Cüce Gorath'ın Dönüşü
Cehennem ve ölüm tanrısı birbirinden çok fazla ayrılan kavramlar mı sence.. Başka bir soru bir ölüm tanrısı cehennemi yönetmiyor olabilir mi?? Doğrudan ya da dolaylı??? Bu soruları kendine sor Gorath... Sence ölüm tanrısınıyolu nereye çıkıyor?? Oraya ulaşabilmesi o kadar kolay bile olsa.. (çünkü senin oraya varışının ilk dakika içinde haberini almıştır.) Neden seni erken kurtarmadı?? Bir ölüm tanrısı için ve kaos en önemli ders acı çekmeyi öğretmektir. İlk aşamada.. Ve benim bilgim ikinci aşamanın acı çektirmeyi öğrenmek olduğunu söylüyor. Ã?nce basit sonra daha da derinden etkileyen en sonunda ise ruhunu bile o şahsın elinden alacak.. Gorath umarım yanılıyorumdur ama tüm hislerim bunu söylüyor o cehennemden çıkmadın asıl cehennem şimdi başlıyor orada ruhun sana aitti.. şimdi ise o ve prensiplerin ele geçirilmeye çalışıyor. Senin için cehennem on yıllık azaptı gorath... Ancak bu sürenin benim için on dakika olduğunu unutma hayatım boyunca hep acıyla hatırlayacağım on dakika.. Ve o on dakikada sana yardıma gitmiş olmak için her şeyi verirdim. Tıpkı şimdi ruhunu içinde seni Gorath yapan yanları geri getirmek için kendime ait her şeyi vereceğim gibi. O cehennemde sonsuza kadar kalmaya razıyım. Ruhumu ele geçirmedikten sonra bir arkadaşımın ruhunun kurtulduğunu bilmek tüm o işkenceleri benim için katlanılabilir kılacaktır.
Ancak ne yazık ki bu yoldan kendin kurtulmalısın. Keşke bir yol olsaydı Gorath on dakikayı geri getirecek bir yol... Ancak tanrıların bile gücünün ve müdahale imkanının sınrıları var ne yazık ki... Dediğim gibi ozan Firble ihtiyaç duyacak olursan senin yanında olacaktır.
Ancak ne yazık ki bu yoldan kendin kurtulmalısın. Keşke bir yol olsaydı Gorath on dakikayı geri getirecek bir yol... Ancak tanrıların bile gücünün ve müdahale imkanının sınrıları var ne yazık ki... Dediğim gibi ozan Firble ihtiyaç duyacak olursan senin yanında olacaktır.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Firble bilmediği için bu şekilde konuşuyor lordum. Bana on dakikadan söz ediyor. Bence onunda yaşaması gereken bir olay bu. Yaşamadan öğrenemez...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Anlaşma Lord Oren seninle bir anlaşma yaptığımı hatırlamıyorum. Yaşamak yaşanması gerekiyorsa yaşarım Gorath senin yaşadıklarını ve inancım da sınanır. Ne yazık ki sen sınavı geçememişsin... Ancak birini sana yardım etmediği için yargılar onun sana yardım etmesi için on dakikası olduğunu unutma Ölüm savaşçısı.. Bu arada Lord Oren şu anda Gorath bir ölüm savaşçısı yoksa bir müridinizin benimle konuşmasından korkuyor musunuz?? Gorath hangi inanca bağlı olursa olsun benim arkadaşım ve onunla konuşmak zorundayım özellikle de ona acı çektirecek bir yolda ilerlediğini görüyorsam. Cehennemde çektiğinden daha fazla acı. Ã?ünkü benim tanıdığım Gorath sizin yolunuzdan ilerlediğinde acıdan başka bir şeyle karşılaşmayacak.
HARBE GİDEN
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

şu anda umarım sözlü olarak bana saldırdığının farkındasındır..
Kişilerin aklı karıştırılabilir ve sen dolambaçlı sözlerim ve kelime oyunlarınla bunu yapmaya çalışıyorsun ozan..Sözcüklerini şarkılarına sakla..
Gorath la sohbet etmenize diyeceğim birşey yok.. ama onu seçtiği yoldan çevirmeye çalıştığın sürece bu sohbetten çıkar Firble..
yaptığın konuşmalara dikkat et..yoksa sonuçlarına katlanırsın..
kahramanlar çabuk ölür.. işini yap sen kahraman değilsin...
Kişilerin aklı karıştırılabilir ve sen dolambaçlı sözlerim ve kelime oyunlarınla bunu yapmaya çalışıyorsun ozan..Sözcüklerini şarkılarına sakla..
