Aligment???
Deneyimli bir savaşçının kılıcını düşmanına vuramayacağını düşünmek saflıktan başka bir şey değildir!!! Bence bir daha düşün, attack bonus vurabilme ihtimalini gösterir. Sayılardan hoşlanmıyorsan bir adamın gücünün aynı zamanda kılıcını daha hızlı bir şekilde sallamasına imkan verdiğini de belirteyim ve daha hızlı sallanan bir klıçtan kaçmak daha zordur. Ejderha kadar kuvvetli biri bir kılıcı savurursa air elemental olsan kaçamazsın ne yazıkki...
Bence daha somut daha mantıklı bi kanıtla ortaya çıksan daha inandırıcı olursun ve bu gereksiz tekrarlara gerek kalmaz...
Saygılar...
Bence daha somut daha mantıklı bi kanıtla ortaya çıksan daha inandırıcı olursun ve bu gereksiz tekrarlara gerek kalmaz...
Saygılar...
Arkadaşlar tamam yavaş. Lütfen birbirimize çıkışmayalım böle
:):)
Ben yinede teknik derim. Öünkü benim mesleğim teknik gerektiriyor. Bir hırsız gücü ne yapsın. Onun için teknik önemlidir. Bu arada Raistlin artık sen ismini Corax yapsana. Sana alıştık şimdi biz böle. Ha ne desin?
Ben yinede teknik derim. Öünkü benim mesleğim teknik gerektiriyor. Bir hırsız gücü ne yapsın. Onun için teknik önemlidir. Bu arada Raistlin artık sen ismini Corax yapsana. Sana alıştık şimdi biz böle. Ha ne desin?
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Her zmnkı gıbı gene Coraxa katılıorum adam ın hayat hıkayesını okudunuzmu adam 18 yasında aılesınden ayrılıp sehre gıdıo orda para kazanmak ıstermsıın dıolar oda hyvn ya
hmn ok dıo, orda ona kılıc kullanmanın savasmanın teknıgını oretıolar. Yane quel anlıcan adamda guc var kontrol etsede etmesede(kı genelde edıo anca kılıc yuzunden kontrolden cıkıo
)onunne gelen her dusmanı bıcıo bunu hıkayesındede sızle konusmalarındada kanıtladı
Corax senı cok sewdım ama onceden adı pıslık thıeflere dedıklerınıde gordum onlarda cok hosuma gıttı hem karakterınle hmde sozlerınle herkesı bıcıosun vala
Senın yazacagın hıkayede bnıde alırmısın sole duzgun bı Paladın yap sen olabılırmı???
Corax senı cok sewdım ama onceden adı pıslık thıeflere dedıklerınıde gordum onlarda cok hosuma gıttı hem karakterınle hmde sozlerınle herkesı bıcıosun vala
Senın yazacagın hıkayede bnıde alırmısın sole duzgun bı Paladın yap sen olabılırmı???
Yeni bir paladin karaterim var kendisi Half-Celestial'dır ve Kord'un seçilmişi ve bizzat oğludur. İsmi Count Veraka von Corin (Corin oğlu Kont Veraka) fakat hikayenin gidişatından da anlaşılabilceği gibi fazla hayatta kalamayabilir(maddesel düzlemde) ama elindeki yıldız kılıcının içinde ruhu kurtulacak ve sürekli yaşayıp Corax'a iyilik ve güzlelik öğretmeye çalışacak (yani işi zor)
Bu Paladin'i yölendirebilirsin ama bir plane'e hapsolacağı için pek bir numarası olmayacak en iyisi sen kendine bir karater yap ve hikayede belli bir rolü oynarsın...
Bu Paladin'i yölendirebilirsin ama bir plane'e hapsolacağı için pek bir numarası olmayacak en iyisi sen kendine bir karater yap ve hikayede belli bir rolü oynarsın...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Bu arada Corax sen paladın kılıcın ıcınde olucak dedın pekı sen ıstedıııın zmn paladın buyulerı yapabılcenmı mesela Holty Lıght buyusunu barbar sozcuklerını solııınce oaladın kılıctan yapcakmı o buyuyu, yoqsa durumuna gore kılıc nası uygun goruosa ole mı yapcak ,yoqsa kııcın sadece ayı gucumu oolcak?????