--Karanlık Diyar--
-
Khellendros
- Kullanıcı

-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

Firble lordundan Cyan abisine akıl fikir vermesi için dua eder. Zira bir insanın iyiliğin yok olduğunu zannetmesi çok vahim bir durumdur.
Acaba kim lanetlemiş olabilir benim balrog abimi diye düşünür ufak gnom.
Acaba kim lanetlemiş olabilir benim balrog abimi diye düşünür ufak gnom.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

lanetli kral gnome u görür ve küçümseyici bir tavırla ona bakar gözlerinden fışkıran alev gnomu korkutsa da gnome cesur bir şekilde karşısında durur kralın
kral bu küçük yarığın küçümsenmeyeceğini bilmektedir ancak gnome un üstün yetenekleri ve cesaretlerinin dahi kranlığın gücü ve kudreti karşısında bir varlık dahi gösteremeyeceğini anlamıştır.Gnome bakar ve bakışlarını diğerlerine çevirir.
Gnome kormasına rağmen karşısında dikilmiş ve gözlerinden alevler fışkıran kraldan gözlerini kaçırmamıştır....
*abi lanetsiz karanlık olur mu
??
kral bu küçük yarığın küçümsenmeyeceğini bilmektedir ancak gnome un üstün yetenekleri ve cesaretlerinin dahi kranlığın gücü ve kudreti karşısında bir varlık dahi gösteremeyeceğini anlamıştır.Gnome bakar ve bakışlarını diğerlerine çevirir.
Gnome kormasına rağmen karşısında dikilmiş ve gözlerinden alevler fışkıran kraldan gözlerini kaçırmamıştır....
*abi lanetsiz karanlık olur mu
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