Gorath la sohbet etmenize diyeceğim birşey yok.. ama onu seçtiği yoldan çevirmeye çalıştığın sürece bu sohbetten çıkar Firble..
yaptığın konuşmalara dikkat et..yoksa sonuçlarına katlanırsın..
kahramanlar çabuk ölür.. işini yap sen kahraman değilsin...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Eğer içinde size dair inanç varsa Lordum o inanacı zaten yok edemem eğer yoksa o zaman zaten hiçbir zaman sizin olmamıştır Gorath.. O zaman onu huzuru bulacağı yola çekmeme engel olmayacağınızı düşünüyorum.. Sonuçta hepimiz onun gerçek mutluluğu bulacağı yolda ilerlemesini istemiyor mu?? Eğer onun sizin inancınıza inanırken acı çekmeyeceğini bilsem benim için sorun olmazdı ama benim tüm mantığım ve duygularım bunun aksini söylüyor lordum.. Hatta eğer isterseniz bunu anlamanın bir yolu var.. Tanrımın karımayacağı bir yol.... Eğer isterseniz bu yolu uygulayabiliriz ve eğer siz haklıysanız ben de huzur içinde arkadaşımı seçtiği yolda ilerlemesi için rahat bırakırım... Her ne kadar onunla tekrar bir şeyler paylaşamayacağımız için acı duyacak olsam da teklifimi dinlemeye hazır mısınız?? Dediğim gibi bu Gorath ın içindeki gerçek inancı açığa çıkaracak...
HARBE GİDEN
Özgünüm Lord'um müdahale etmek isterim...
Hali hazırda bir anlaşma yapıldı. Sonuç ortada ikinci bir anlaşma olmasına Tapınak şovalyeniz Komutanınız olarak karşıyım. Maeglin anlaşmasını yaptı ve Gorath bizim tarafımızda. Maeglin'in karargaha geleceği günü bekliyorum.
Bence Ozan Firble siz artık sadece zorluyorsunuz, Gorath'ı ve yaşadıklarını tercihini yapmış birini zorlamak size yakışmıyor. Kaybettiğiniz inananlarınız için endişelenmeniz haklı bir olgu fakat böyle mızmızlanmak size yakışmıyor...
Saygılarımla...
Hali hazırda bir anlaşma yapıldı. Sonuç ortada ikinci bir anlaşma olmasına Tapınak şovalyeniz Komutanınız olarak karşıyım. Maeglin anlaşmasını yaptı ve Gorath bizim tarafımızda. Maeglin'in karargaha geleceği günü bekliyorum.
Bence Ozan Firble siz artık sadece zorluyorsunuz, Gorath'ı ve yaşadıklarını tercihini yapmış birini zorlamak size yakışmıyor. Kaybettiğiniz inananlarınız için endişelenmeniz haklı bir olgu fakat böyle mızmızlanmak size yakışmıyor...
Saygılarımla...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Cüce Gorath lordunun olduğu yerde konuşmasının doğru olmadığını düşünüyordu. Aslında birazda işine böyle geliyordu. Kararı vermesi için lordunu bekledi.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Gorathın lordumun kaybettiği bir inanı olması işin beni zorlayan değil. Ölüm şovalyesi. Her zaman her insanın onun kalbinde yatan yolda ilerlemesi gerektiğine inanmışımdır. Siz bizim karargahımızdan ayrılırken sizi hiç zorlamadığımı hatırlatırım çünkü sizin gerçek huzuru Lord Orenin inancında bulacağınızı biliyordum. Ama Gorath için bunun böyle olmadığını hissediyorum sadece bir Dragonfire rahibi olarak değil Gorath'ın bir arkadaşı olarak.
İçimdeki her şey Gorathın bu yolda acı çekeceğini söylüyor. Yanlış anlamayım ölüm ve kaos diyarın bir parçasıdır. Bu kavramlara inanmış onlara hizmet eden insanlar da olmalı ama.... bunlar bu kavramların onları götüreceği yolda acı çekecek insanlar olmamalı.. Sanırım buna katılıyorsunuzdur Unholy. Paladeeyn ile yapılmış bir anlaşma yapılmış olabilir ancak bu anlaşmanın benimle ya da Dragınfire inancı adına yapılmadığını hatırlatırım yine de bu anlaşmaya saygı duydum ve kesin sonuç alınana kadar bekledim. Ancak bu anlaşma sona ermiştir. Beni bağlamayan ama yine de uyduğum bu anlaşma..
