--Karanlık Diyar--

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Khellendros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khellendros »

Gerçekten tek başına kötülüğü yayabileceğine inanabiliyormusun Bloodbane?İyiliği yok edebilirmisin?Gerçekten kötülük seni çoktan ele geçirmiş ama aklınıda yok etmiş maalesef.İyilik yada kötülük bunlardan hiç biri yok olabilirmi?Dünyanın terazisi hiç bozulabilirmi?
Cyan Bloodbane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cyan Bloodbane »

heh Sadece gülüyorum..iyilikmi İylikten bana bir zerre göster bu diyarlarda iylik kalmadı zaten iylik yok oldu...benim amacım Kötülügünde kötüsü olmak..Deminde söyledigim gibi iyi dostum olamaz kötülerde olmıycak..
I cry.when angels deserved to die
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Firble lordundan Cyan abisine akıl fikir vermesi için dua eder. Zira bir insanın iyiliğin yok olduğunu zannetmesi çok vahim bir durumdur.
Acaba kim lanetlemiş olabilir benim balrog abimi diye düşünür ufak gnom.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

karanlık var ise bende varım
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vaay bee karanlığın tarafına bir de lanetlilerin kralı eklendi demek.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

lanetli kral gnome u görür ve küçümseyici bir tavırla ona bakar gözlerinden fışkıran alev gnomu korkutsa da gnome cesur bir şekilde karşısında durur kralın
kral bu küçük yarığın küçümsenmeyeceğini bilmektedir ancak gnome un üstün yetenekleri ve cesaretlerinin dahi kranlığın gücü ve kudreti karşısında bir varlık dahi gösteremeyeceğini anlamıştır.Gnome bakar ve bakışlarını diğerlerine çevirir.
Gnome kormasına rağmen karşısında dikilmiş ve gözlerinden alevler fışkıran kraldan gözlerini kaçırmamıştır....

*abi lanetsiz karanlık olur mu :) ??
Cyan Bloodbane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cyan Bloodbane »

Lanetlenmek Acizlerin işidir..Ama lanetlemek bir erdemdir...Bizden büyük bir güç olamayacağı gibi bizi de lanetleye bilcek bir güçte olamaz...Sizinle büyük zaferler elde edicez
I cry.when angels deserved to die
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Cyan ın yanan içine bir üşüme gelir ve kaynayan kanı bir anlığına yavaşlar ve şu sözleri duyar...

"Birdaha düşün Cyan sözlerinin sonuçları beklediğin etkiyi yaratmayabilir..."
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

cyanın sözlerini duyan kral ona bakar ve gözelerinden saçılan alevlerin şiddeti artmıştır.

Cyana bakar ve şunlar duyulur:

"krala konuşmaya cürret eden kim!!!"

ama kral hissettiği kranlık güçten memnundur
kranlığın kudretini her zaman esas almıştır ve bu yoldan dışarı çıkmamaya zayıf olan her karanlık savaşçının düştüğü güç tuzağına düşmemeyi başarmıştır.

kral oren e döner
oren onun için yeni bir sima değildir.Karanlığın içinde yürüdüğü uzun yolda orenin varlığı her karanlık yoldaşına olduğu gibi kralada güven verir.
orene bakar
bakışlarında öfke nefret ya da derin bir dostluk yoktur ama büyük bir saygı vardır...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Oren krala döner..

Ne düşündüğünü biliyorum King..
ama ben eskisi kadar karanlık değilim... Benden aldığın güven tuttuğun kılıçtan ibarettir...

Ama Lanete gelince

Cyan sen kim olduğunu sanıyorsunki kalkmış bana hakaret etme cesaretini kendinde buluyorsun.....

BU diyara geldiğinden beri savaş görmedin Cyan bunu bu seferlik toyluğuna veriyorum....Emin ol abbys den ya da Bator'dan korkunç yerler ve Lucifer'den korkunç kişiler var...

Bu diyardaki kadim savaşcılar senin cehennemde oynadığın oyuncaklara benzemez...
senin bildiğin karanlık ise bu diyarda cam üstündeki buhuya benzer...

Burda karanlık kendini aydınlığın içine saklar Cyan, er ya da geç sen de öğreneceksin...
Hiçbişey bilmeyenler çok bilgedir ya da en masumlar katildir...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Taht odasının dışarı bakan tarafından bir kuzgun cama konar.
Karşısındakilerin kaosun ve ölümün ve diğerininde karanlığın hükümdarları olduğunu bilircesine ikisinede bakar...
Ona bakan bir çift göz arar ama ortalık o kadar hırs ve güç dolmuşturki küçük bedenini kimse fark edememiştir...
Saygısızlık etmemek için ses çıkartamaz.Lakin davet edilmediği bir odaya kesinlikle girmez...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Oren kuzgununu farkeder ve gözlerinin içine bakar.

bu bakışlardan davet edildiğini farketmiştir...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Annnaaaa burada bi şeyler oluyo cidden. şey lanetli kral yani ne bileyim bence bi deneyin karanlığı aşmayı ama bilmiyorum neden olmasın isterseniz. Yani bi de şey merak ettim gözlerinizden nasıl alev çıkıyo kral yani niliyorum bu savaş ortamı stresli bi ortam ama bir ara bana anlatsanız ilginç bir icat olmalı şu alev fışkırtan şey bunun su fışkırtanını duymuştum gerçi.
Neyse yaa Cyan abime bakmayın siz o cidden biraz rahatsız gibi bu günlerde ... Gnom abisine döner yaa abi gel hadii yaa bak vallah sana bi şiyler ısmarlayacam bak.. Bu arada konan kuzguna da bakar. Çok ilginç bir kuş yaa ne güüüüzeeel simsiyah.
HARBE GİDEN
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

ahh evet üstad firble çok haklısın...

bu iki arkadaşın sanırım biraz senin bilgeliğine ve güzel şiirlerine ihtiyacı var....

belki nerde ve kimlerle karşı karşıya olduklarını daha iyi anlarlar.....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Kuzgun içeri doğru girerken arkasından temiz orman havasını da içeri taşır...
Konduğu yerdeki ışığın arkasına vurduğu gölgesi insan silüetine benzemektedir...
Zihinlerde açıkça hissedilen bir ses diyardaki değişiklik heryerde farkına varıldığını söyler.
Zira olacak şeyler iyimi kötümü diye burayı ziyaret ettim.Umarım saygısızlık yapmış olmam...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Post Reply