istediğiniz şeyleri buradan yazın, ben oyun içine uygun bir zamanda eklerim onu.

Burada geçen seferki gibi adamın karnına ateş etmezseniz savaş durumu yok (Zaten oyun biter öyle bir durumda) o yüzden hazırlanıp gelmenize gerek yok.

Namlu uzatma meselesinde sorun yok, New Reno Arms'dan sen uygun bir namlu bulup silahı tüfek haline getirebilirsin.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Birde devrimk, power fist bulabilirsem (yani oyun içinde yapabilirsek) onun üstünde hem de silahımı kullanabilirmiyim?

Bu arada silahları halledeceğini söylemiştin. Zırhları sen ayarlarsın. Bana yakın dövüş için bir şeyler verirsin ve ağır silahlarla ilgili de olursa sevinirim.
Albert Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Çok fena çok. Medic felan beklerken bu da savaşçı çıktı. İlk yardım gibi konuları çok veriyoruz arkadaşlar. Zor zamanlar geçirebiliriz.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

devrimk wrote:Alışveriş yapmak istediğiniz şeyleri buradan yazın, ben oyun içine uygun bir zamanda eklerim onu.

Burada geçen seferki gibi adamın karnına ateş etmezseniz savaş durumu yok (Zaten oyun biter öyle bir durumda) o yüzden hazırlanıp gelmenize gerek yok.

Namlu uzatma meselesinde sorun yok, New Reno Arms'dan sen uygun bir namlu bulup silahı tüfek haline getirebilirsin.
O zaman ben o yazdığım tüm özellikle silahımda varmış gibi hareket edeceğim. Ne kadara patlıyor bunların tamamı bana?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Marifet: Becerikli: belli becerilerinizi geliştirmektense pek çok işte kendini geliştirdiniz. +15 yetenek puanı.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome sen benim çifteye niye kafayı taktın yahu. :mrgreen: O kesik çiftenin karizması var; kurcalayıp bozma! (hakkatten ya, Devrimk kısa çifte taşırken karizma artışı vermiyor musun?)

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Neyse istersin Dean'den çifteyi verirse bakarız bir hal çaresine.

Evet plan yapıp konuşursanız çok geç olmadan ilerletelim oyunu.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Tamam canım. Biz de Deser eaglları satarız. Sorun değil yani :D
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome çok meraklıysan benim yeni edindiğim Desert Eagle tabancalardan birine laser point takabilirsin.

............

Ya alışveriş konusunda toplam kaç paramız var henüz bilemedim; benim önceden 50 vardı zaten. Ayrıca desert eaglelardan birini satayım mı yoksa barettayı mı satayım tam karar veremedim çünkü mermi olaylarını çok karıştırıyorum (aslında silahlarla mermileri yanyana dursa süper olurdu. :mrgreen: Bir de Devrimk çifteye koymak için patlayıcı ya da zırh delici mermi vs var mı; varsa satın alırım fiyatına göre 2'şer ya da 4'er adet filan. Geriye 20 dolar filan kalıp gerisiyle stim-pak alalım diyorum; zırt pırt yaralanırsak kullanmak için.

.................

Pazarlık konusunda arabayı almak istiyorum, eğer güzellikle anlaşamazsak çocuğun kafasına dayayabilirim çifteyi. :mrgreen: ama ortam çok riskliyse gerektiği kadar pusuya yatıp eninde sonunda çalacağım. (Devrim aslında pazarlığa ben gitmeyecektim beni tanımasın bu mafyalar diye çünkü daha sonra gözetleme filan yapacağım ya, tanıyıp şüphe etmesinler diye ama neyse)

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Orayı açık bıraktım yazmıştım sohbet kısmına istersen gelmemiş olabilirsin.
Burada silah çekmek bayağı bayağı ramboluk olur, sonuçta o kadar aptal biri değilsin.

Aslında mermileri azaltmaya çalıştım silahları az tutarak fakat yine de kafa karıştırıyor haklısın.
Mermiyi "zırh delici" tabir edilen hale çevirebilirsiniz +10 hasar eklenir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ben sizin konuşmanızın neticesini bekleyeceğim; hatta dışarda gözden uzak bir yerde bekliyorum; bakalım güzellikle alabilecek misiniz arabayı. Siz devam edin yani.

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Menziller için yaptığın gibi aslında bunu da baside indirgeyebilirsin bence. Bütün silahlar aynı mermiyi kullanıyor olurlar. Bence bu konuda bir sorun olmaz.

Dwaxer: Zaten takacağım ama önce hepimize para gerekli. Ne doymak bilmezmiş senin karakterde. Desert eagle, baretta ne varsa almış valla. Üstünde sanırım 5 silahla dolaşıyor şu anda :D 18 güce boşuna vermemişsin.

asıl sorun sosyal taraflardan gelişen karakter yok. Ben mekanik filan ama bu gibi konuşmaları ileride yapabileceğimi sanmıyorum. şu fazladan yetenek puanı kabul olursa belki marifetlerimi sürekli ondan alarak biraz toparlayabilirim ama bu şekilde çok dağıldım.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Darkgnome wrote:Marifet: Becerikli: belli becerilerinizi geliştirmektense pek çok işte kendini geliştirdiniz. +15 yetenek puanı.
Bunu silaha tüfeğe dayayan çıkar, Fiziksel Yetenekler ve Zihinsel Yetenekler'lerle sınırlamak lazım.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Aslında atraksiyona girmeden benide alırsanız biraz daha şansın olur dwaxer arabayı alırken :-P Normal şartlarda arabayı alamayabilirsin. Sen bile boyamazken adam arabayı boyuyor. Bence senin baktığından daha iyi bakıyor arabaya, bırak onun hakkı :-P :D
Albert Einstein
Post Reply