3 X Critical..

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
sebastian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sebastian »

madem istediğimi yapıyorum dinle o zaman:
figter: elimdeki twohandedsword'u iyice kavrayıp charge girer ve rakibi iyice oyar :P ve ayaklarını yerden keserim. sora kılıcı geri değil yana çeker vucudunun kalan kısmını parçalarım :wink:
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ben bunu ilk oyunumda yapmi$tim. Solamnic Knighttim ve e$$ek kadar ogre i o $ekilde bicmi$tim. Pek bi zevke gelmi$timo gun.

Neyse ki genelde mage yada thief tarzi karakterler oynattigim icin o 3*20 y pek ihtiyacim olmuyor. Rogue iken imp.Critical alirim genelde i$leri cok kolayla$tirir bide sneak olayina girmi$se karakter ozaman demeyin keyfime. Gerci genelde o karakter kacar combatta dimi Diablo bey aman dilbao bey...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Kaçması yada arkadan saldırması tabiki de olması gerekendir...
"Lovefull Evil"
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

yere kapaklandı, gözleri yerde , rüzgarda uçuşan kuma bakıyordu. ölmeyi mi bekliyordu... hayır... gözlerini kapadı o rüzgardı artık rüzgarla bir olmuştu, o havaydı soludugu , o güneşti ısıtan ve ışık saçan o kılıçtı kesemeycği şey olmayan. elini hafifçe kılıcının kabzasına götürdü gözleri hala hapalı , kafasını kaldırdı ve karşıdan gelen şehvet dolu düşmanına hafif bir sırıtış gönderdi... o an güneşin ışığının kılıcının üzerinde parlaması görüldü , düşmanıysa yerde kapaklanmış kan gölü içinde yatıyordu...( boğazından kılıcı sokup , omurlar arasından çıkarmıştı çok hızlıca)
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Post Reply