Heman bir Quel-Shin inananıydı!
Öle hem himen de denge için çalışmıyo mu o kadar defa iskeletoru yok etme noktasına gelip öldürmüyoo hatta bi defasında hayatını bilem kurtarıyodu... Yanii aslında iyi gibi görünüyoo ama iskeletorun ölmesi işine gelmiyo. Niye o zaman karizması yok olacak ona ulan iyi davranalım giderse iskeletor izi yer diye bakan insanlar yav iskeletor da yok zaten öle şişmiş kaslı kaslı dolaşırken de sevmezdim artık bunu takmayalım diyeceğinden korkuyo bence..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Abi o gölgelerin gücünün verilmesi konusunda elektronik fon transferi (EFT) söz konusu öyle bir olay, fazla deşme bankacılar bilir işini. 
Hem belki iskeletoru gerçekten yenebildiğini nerden biliyorsunuz, hadi ya heman sevgilisi ile gezerken iskeletora "hadi bana saldırmış gibi yap ben de seni dövmüş gibi olayım" dediyse de cebine bir marlboro sıkıştırdıysa. Ha hadi öyleyse?
Hem belki iskeletoru gerçekten yenebildiğini nerden biliyorsunuz, hadi ya heman sevgilisi ile gezerken iskeletora "hadi bana saldırmış gibi yap ben de seni dövmüş gibi olayım" dediyse de cebine bir marlboro sıkıştırdıysa. Ha hadi öyleyse?
Taşlar unutana dek...
Olabilir vallah bi sevgilisi de vardı yanlış hatırlamıyosam .. Hem himen hem de şila epey çapkın iki kardeşti.. Yanlış hatırlamıyosam iki üç yakın sevgilimtrak arkadaşları vardı..
HARBE GİDEN
-
hocam_salya
- Kullanıcı