Yıkımdan Sonra (Fallout oyun)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Waaalt!" diye kocasını çağırdı kadın. Biraz sonra ayak seslerinden adamın geldiğini anladı Dean.

Adam kapıyı araladı, kapı zincirliydi tam açmamıştı.

Image
Walter White

Dean adamın bakışlarından yalanının tutmadığını anlamıştı.
"Buyrun kimi aramıştınız?"
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

"O zaman ne zaman gelsem bulabileceğim demekki."

Yüzünde endişeli bir ifade vardı.

"Rahip, size yalan söylemeyeceğim.Jamie'nin başı derde girdi ve dün gerçekten kötü bir gün geçirdi. Bizim silahlarımızı taşıma sebebimiz de bu sebeple aynı. Eğer silahlarımızı bırakırsak başımız çok daha kötü şeyler gelebilir. Kendimizi sadece ırkçılardan değil, jamie'nin etrafında gezen adamlardan da korumamız gerek."

Sonra yüzüne zoraki bir gülümseme getirdi. İfadelerini anlamak zor olsa dahi elinden geldiğince abartarak yapmaya çalışıyordu.

"Yardımlarınız için teşekkür ederiz. Umarım sizinle daha sonra tekrar karşılaşırız."

Kiliseden uzaklaşırken Billy'i rahip ile arasına alarak yürümeye başladı. BU sırada dürbününü çıkarttı ve Billy'e verdi.

"Billy sen bir yerde gizlen ve kilisenin içerisinde şu koyduğumun rahibinin neler çevirdiğine bak. Silahsız olmazmış... #{)/(#)&. Fark edilme...

Sonra telsizden Dean yada Cabal hangisinin kulağında ise onunla hızla konuştu.

"Adamın adı Walter White. Her türlü bilimsel olaydan anlayan bir adam. Mali durumu da çok. En iyi şüpheli kendisi. Büyük silahlar ile adamı korkutmayın. Ondan alışveriş yapmak istediğinizi söyleyin. Diğerleri gibi aptal olmadığınızı anladığında anlaşma için labaratuarını görmek isteyin. Zor kullanmak yok. Ben de yoldayım. Adamı öldürmyin. Buradaki pek çok o.pu çocuğundan daha iyi."

Biraz daha ilerledi sonra nereye gittiğini bilmediğini hatırladı.

"Adres verin bana adres."

Terlemeye başlamıştı. Bunun neden olduğunu bilmiyordu ama heyecanlanıyordu. Adam bu ise ona ne yapacaktı ki. Bu ter damlaları onu onu suçluluk duygusundan temizlemiyordu. Sadece daha da kötü kokmasını sağlıyordu.

"Hemen sonrasında Billy'nin yanına gitti. Bir şey oldu mu? ver dürbünü de ben de bakayım..."
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
.
Dean:
Bakışlarını adamın gözüne diker, gayet ciddi olduğunu belli edecek bir tavırda dikilerek konuşur adamla: "Eşinizin söylediğine göre bay Walt olmalı sanırım; çocukların size ‘öğretmenim’ diye seslendiklerini gördük; sizi kiliseden beri takip ediyoruz bayım; sakin olun sadece konuşmak için buradayım. Pek de uzakta olmayan bir arkadaşım şu anda bizi gözetliyor, emin olabilirsiniz. Biz oldukça belalı ve acımasız, büyük bir çeteyi temsil ediyoruz. Bu bölgede kaliteli jet üreten ve şu Jemie denen satıcıya mal veren gizemli bir üreticinin peşindeyiz. Tabii ben sizin gibi iyi aile babası bir öğretmenin böyle sakat işlere bulaşmayacağına eminim. Sadece rutin bir araştırma yapıyorum; sizin bu uyuşturucu ticareti hakkında bir bilginiz var mı beyefendi?”

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Adamın yüzüne sıkıntılı bir ifade oturdu.
"Hayatım ben beş dakika dışarı çıkıyorum."
Kapıyı arkasından kapattı ve dışarı çıktı.
"Biraz yürüyelim şöyle... Ne yapacaksınız bu üreticiyi bulunca?" dedi Walt.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
.
Dean:
Ã?nce sırıtır, sonra adamın yüzüne sanki acıyormuş gibi bakar. "Onu bulunca geberteceğiz hocam... Heisenberg diye birisiymiş; çok kaliteli mallar üretip bizim çetenin çarkına çomak sokmuş. Ortamda rekabet yaratanın hesabı kesilir.” Dean elini adamın omuzuna koyar, sanki kulağına fısıldayacak gibi hafifçe kafasını yaklaştırır. “O adama çok acıyorum hocam, çete onu çabuk öldürürse kendisini şanslı saysın; eğer ailesi filan varsa, onlara da yazık olacak. Bu gibi suçlular hırslı olur, kazandıkça kazanmak isterler ve sonunda da belalarını bulurlar; halbuki kanıtları yok edip gizlense ya da çabucak kaçmayı akıl etse kurtulabilirler ama dediğim gibi hırslı olur böyleleri ve eninde sonunda yakayı ele verirler.”

Dean tekrar adamdan bir adım uzaklaştı. “Bay Walt, daha fazla muhabbet etmek isterdim ama zaman kısıtlı...” adamın gözlerinin içine bakar, “zaman... kısıtlı evet, o yüzden fazla oyalanmak istemiyorum. şimdi bana kilisenin oralarda şüpheli bir tip gördünüz mü onu söylerseniz ben de araştırmama devam ederim.”
.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Maalefes Heisenberg hakkında bir fikrim yok. Uyuşturucu müptelalarının uydurduğu bir şehir efsanesi zannediyorum. Umarım aradığın kişiyi bulursun."
Evine dönerken Dean'e el salladı.

Dean uzaklaşırken Albert'in telsizden sesini duydu:
"Adamın adı Walter White. Her türlü bilimsel olaydan anlayan bir adam. Mali durumu da çok. En iyi şüpheli kendisi. Büyük silahlar ile adamı korkutmayın. Ondan alışveriş yapmak istediğinizi söyleyin. Diğerleri gibi aptal olmadığınızı anladığında anlaşma için labaratuarını görmek isteyin. Zor kullanmak yok. Ben de yoldayım. Adamı öldürmyin. Buradaki pek çok o.pu çocuğundan daha iyi."
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Dean:
Cabal'ın yanına döner ve telsizle konuşur: "Ben söz konusu kişiyle görüştüm; uyuşturucu işinde olamaz; olsa bile kurulu düzeni, evi barkı ve üstelik hamile bir karısı var, yani bir yere gittiği yok! Benim asıl aklıma güzel bir fikir geldi; kilisenin orada buluşalım!... Tamam."

Cabal'a dönerek "hadi gidelim" der.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Billy içeriyi dürbünle gözlerken içeride dev bir figür görür. Üzerine cübbe geçirmiş kafasını kapşonla kapamış figürü sadece bir an görmüştür, büyük ihtimalle kendisi gibi bir dev olduğunu düşünür.
Last edited by devrimk on Mon Aug 31, 2009 7:28 pm, edited 2 times in total.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

"Ehehehehe ıhhh. Bir an onca yolu yürüyeceğim diye korkmuştum. O adamın olmadığına emin olduğumuza göre demekki adamımız hala içeride!? Peki senin şu güzel fikrin nedir?"
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote:"Ehehehehe ıhhh. Bir an onca yolu yürüyeceğim diye korkmuştum. O adamın olmadığına emin olduğumuza göre demekki adamımız hala içeride!? Peki senin şu güzel fikrin nedir?"
Dean:
"Gelince anlatırım. Siz kiliseyi iyi gözleseydiniz bari; umarım lak laka dalıp gözetlemeyi ihmal etmemişsinizdir. Neyse telsizi kapatıyorum piller gevezelikle harcanmasın boşuna!"
Cabala dönerek: "Sen de gördün değil mi hamile kadını? Söylesene Cabal, eğer aradığımız kişi şu Walt denen adam olsa bile, hamile karısının gözü önünde öldürmeye vicdanın elverecek mi? Kartlarımızı açalım; ben bir yol savaşçısıyım ve öldürdüklerimin sayısını bile unuttum ama hepsi de ciğeri beş para etmez serserilerdi, ben biletlerini kesmesem bile bir başkasının bu işi yapması an meselesiydi zaten. Ama hiçbir düzgün aileyi dağıtmadım, şu çılgın dünyada masum kabul edebileceğim tek şey çocuklar; yetişkinlerin günahlarını ödemeye mahkum edilmiş çocuklar... Evet Cabal senin düşüncen nedir bu konuda?"

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Adam bana da tehlikesiz gözüktü." dedi Cabal sırıtarak. Sanki Dean'in içinden geçenleri okumuş gibiydi.
"Fakat yine de bir çözüm bulmamız gerekebilir, şimdiye kadar kafamızdan çok silahlarımızı konuşturduk. Belki oturup kafa kafaya verirsek bir çözüm bulabiliriz."

Biraz sonra diğerlerinin yanına varmışlardı.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hatalı olmaktan ilk kez bu kadar mutlu olmuştu. Yüzünde bir tebessüm vardı.

"İçeriye silahlarla almıyorlar. Herhangi bir anormallikte gözüme çarpmadı. Sizin aklınıza gelen nedir?"
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote:"İçeriye silahlarla almıyorlar. Herhangi bir anormallikte gözüme çarpmadı. Sizin aklınıza gelen nedir?"
Dean:
"Benim köpeğe günah çıkarttıralım..." Islıkla köpeğini çağırıp sever. " Espri yaptım yahu; köpeğe günah çıkartma kabinini koklatarak, gizemli kişinin izini sürdürtebiliriz diye gelmişti aklıma."

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Dean köpeğiyle kiliseye doğru ilerler, içeri gireceklerken kapının yanında duran genç rahip kibarca önüne geçer.
"Evladım, rica etsem silahlarınızı şuradaki dolaba bırakır mısınız? Tanrının evine silahla giremezsiniz." der gülümseyerek.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Dean köpeğiyle kiliseye doğru ilerler, içeri gireceklerken kapının yanında duran genç rahip kibarca önüne geçer.
"Evladım, rica etsem silahlarınızı şuradaki dolaba bırakır mısınız? Tanrının evine silahla giremezsiniz." der gülümseyerek.
Dean:
"Tabii rahip efendi bırakırım silahlarımı. Köpeğim ve ben uzun zamandır günah çıkarmadık da; fazla kalmayacağız çabucak günah çıkarıp çıkacağız."

Dean çiftesini ve iki tabancasını dolaba bırakır ama çizmesindeki bıçağı göstermez.

.
Post Reply