LOGAN İSTANBULDA
Madem kadro büyük ben de katılayım buluşmaya... Hala kaos'un corrupt edemediği birilerini bulabilirim belki... Logan agresif paladinlerin sonu benim kollarımdır, gel bakalım istanbula...
Biletçinin cebini besle... Treni izle... Bana gel...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Son aldığım haberlere göre Lysana gelemiyormuş arkadaşlar. Bizde seçkin bir thief takımı arıyoruz onu kaçırıp getirmesi için. Hatta bir grup olşturup kaçırmayıda düşünüyoruz. Bize katılmak isteyenler var mı?
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
Logan
- Kullanıcı

unutma bu frp de herkez real dekinde daha faarklı bir karekter yönetir...Raistlin wrote:Madem kadro büyük ben de katılayım buluşmaya... Hala kaos'un corrupt edemediği birilerini bulabilirim belki... Logan agresif paladinlerin sonu benim kollarımdır, gel bakalım istanbula...
artık iyi bir paldin realde nasıl biri dir tahmin edin...
..........
:vamp
şaka bir yana günü söleyinn... bana 18 sabahı ordayı büyük ihimale...
23 dede gidecemmm
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

saol ya...Raistlin wrote:Aaaaaaa oysa ben Lysana için gelecektim buluşmaya. Sanırım insiyatifi ele almam lazım. Lejyon Komutanı gel!!!
Sana 1-2 gece kalacak yer buluruz bi şekilde merak etme...
iyi bakalım...
bizide bekliyen vardır elvet istanbulda...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
bu ne başlık ya!
Jackie Chan istanbul da der gibi
.
Logan istanbul da.hadi bakalım ben oralarda olamayacağım _zati hiçbi buluşmada varolamadım hiçbir zaman ne ironik
size iyi eğlenceler.
Jackie Chan istanbul da der gibi
Logan istanbul da.hadi bakalım ben oralarda olamayacağım _zati hiçbi buluşmada varolamadım hiçbir zaman ne ironik
size iyi eğlenceler.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Logan
- Kullanıcı

yanlız artık tek gelmiyorum horcoel de geliyor...
............

............
-
Logan
- Kullanıcı

bizi kaldırıp denize atmıyacaksan okey.. olur..yeminer wrote:Ne güzel ne güzel. Çok kişi olsun ki zevki çıksınBu arada siz Ankaralı arkadaşları nerede ağırlayalım acaba
denizi falan göstersek size, öyle çölün ortasında özlemişsinizdir ya
ohh maşallah bende kasmaya çalışıcam ama büyük ihtimalle bursada olurum gibime geliyorişallah gelebilirim
off bea horocal logan engin :d muhteşem iyiler adalet dağıtıcalar
sensei yeminer findor scyte
:D dicek bişi yok 
raist ve piyadeleri onları bilimoyrum tanımadım hiç
off bea horocal logan engin :d muhteşem iyiler adalet dağıtıcalar
sensei yeminer findor scyte
raist ve piyadeleri onları bilimoyrum tanımadım hiç
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.