cyanın sözlerini duyan kral ona bakar ve gözelerinden saçılan alevlerin şiddeti artmıştır.
Cyana bakar ve şunlar duyulur:
"krala konuşmaya cürret eden kim!!!"
ama kral hissettiği kranlık güçten memnundur
kranlığın kudretini her zaman esas almıştır ve bu yoldan dışarı çıkmamaya zayıf olan her karanlık savaşçının düştüğü güç tuzağına düşmemeyi başarmıştır.
kral oren e döner
oren onun için yeni bir sima değildir.Karanlığın içinde yürüdüğü uzun yolda orenin varlığı her karanlık yoldaşına olduğu gibi kralada güven verir.
orene bakar
bakışlarında öfke nefret ya da derin bir dostluk yoktur ama büyük bir saygı vardır...
Cyana bakar ve şunlar duyulur:
"krala konuşmaya cürret eden kim!!!"
ama kral hissettiği kranlık güçten memnundur
kranlığın kudretini her zaman esas almıştır ve bu yoldan dışarı çıkmamaya zayıf olan her karanlık savaşçının düştüğü güç tuzağına düşmemeyi başarmıştır.
kral oren e döner
oren onun için yeni bir sima değildir.Karanlığın içinde yürüdüğü uzun yolda orenin varlığı her karanlık yoldaşına olduğu gibi kralada güven verir.
orene bakar
bakışlarında öfke nefret ya da derin bir dostluk yoktur ama büyük bir saygı vardır...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Oren krala döner..
Ne düşündüğünü biliyorum King..
ama ben eskisi kadar karanlık değilim... Benden aldığın güven tuttuğun kılıçtan ibarettir...
Ama Lanete gelince
Cyan sen kim olduğunu sanıyorsunki kalkmış bana hakaret etme cesaretini kendinde buluyorsun.....
BU diyara geldiğinden beri savaş görmedin Cyan bunu bu seferlik toyluğuna veriyorum....Emin ol abbys den ya da Bator'dan korkunç yerler ve Lucifer'den korkunç kişiler var...
Bu diyardaki kadim savaşcılar senin cehennemde oynadığın oyuncaklara benzemez...
senin bildiğin karanlık ise bu diyarda cam üstündeki buhuya benzer...
Burda karanlık kendini aydınlığın içine saklar Cyan, er ya da geç sen de öğreneceksin...
Hiçbişey bilmeyenler çok bilgedir ya da en masumlar katildir...
Ne düşündüğünü biliyorum King..
ama ben eskisi kadar karanlık değilim... Benden aldığın güven tuttuğun kılıçtan ibarettir...
Ama Lanete gelince
Cyan sen kim olduğunu sanıyorsunki kalkmış bana hakaret etme cesaretini kendinde buluyorsun.....
BU diyara geldiğinden beri savaş görmedin Cyan bunu bu seferlik toyluğuna veriyorum....Emin ol abbys den ya da Bator'dan korkunç yerler ve Lucifer'den korkunç kişiler var...
Bu diyardaki kadim savaşcılar senin cehennemde oynadığın oyuncaklara benzemez...
senin bildiğin karanlık ise bu diyarda cam üstündeki buhuya benzer...
Burda karanlık kendini aydınlığın içine saklar Cyan, er ya da geç sen de öğreneceksin...
Hiçbişey bilmeyenler çok bilgedir ya da en masumlar katildir...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Taht odasının dışarı bakan tarafından bir kuzgun cama konar.
Karşısındakilerin kaosun ve ölümün ve diğerininde karanlığın hükümdarları olduğunu bilircesine ikisinede bakar...
Ona bakan bir çift göz arar ama ortalık o kadar hırs ve güç dolmuşturki küçük bedenini kimse fark edememiştir...
Saygısızlık etmemek için ses çıkartamaz.Lakin davet edilmediği bir odaya kesinlikle girmez...
Karşısındakilerin kaosun ve ölümün ve diğerininde karanlığın hükümdarları olduğunu bilircesine ikisinede bakar...
Ona bakan bir çift göz arar ama ortalık o kadar hırs ve güç dolmuşturki küçük bedenini kimse fark edememiştir...
Saygısızlık etmemek için ses çıkartamaz.Lakin davet edilmediği bir odaya kesinlikle girmez...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Annnaaaa burada bi şeyler oluyo cidden. şey lanetli kral yani ne bileyim bence bi deneyin karanlığı aşmayı ama bilmiyorum neden olmasın isterseniz. Yani bi de şey merak ettim gözlerinizden nasıl alev çıkıyo kral yani niliyorum bu savaş ortamı stresli bi ortam ama bir ara bana anlatsanız ilginç bir icat olmalı şu alev fışkırtan şey bunun su fışkırtanını duymuştum gerçi.
Neyse yaa Cyan abime bakmayın siz o cidden biraz rahatsız gibi bu günlerde ... Gnom abisine döner yaa abi gel hadii yaa bak vallah sana bi şiyler ısmarlayacam bak.. Bu arada konan kuzguna da bakar. Çok ilginç bir kuş yaa ne güüüüzeeel simsiyah.
Neyse yaa Cyan abime bakmayın siz o cidden biraz rahatsız gibi bu günlerde ... Gnom abisine döner yaa abi gel hadii yaa bak vallah sana bi şiyler ısmarlayacam bak.. Bu arada konan kuzguna da bakar. Çok ilginç bir kuş yaa ne güüüüzeeel simsiyah.
HARBE GİDEN
ahh evet üstad firble çok haklısın...
bu iki arkadaşın sanırım biraz senin bilgeliğine ve güzel şiirlerine ihtiyacı var....
belki nerde ve kimlerle karşı karşıya olduklarını daha iyi anlarlar.....
bu iki arkadaşın sanırım biraz senin bilgeliğine ve güzel şiirlerine ihtiyacı var....
belki nerde ve kimlerle karşı karşıya olduklarını daha iyi anlarlar.....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Kuzgun içeri doğru girerken arkasından temiz orman havasını da içeri taşır...
Konduğu yerdeki ışığın arkasına vurduğu gölgesi insan silüetine benzemektedir...
Zihinlerde açıkça hissedilen bir ses diyardaki değişiklik heryerde farkına varıldığını söyler.
Zira olacak şeyler iyimi kötümü diye burayı ziyaret ettim.Umarım saygısızlık yapmış olmam...
Konduğu yerdeki ışığın arkasına vurduğu gölgesi insan silüetine benzemektedir...
Zihinlerde açıkça hissedilen bir ses diyardaki değişiklik heryerde farkına varıldığını söyler.
Zira olacak şeyler iyimi kötümü diye burayı ziyaret ettim.Umarım saygısızlık yapmış olmam...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı