TÖM RP CİLER HADİ AMA

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

zamanın kulesi gibi yerlerde o tür şeylere karar verecek kişiler genelde siteye sık giren insanlar oluyor o yüzden rp nin çok sekteye uğrıycanı zannetmiyorum...

bence kullanıcıların biraz çaba göstermesi lazım

tamam ben rp den sorumlu adminim ama taşıma suyla deirmen dönmüo..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Efla... Bazen mesajlar hizli ilerleyince eski mesajlar gozden kacabiliyor... insanlik hali... Bu durumda nazikce karari vermesi gereken kisiye ozel mesaj atip konu hakkinda bildirebilirsin ya da mesajini aynen tekrar edebilirsin (Daha once mesaji attigina dair ufak bir not da dusersen modlar eski mesajini silerek kirliligi onleyeceklerdir)

Ya da en guzeli, benim onerim, sanki zihninden dusunuyormus gibi:

*Sonucu ogrenmek icin kalbimin carpintisi midemdeki kasilmalarla karisirken sabirsizlikla basrahibi beklemeye calismama ragmen avuciclerimin terlemesine, dizlerimin titremesine engel olamiyordum...*

gibi ufak bir mesaj da atarak dikkati yeniden toplayabilirsin...

Saygilar...
Raistlin
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Y adoğru ama RP yapılan yerler genellikle tapınaklar oluyor ve tapınaklarda da tanrılara hizmetini sunmak için sınava girenler felan RP yapıyor genelde. Ama misal benim karakter gibi tanrılarla fazla alakası olmasın isteyen bir karakteri canlandırmak isterseniz (hele ki o kararkter bir savaşçıysa) hanlardan başka fazşa bir RP olanağı kalmıyor.

Aslında Findor ve arkadaşlarının açtığı başlık küçük bir örnek olsa iyi olacak. Mesela ne bileyim, site adminleri veya sitede yeterince tecrübeye sahip insanlar küçük görevler(Quest) düzenlese, insanlarda bu görevlere katılılıp, kulaktan kulağa da olduğu gibi kendi karakterlerinin yaptıklarını anlatarak ortaya hikayeler çıkarsa çok iyi olur gibime geliyor. Hem böylece frpworld dünyası derinlik de kazanır. Bir dünyayı etkileyici kılmak için üzerinde geçen hikayelerden daha güzel ne olabilir ki :wink:
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

sağol Oren tanrılar için.yeniden uyanmanın vakti gelmiştir...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

ayrıca bunun yanında tapınakta sabit bir msj olması çok yararlı olabilirdi tanrılar we özellikleri gibi buralarda tanrıların özelliklerini yönelimlerini we karakteristiklerinin açıklanması büyük bir sorunu YARAYI azlığını tedavi edebilir diye düşünüyorum ne dersiniz
çok zaman geçti çok şey değişti...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Harika bir fikir bence de böyle bir sticky mesajımız olmalı...
Bütün Tanrıların isimleri, özellikleri, domainleri, portfolyoları belirtilir...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

arkadaşlar zaten yeni gelen rp sistemi ile questler de olacağını bildirmiştim ( eğer okuduysanız)

ancak ben vereceğim questlerin çoğunu tapınakta veririm... ve müritlerime veririm..(haksızmıyım)

tabki questler ve duellolar hatta ileri planda küçük ve büyük savaşlar bile olacak....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

sık bakıldığı söylenemez bazı yerlere mesela zaanın kulesine en son geçen ayın 14 ünde atmışım. Dostum Majenta ortalarda olmadığından dolayı bir cevap gelemedi. üstelik üst üste iki mesaj atmışım daha fazla üstelemek istemedim.

Gelişen olaylar pek karakterimin yaşamını değiştirebilecek gibi değil. Bir fırsat olsa ben de yeni olaylara katılmak istiyorum
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

bal likoru salonuna girin yeterince rp ye doyarsınız vala :lol:
for !_FRP_!
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

ben geldim rahat ol, deli gibi rp dönecek bu diyarda. Hazırlanıyorum , peşime düşeck kelle avcıları da hazırlık yapsınlar ;)
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Madem böle bi katılım vs bekleniyor, ben de buradan duyurmuş olayım. Arkadaşlar; "Hadi herkes RPye" veya "DM bizi zindana gönder" isimli kampanyaların bünyesinde başlatılan RP yazım çalışmalarını hızlandırmak amaçlı yapılan harekete ben de yarım kalan WoD oyunuma devam ederek katkıda bulunmak istiyorum. Ã?ncelikli olarak Aransayes'in ve devamında diğer oyuncuların RP lerini atmalarnı talep ediyorum. Oyun kaldığı yerden devam edecektir.

Saygılar; Barzini
-Fac fortia et patere-
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bugün yazacam dedim ya, niye isim verip teşhir ediyorsun beni :D

İftardan sonra yazacam...
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Post Reply