Işık, nötrlük ve karanlık
Kısacası bu hayat berbat bence. Hiçbirşey olması gerektiği gibi ve yerinde değil. Kazan hep kötülük ve kötüler. Bu durumda ne amacım var iyi olmak için. Kötü oluyorum, hırsızlık yapıyorum ve kazanıyorum. Unutma. Gerçek kötüler kazanır. Haybeden kötüler diil. Ve o film ve kitaplardaki yenilen kötüler hepsi bir yalan...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Evet filmler her zamanki gibi insanlari iyinin kazanacağı hayalleriyle kandırıyorlar oysa kötüler kazanıyor gerçek hayatta... Ama her kazançlarının arkasında da bir iz bırakıyorlar ve bu da onların düşüşü oluyor hatırlatırım... (Corax, Raistlin,Wuroldar wrote:Gerçek kötüler kazanır. Haybeden kötüler diil. Ve o film ve kitaplardaki yenilen kötüler hepsi bir yalan...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Haklısın ama bu izler değil midir bizi dahada kötülüğe boğup daha çok maceraya sokan. Böyle bir döngü içerisinde olmak ve gitttikçe daha güçlenip kazanmak varken niye gidip balıkçılık fln yapayım ki yani.
(bu arada on yazdığın hakkaten çok süperdi (bomba) ama düzeltmek zorundaydım. Sanırım beni anlıyorsundur. plitika fln işte...)
(bu arada on yazdığın hakkaten çok süperdi (bomba) ama düzeltmek zorundaydım. Sanırım beni anlıyorsundur. plitika fln işte...)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Forumlarda istediğimizi konuşabilirizki... İstersem politikadan da bahsederim burada medya yasağı yokki.
Bence şimdilik sil ama bunu sarayda tartışmaya açacağım. Kişisel bir şey değil aynı durumla bir daha karşılaşırsak ne yapacağımızı bilmek için...
Bence şimdilik sil ama bunu sarayda tartışmaya açacağım. Kişisel bir şey değil aynı durumla bir daha karşılaşırsak ne yapacağımızı bilmek için...
Benim sevdiğim kötü karakteri ya deli karizmatik olmalıdır ya da böyle düşmanlarıyla dalga geçen modeli gibi bişi olmalıdır...
Kitap: Lord Soth ( hastasıyım bunu karizmasına yaa)
Film: Darth Vader ( Star Wars'ı sevmem ama sinema tarihinin en kötüsü seçilmişliği var. Bende severek sayarak beğeniyoDUM (öldü adam) kabimde yaşıyor)
Öizgi Roman: Venom (eski nickim olur kendileri)
Kitap: Lord Soth ( hastasıyım bunu karizmasına yaa)
Film: Darth Vader ( Star Wars'ı sevmem ama sinema tarihinin en kötüsü seçilmişliği var. Bende severek sayarak beğeniyoDUM (öldü adam) kabimde yaşıyor)
Öizgi Roman: Venom (eski nickim olur kendileri)
Nasıl unutmuşum Vader'ı Aman Tanrım! Kesinlikle Vader...Wuroldar wrote: Film: Darth Vader ( Star Wars'ı sevmem ama sinema tarihinin en kötüsü seçilmişliği var. Bende severek sayarak beğeniyoDUM (öldü adam) kabimde yaşıyor)
Bi de çizgi romanda kabul edilirse kötü olarak wolwerine'e hastayım haha!