ulfgar bence en iyisini yaptın.
Bakın köstek lmak için söylemiyorum ama eğer beşe bile varamayan grup olarak giderseniz o günki buluşma inanın çok sıkıcı oluyor yani sırf sinema için gidiliyor.
Ama grup biraz kalabalık olsa eğlencenin dibini bulana bravo derim.
Bence ulfgar ın dediğini uygulayın yoksa pişman olursunuz.tecrğübe konuşuyor.
Hee birde dikkat edersen bu başlığa en fazla 3 kişi girmiş
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
bende baştan beri okuyordum ama tutuyordum kendimi
2.filmi de izledim,bence gidin.buluşma için güzel bir film..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
fingolfin wrote:Ben girmiştim ama bir şey yazmadım. Zira Spiderman 1 rezaletini sinemada izleme gafletinde bulunmuş, tövbeli bir bireyim
ilk filimde bir iki tane hata vardı tamam birkaç tane tamam tamam çok vardı haklısın ama genede gormek lazım ancak uzulerek blirtmek isterim ki aşırı tepkiden dolayı iptale karar verdim o kadar kişiye nasıl yetişicem falan gibi sorunlar var neyse kısmetse 3'e artık
Puhahaha henüz izlemeyenler mi var? Gösterime ilk girdiği gün gittim birde geçende kardeşimle gittim.Bir spiderman tutkunu olarak iki kere izlemek az bile benim için. Gerçi Eflanın dediği o sahnede bende donakaldım. Füzyonun suda söndürülmesi çok dandik bir sonlanmaydı. Daha iyisini yapabilirlerdi.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
ahaaaa yeminer sen var ya seeeen bu gidişle çoook uzun zaman sora gidesin sinemaya
Aynı şey troy içinde olmştu hatırlarsan..
Neyse ben gitmiycem zaten birede gitmedim ikisini hiç seyredemem merwel in x-men karakterlerinden başka bir karakterini sinemada sevmedim hee bir de hulk var tai ama onada gitmedim
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
hulk'a da spider-men1'e de sinemada gitme haatasını yaptım. ikisine de değmedi. bu arada x-men filmleri gayet hoştu. tahmiminmce bu aralar 3.sü de çıkar.
Ya şimdi mantıksız olanlar bana pek hoş gelmiyor diyicem X-men de mantıksız ama bir ölçüsü vardır filimlerin be kardeşim daha baştan örümcek adam için seçilen aktör faul çıktı.Adamı zaten sevmezdim pısırık bir görünüşü ve hiç çizgi filimlerdeki peter a benzemiyor yauwww...
X-men 3 çıkarsa ona gözü kara giderim diğer merwellerdan farkı orjinaline daha yakın olması,volerine Dr. X bunlar neredeyse mükemmel seçilmiş aktörlerdi...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Hulk güzel filmdi bence hepiniz izlemelisiniz ama herkesin belirttiği gibi X-Man en iyisidir. şu spidey karakterini oynayan adamı bende sevmem Mary jane karakterini oynayan kızdanda nefret ederim ama filmeler gayet iyi...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
rica ediyorum..Tobey Maguare çok süper biri bence..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