!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VAMPİRLEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

eski bir inanış göre kalplerine gümüş bir şeyler yada tahta bir şeyler girdiklerinde ve boyunları gövdelerinden ayrıldıklarında tok haline geliyolar...

ben kafasını gövdesinden ayırmıştım...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
psycookie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by psycookie »

''Kazık saplamak!!!Bunu daha öncede duymuştum ama inanmamıştım o kadar güölü bir yaratığa tahta bir kazık saplamak kolay değil.Düşünsenize bir vampirin yakınına elinizde bir parça tahtayla yaklaşmak intihar gibi geliyor bana.İşe yaramaz demiyorum denemeden göremeyiz ancak kılıçlar daha kullanışlı gibi ne dersin?İnlerini bulduğumuz zaman silahlarımızı kutsal suya batırıp öyle girebiliriz.Bunuda eskiden duyduğum bir hikayede duymuştum''

rp dışı:van helsing den arak deildir daha önce ki bir oyunumuzda bu yöntemi uygulamştık.Bir kaç ay sonra van helsing de görünce bizimde ağzımız aralanmıştı:)
İsim:Psycookie
Sınıf:Savaşçı
Irk:İnsan
Görünüm:1.85 m 78 kg Kumral Siyah göz

Weapons start to talk when the words turn into silence.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

tabiki ama bir vampir üzerinize atladıgınde kılıçlar işe yaramaz... dah küçük bir şey yani kazık ben yanıma bi kazık seti almay gidiyorum..
bu arda bunu yapbilecek oduncu nerde acaba ?
ama kutsal sura iiyi bir fikir...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
psycookie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by psycookie »

''Kasabaya girişte bir marangoz görmüştüm sahibi adil bir adama benziyordu.Buralarda bende yeniyim ama adam iyi biri gibi duruyordu.İstersen onu bir dene.Dediğim gibi kasabanın girişinde sağ tarafta.Sabah görüşürüz.Tanrın seninle olsun!''

Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

"Ã?nümde eğilmenize gerek yok dostlar. Bu savaşta hepimiz asynı saflarda savaşacağız aynı şekidle kılıç sallayacağız. Lütfen. Bağlılığınızı kabul ediyorum ve gerçekten çok memnun oldum." bakışları Ereshin'e döndü. "Büyücü konseyinin bu kutsal görevde bizimle olması bizi gerçekten memnun etti geldiğiniz ve bize katıldığınız için teşekkür ederim. Lütfen burada daha fazla vakit geçirmeyelim. ben size şimdi katılamayacağım lakin sizinle 2 yahut 3 gün sonra Ã?ATLAK KAZAN hanında buluşmak isterim." Hepsine tek tek baktı Hükümlü şövalye "Orada olmaya çalışın. sizi bekleyeceğim orada. Vampirlere karşı savaşmakj için gelen bütün herkes..."

atına atlayıp gitti.

rp dışı: Normalde ben burda değildim ama öyle bir izlenim uyanmış :D bende yazıyım dedim :D siz yinede Ã?atlak kazana gelirisiniz ;)
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

tama görüşmek üzere yarın sabah görüşürüz..
psycookie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by psycookie »

''O halde çatlak kazanda görüşemek üzere hükümlü...Adınız kadar bağlılığımdan emin olabilirsiniz.2 gün sonra çatlak kazanda görüşmek üzere...''

rp dışı:puhahah abi cidden sen burada değlmişsin. :lol: Neyse biz çatlak kazana geliveriririz. :D

psycookie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by psycookie »

der ve kalabalığa dönüp''Bana bir at lazım.Belki konakladığım handa bir at bulabilirim.'' diyip psy karanlığa doğru ilerledi ve hana doğru ilerleyen silüeti kalabalığın tuttğu meşalelerin ışığında yavaşça silindi...

Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Thlyrotel eski dostu Hrisskar gelmişti sonunda, onunla ne zamanlar geçirmişlerdi eskiden.. kırmızı cüppesi içinde eskisinden daha güçlü görünüyordu artık.. hemen yanına gitti, dostunun ellerini avuçlarına aldı..
"Hrisskar uzun zaman olmuştu..."
Mutluluğu yüzüne yansıyordu elf'in...
Sonra arkasındakilere baktı.. herkes ayrılıyordu.. ama elf'in beklediği bir kişi daha vardı... Changes'e döndü...
"Dostum bir süre daha burada bekleyelim.. bir kişiyi daha bekliyorum.."
Sonra Hrisskarla, Thlyrotel arasında eski günleri hatırlatan neşeli bir konuşma başladı...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

...Uzaktaki kasabayı gördüğünde içindeki sevinç dalgası hızla bütün vücuduna yayıldı genç savaşçının.Bu garip topraklarda uzun süredir at sürüyordu ve iki gece önce garip sesler duymuştu uzaklardan.Sanki vahşi bir katliam gibi...İç güdüleri ona hemen bir kasaba bulması gerektiğini söylüyordu.Fakat bu topraklar varisi olduğu topraklardan uzak ve farklıydı...
...Kasabaya yaklaştıkça ilerdeki kalabalığı daha rahat seçmeye başladı.Ve bu adamların arasında da kendisi gibilerin olduğunu görünce rahatladı.Atını mahmuzladı ve hızlandı,kaç gündür böyle kişileri görmemişti.İçi ısındı...
...Artık o gruba çok yakındı.Acaba dışardan nasıl görünüyordu.Yol onu çok yıpratmıştı ama iyi görünmeye çalışıyordu.Ve kalabalığın önünde atını durdurdu,onlara şöyle dedi:
"Ben Pat Hellblade,Kuzeyden bir savaşçı.Siz efendiler,Neden böyle toplandınız?"
Bir anda gözleri karardı,son gördüğü bir elfti.Ve vücudu atından aşağı doğru süzülürken hissettiği şey...rahatlamaydı....
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

Rp ile alakasız:Artık sadık bir arkadaşınız daha var:
İsim:Patrick Hellblade
Race:Human
Class:Fighter
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Ereshin "orada olacağım dedi" ve beyaz atına binerek yavaş adımlarla uzaklaştı...............
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Thlyrotel yeni gelen insan savaşçıyı gördü, uzun süredir doğru düzgün dinlenmediği yüzünden belli oluyordu ama buna rağmen atının üzerinde sağlam duruyordu..sonra atından indi...merakla Thlyrotel'e sordu..
"Siz efendiler,Neden böyle toplandınız?"
Elf'de tam bu soruyu bekliyordu yaklaşan avda bir kişinin daha olması iyi olacaktı.. hemen cevap verdi..
"Diyarda büyük bir vampir avı başlayacak savaşçı, sende bize katılmak istersen bir iki gün içinde çatlak kazan hanında ol"
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

savaşçı kendine geldiğinde elfin melodik sesiyle huzur buldu.Elfin teklifi ona çok cazip geldi çünkü bu uzak topraklarda yeni yoldaşlar kazanmak işine gelirdi.Ve hemen cevap verdi:
"Ã?yleyse uzaktaki kuzey topraklarının varisi 2 gün sonra dostlarına yardım edecek..."
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Green adamı umursamadı bu insala ve onun dar bilgisiyle uğraşacak vakti yoktu.Green topluluğa dönü

''şimdi burada buluna herkezin dikkat etmesi gereken tekbir nokta var vampirleri avlamak için bu burada bulunandan fazlasına ihtiyacımız var tüm diyara bir cağrı yapılmalı ve heryerden gelecek büyücüler savaşcılar ve rahiblerle iş yapılmalı biz tek başımıza birşeyler yapamayız.

İnsan ve elf kardeşlerim buradan yola cıktıktan birçoğumuz dönemicek bu savaş bir kacımızın son savaşı son macerası olabilir.Buradan ayrıldıktan sonra tek dönüş ölümdür bunu göze alan herkeze bu savaşta yer vardır.

Sözlerini bitiri ve diğer büyücüye dönerek ''güçlerimizi birleştirip tüm diyara cağrı yapmalıyız tek başımıza bu işi başaramayız''.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Post Reply