Artık Gorath sizin bir inanınız ve sanırım gerçekten sizin inancınız onun içindeki inançsa bir rahibin nutuklarından etkilenmeyecektir. Ya da bir arkadaşın ...... tavsiyelerinden... Ve açıkça söyleyeyim Gorathın kendi kalbinin gösterdiği yolda yürümesi için cehennemde on yıl geçirmeye razıyım eğer bedeli bu olacaksa.. Arkadaşımın yaşamı ve onun için doğru olanı yapmış olmak benim için yaşamımdan daha değerlidir Ölüm şovalyesi.
Eğer ikimizde Gorath ın iyiliğini düşünüyorsak Unholy onun hangi inanca sadık olduğunu anlamayı öneriyorum onun gerçekten sizin inancınıza sadık olduğunu bilmek daha önce de söylediğim gibi acı verse bile en azından onun bu acıyı yaşamayacağını bilmek benim onu........ Her neyse daha fazla konuşamayacağım sanırım anladınız... Eğer gerçekten Gorath ın iyiliğini düşünüyorsak sanırım sizin açınızdan sorun olmayacak.. Bu arada onu kurtardığı için lord Orene minnetkarım. Ancak bu onun Gorath ı asla mutlu olmayacağı bir yola soktuğuna inandığım noktada müdahale etmemi engellemiyecek.
İçimdeki her şey Gorathın bu yolda acı çekeceğini söylüyor. Yanlış anlamayım ölüm ve kaos diyarın bir parçasıdır. Bu kavramlara inanmış onlara hizmet eden insanlar da olmalı ama.... bunlar bu kavramların onları götüreceği yolda acı çekecek insanlar olmamalı.. Sanırım buna katılıyorsunuzdur Unholy. Paladeeyn ile yapılmış bir anlaşma yapılmış olabilir ancak bu anlaşmanın benimle ya da Dragınfire inancı adına yapılmadığını hatırlatırım yine de bu anlaşmaya saygı duydum ve kesin sonuç alınana kadar bekledim. Ancak bu anlaşma sona ermiştir. Beni bağlamayan ama yine de uyduğum bu anlaşma..
Artık Gorath sizin bir inanınız ve sanırım gerçekten sizin inancınız onun içindeki inançsa bir rahibin nutuklarından etkilenmeyecektir. Ya da bir arkadaşın ...... tavsiyelerinden... Ve açıkça söyleyeyim Gorathın kendi kalbinin gösterdiği yolda yürümesi için cehennemde on yıl geçirmeye razıyım eğer bedeli bu olacaksa.. Arkadaşımın yaşamı ve onun için doğru olanı yapmış olmak benim için yaşamımdan daha değerlidir Ölüm şovalyesi.
Eğer ikimizde Gorath ın iyiliğini düşünüyorsak Unholy onun hangi inanca sadık olduğunu anlamayı öneriyorum onun gerçekten sizin inancınıza sadık olduğunu bilmek daha önce de söylediğim gibi acı verse bile en azından onun bu acıyı yaşamayacağını bilmek benim onu........ Her neyse daha fazla konuşamayacağım sanırım anladınız... Eğer gerçekten Gorath ın iyiliğini düşünüyorsak sanırım sizin açınızdan sorun olmayacak.. Bu arada onu kurtardığı için lord Orene minnetkarım. Ancak bu onun Gorath ı asla mutlu olmayacağı bir yola soktuğuna inandığım noktada müdahale etmemi engellemiyecek.
HARBE GİDEN
Gorath'ın gözleri yeniden kızıl ışıklar saçmaya başladı ve alev alev parlayan gözler Firble'a odaklandı. "Cehennemde on yıl yaşayamazsın rahip!" diye bağırdı cüce delirmiş bir sesle. "Orada o kadar süre hayatta kalamazsın. Orada bir gnome savaşmadan hayatta kalamaz ve inan bana orada dragonfire güçlerini kullanamıyorsun!"
Hala onu zorladığınızın farkında değilsiniz Ozan Firble, onu zorlamay devam ederek kazanamazsını onu. Bırakın şu an mutlu olduğu yerde kalsın istediklerini yapsın eğer söylediğiniz gibi içinde inanç varsa kendisi geri dönecektir. Ayrıca Maeglin'ina yaptığı anlaşma onu bağlar ve biz onu bekliyoruz sözünü tutmasını, anlaşmasına sadıka kalmasını.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
sözlerindeki imadan anladığım kadarıyla sanki anlaşmaya uymayacağım.ben bir anlaşma yaptıysam ona sadık kalırım.ama sen öyle değilsin sen lord dragonfire a bile sadık kalamadın.neden?çünkü sadaakat sadece iyilere aittir.ama sen kötülüğün evladı böyle olamazsın.sen karanlığın sana verdiği zarardan habersizsin.
