Elf Kardeşliği

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

elfler....
dünyanın en kibiri varlıkları...
kendilerinden başka çok az şeyi düşünen... akıllarının önünde kibirleri giden varlıklar... birzamanlar sizlerden birisi olduğm için utanıyorum... her ne kadar şimdi diyarlarda dolaşmıyor olsam da yine de lanetim tüm elf ırkı üzerinedir...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

Lanetini ve kötülüğünü yanında götür lich...
Burası , bu mekan güzellik barış ve huzur için kuruldu. Sana ve senin gibilere kapalı...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

her zamanki elf kibiri..
aslında farklı bişey de beklemiyordum...
hiçbirzaman değişmeyeceksiniz...
hala huzurun barışın elflerde olduğunu sanıyorsunuz.. kendinizi kandırarak yaşadığınız yıllardan sonra hepiniz kör olmuşsunuz... kendi kibirinizde boğulmuşsunuz...
kötülükle savaşmak yerine uzak durmayı seçen.. iyiliği çağırmak yerine kendisine gelmesini bekleyen saçma elf mantığı...
insanlara saygım çok daha büyüktür... belki cücelere ama asla ve de asla.. elflere...
lanetli varlık ben miyim siz mi? düşünün
güç amacın, k
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

Asla buraya davet edilmedin lanetli yaratık ve asla böyle yerlere davette edilmeyeceksin. Ã?ünkü her dokunduğun güzelliği mahvediyorsun, her iyi şeyi solduruyorsun. Gelmiş bize iyilik ve güzellikten bahsediyorsun.

Evet biz uzak dururuz diğer varlıklardan bizim yaptığımız güzellikleri de yok etmesinler diye. Ã?ünkü yıkamadıkları tek güzellik bizde kaldı.Ama maksadımız güzelliği korumaktır. Ã?ünkü anlayamazlar bunun değerini.
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

evet sana sonuna kadar katılıyorum elf kardesligi budur iste
for !_FRP_!
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Elf kulaklarını kabarttı ve havadaki sesi duydu tüm elfler sesleniyordu bu ses.Oda bu ses kulak vererek geldi bu yere elfler topluluğuna.EnialiS böyle konuşmamalısın çünkü benin cok iyi cüce dostlerım var bir coğu bircok elften daha ii yoldaşlık etti bana.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Finrod
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Finrod »

Biri elf mi dedi! işte geldim buradayım.
Ben az sayıda kalan Golden Elf lerden
Finrod Calafalas...
Derken bir haykırış geldi.Korkunç ve azap dolu...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Elf kardeşliği büyüyor..
ama unutmayın dostlar, başka hiçbir varlığı ne küçümsemek nede büyük görmek bizlere göre değildir, ırkçılığın adına iyilik diyemeyiz bunu unutmayın ve bundan böyle elf kardeşliği barışı korumak için varolsun...
Bu bir öneridir kabul etmeyen dostlarada saygı duyarım, ama onların yolundan ilerlemem...
Wild elf Thlyrotel...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

Thlyrotel e sonuna kadar hak veriyorum. Maksadımız belli. tahrikler var olacak. Aldanmadan birliğimize ,kardeşliğimize dewam.
Hatta aramıza bize muhabbet beslediği için gelen insan kardeşlerimiz de var diimi?
BanKai
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Lanetli ruhlar tüm güzellikleri, iyilikleri ve dostluğu unuturlar.Belki de hep hatırladıkladıkları, asıl lanetlerini bu yüzden yaşadıkları için unutmuş gibi yaşıyordurlar. Bilemeyeceğim...

Ama elf kardeşlerim, biz iyiliğin kuşattığı bir ırk olma yolunda ilerlemeliyiz.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

İyilik ve kötülük asla ikisinide sevmem ne saf iyilik ne saf kötülük iyi değildir.Bir düşünü dostlarım sadece iyilik var yekez mutlu herkez iyi herşey rutin ve aynı ben ce çok sıkıcı düşüşün sadece kötülük var heryerde ölüm kaos ve yaşamak için hep arkanı kollamk zorundasın ve güveneceğin kimse yok buda çok kötü bence en iyisi ikisinde var olduğu bir dünya dengedeki ibr dünya acıyı bilmeiz mutluluğuda bilmemiz gereken bir dünya bence en iyisi bu.Ben bir elfim belki bazılarınız bu sözlerindem sonra benden şüpe edecek belki ma ben gerçeklri gören ve asla böbütlen meyen bir elfim unutmayinki bu dünyada herkez herşey birbirine bağlı ve muhtaçtır.

Ben asi ,vahşi ve ölümcül bir elfim.

İsteyen saygı duyar istemen duymaz.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

evet.. bu bilgelik seviyesine ulaşabilmiş elfler nadirdir dünyada...
bu burnu büyük elflerin yanında senin gibileri de görmek bazen umuttlandırıyor.. fakat aynı zamanda şunu da biliyorum... benim gibi ler dünyada ne kadar nadirse senin gibi ler de o kadar nadirdir...
Bir lich olduğum için kendimizi hepinizin üzerinde görüyorum... saçma düşünceleri ve duyguları geride bırakabilmiş birisiyim... tek ama cım daha da güçlü olmak ve bu mantıklı birisinin isteyeceği tek şeydir....
güç amacın, k
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

Pehh.... Yüce lich konuştu yine
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Her nekada lanetli bir varlıkta olsan haklısın düşüncelerin benimkilerine benziyor Güç:Herşeyin üstünde birtekşey varıdır GÃ?Ã? bunun için bir çok fedakarlık yaptım ve şimidi buradayım bu elflerden farklı emin ol lich bu okarda kolay olmadı güçü elde etmek için kendimden verdim ve elde ettim ama dahasınıda isitiyorum bunu saklayamam.ve bende bir çok duygumu bu uğurda geride bıraktım bir çoğunu.
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Güç için kimlerin telef olduğuna şahit olduk ki.. sende bunlardan birisin Yeminer.. sorarım sana güç sana ne kazandırdı..
Saygımı?? diğer canlıların korkusuna saygı dersen evet...
Yenilmezlik?? yalnız bir evrende tanrı olsan kimin yararına lich...
Güç sana ne kandırdı söyleyeyim..
sana yalnızlık verdi.. öyleki karanlıkta kendi yankınla konuşmaya başladın..
sana korku verdi.. içinde büyüyle barındırdığın yaşam biçimine karşı bir korku...
hergün o lanetli günü anıyorsun.. Lich'e dönüştüğün o kara günü ve kazandığın her güç mutluğundan çaldı....
sözlerim yanlışmı acaba..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Post Reply