ah ne demek ben deniz böle fikirleri yaratmada çok ustayımdır istersen senin miğferinden de boru yapalım ne dersin hani böle öttüre öttüre dolaşırsın yeminerle birlikte
yeminer we saz ekibi
ama güzel uydurmuşum di mi gorath tam sana yakışır
yeminer we saz arkadaşları
yeminer we baterisi
yeminer the poet
gorath we müzikal eşyaları
gorath we miğfer borusu
gorath we fülüt baltası
---Yeminer usta???
Dürtüklemesine rağmen lich kafayı kaldırıp bakmaz.
Elinde kuş tüyü kalem bişeyler çiziktirmektedir.
---Usta? Büyüyü biraz-hi!!!
Hırsız Night biricik ustasının, büyü yerine şiir yazdığını görür.
---Hayıııııııııııııııııırrrrrrrrrr!!!
Night'ın sesi taş koridorlarda yankılanır.
---Sen de mi usta?!
Night düşüp ölür ve Yeminer the Lich şiirine devam eder.
Ustacım sen şiir yazar mıydın? Ben de ne bu ozan lich muhabbeti ne diye merak ediyordum. Yakında yalan söylemeyi de bırakırsın sen!...
sadece şiir mi yazıyo sanıyosun sen o usta dediğin şahsiyetin... daha ne meziyetleri var bi bilsen kemikten ibaret diziyle yere çöküp kızıl kemikli bi banshee ye şiir okurken görürsen hiiç şaşırma :lol romantik lich
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
scythe wrote:sadece şiir mi yazıyo sanıyosun sen o usta dediğin şahsiyetin... daha ne meziyetleri var bi bilsen kemikten ibaret diziyle yere çöküp kızıl kemikli bi banshee ye şiir okurken görürsen hiiç şaşırma :lol romantik lich
Herhalde bir cüce hayatında bu kadar gülmemiştir. İnternet kafeden atıcaklar kahkahalardan dolayı...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Ben komşuları hiç takmıyorum. Bir ara iki tanesi bu ses ne diye kapıya gelmişlerdi ben o zamanda gülüyordum. Baltayı alıp kafalarına geçirecektim hani....
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...