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
*MAEGLİN QUEDRETH
Eğer senin ruhunun kurtulması için hayatta kalmamam gerekiyorsa kalmam Gorath o kadar önemli değil. Dragınfire ın güçlerini kullanamamam da önemli değil bu sayede inancım en yüksek sınavdan geçmiş olur. Gorath hala anlamıyorsun değil mi?? İnanç ve bir tanrıya bağlılık için ona minnetkarlık yetmez. Yetmemeli aksi taktirde bu inancın korkunç acılar veren bir noktaya sürükleme ihtimali doğar insanı.. Ve Gorath defalarca dediğim gibi sen benim arkadaşımsın. Ruhum ve bağlılığım dışında her türlü bedeli öderim senin Lord Orene minnet borcundan kurtulman için.
Unholy eğer Gorath ın sizin inancınıza ait olduğunu hissedebilseydim sana yemin ediyorum ki bunu yapmazdım. Ancak her hareketinde her tavrında hissediyorum o size ait değil ve acı çekiyor. O nedenle beni anlayışla karşılamanızı istiyorum. Paladneey in yaptığı anlaşma için inancım dışında istediğiniz bir bedel varsa bunu da rahatlıkla karşılarım Gorath için ödenecek bedelle birlikte..Arkadaşlarımın borçları benim de borcum sayılır. Ozan Firble den istediğiniz bir şey varsa söyleyin. Daha önce de dediğim gibi eğer istediğiniz bu ise cehennemde ikisi için de onar yıl geçirmeye razıyım.
Unholy eğer Gorath ın sizin inancınıza ait olduğunu hissedebilseydim sana yemin ediyorum ki bunu yapmazdım. Ancak her hareketinde her tavrında hissediyorum o size ait değil ve acı çekiyor. O nedenle beni anlayışla karşılamanızı istiyorum. Paladneey in yaptığı anlaşma için inancım dışında istediğiniz bir bedel varsa bunu da rahatlıkla karşılarım Gorath için ödenecek bedelle birlikte..Arkadaşlarımın borçları benim de borcum sayılır. Ozan Firble den istediğiniz bir şey varsa söyleyin. Daha önce de dediğim gibi eğer istediğiniz bu ise cehennemde ikisi için de onar yıl geçirmeye razıyım.
HARBE GİDEN
Sen bana minnettarlıkla lorduma bağlandığımı söylüyorsun ve asla anlayamıyorsun! Minnettarlık ile gerçek bağlılığı karıştırıyorsun. Lordum beni oradan kurtardığı için minnettar olabilirim ama ona bu minnettarlık için bağlanmadım ona beni duymayı başaran ve bana yardıma gelen, benim ruhumdakini benden daha iyi bilen tek kişi olduğu için bağlandım. Benim onun yanında olmam gerektiğini bana ilk söylediğinde buna takmamış, ona nanmamıştım ama en sonunda gerçeğin bu olduğunu anladım....
Emin misin?? Demin söylediklerini tekrar aklından geçir... Bunun ismi minnetkarlıktır. Eğer Gorath o cehennemde geçirdiğin zaman hiç yaşanmasaydı. Ve lordumun inancı ile de karşılaşmadan veya aynı zamanda Orenin inancıyla karşılaşsaydın yine o inanca katılır mıydın?? İstarsen bunu deneyelim şovalye Unholy kabul ederse... Cehennem ve Lord Dragonfire inancına dair yaşadığın her şeyi unutturabilirm sana. Ve iki inancı da inançların temsilcileri olarak sana tanıtırız. Ve sen gerçekten içinde hangi inanç varsa onu seçersin.
Unholy e bedel olarak cehennemde on yıl kalmayı öneriyorum. Sonuç ne olursa olsun. Böylece gerçekten içinde olanı anlarız.
Bu arada dostum.. Baltandaki flüdü en son ne zaman çaldın??
Unholy e bedel olarak cehennemde on yıl kalmayı öneriyorum. Sonuç ne olursa olsun. Böylece gerçekten içinde olanı anlarız.
Bu arada dostum.. Baltandaki flüdü en son ne zaman çaldın??
HARBE GİDEN