geri kalan kadroyu buradan toparlarız. şimdilik aradığım iki kişi var
biri yanıltıcı olarak iyi gibi görünen erkek rolünde oynayacak sonradan batıracak. bu elemanın baya yakışıklı falan olması lazım sonuçta kötülük her duyguya saldırarak her yolu kullanarak başarı elde etmeye çalışır.
diğerinin şizofren tipte biri olması lazım birazda masum görünmek lazım sonuçta tanrısal yardım kahtalı mıçı tipinde biri ile gelirse kimse o yardımın tanrısal olduğuna inanmaz
ilk üç rol bu şekilde ama kimsenin boşuna ağzının suyu akmasın bu filmde öyle duygusal yakınlaşma falan olmayacak, yani kimse aman bu iki elemandan biri ben olurum filmde julianne ile romantik bir ortam yaratırız falan diye düşünmesin. tek sahne duygusal yakınlaşma hatta bir bakışma bile olmayacak yoksa çekmem valla
bu arada bende filmde kısa bir rolde görünecem hani son zamanlarda moda buyduya
diğer rolleri dediğim gibi senoryoyu oturtunca dağıtırız.
valla ben mekan olarak yurt dışı düşünmüştüm. çünkü Türk yapımı olduğu çok belli olmasın bizim izleyicileri bilirsin azizim bu sektörde filmi dışarıdan getir peynir ekmek gibi satsın daha iyisini Türkiye'de çek kimse gelmez.
bizim sektörün zorluğuda burada azizim (bak bak hemende havaya girermişim
şimdi şöyle kırmızının her tonunun yaşandığı bir sonbahar güzelliği olan bir kasaba. amerika'da olmasın artık başka ülkelerde çekilenler tutuyor. baktık pahalı oluyor dediğin gibi izmirde falan çekeriz yurtdışında çektik deriz.