Frp'de ateşli silahlar

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

Yanlis hatirlamiyorsam Planescape tede vardi atesli silahlar ama cok yavaslardi. Daha sen ilk atisindan sonra silahini doldururken rakibin kafanda bitiyordu.
Yinede atesli silahlara bende karsiyim. Benim frp oynamamim nedeni atesli silahlardan kacmakti zaten birde oyunda onlarla karsilasmak istemem. Oyle birsey istesem Shadow Run veya Star Wars bazli rp oynardim.
zalhonan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zalhonan »

darkgnome kardeş,kullanıcı adından da anlaşıldığı üzere bir gnom seversin sanırım..
yanlış anlama ha,bu ateşli silah olayında kastettiğim gnomlar kullanır bi tek bu mert bozması silahı değil..yani demek istediğim böyle cafcalı,teknolojik donanımları en iyi,ve en doğru şekilde kim kullanır..gnomlar
öyleyse hem tüfeğin hem de gnomun hakkını verip tüfeği bu becerikli,kücük ahaliye verelim de gnomlar da hakettiği değğeri görsün
güç içinde yükselen;
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

frp VS silah

Post by oldun »

ben oyunlara silah koymayı düşünüyorum baslığın genel düsüncesine ragmen zevk kacırmak yerine ayrı bir tat olacagını düşünüyorum ama eger dengeli olmazsa denildiği gibi ortalığı karıstıracağı gercek ama darkgnome un dediği gibi bu silahlar cok komik vuruyorlar bunun ayarını yapabilen biri varsa yardım edebilir mi nası bir yöntem kullanıyor
cünkü 10 level fighter bile olsanız kafaya tek kursun sizi şişler ama sizle aynı hpye sahip bir giant a yüzlerce atsanız hiçbişey olmaz bunu nasıl cözebiliriz
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

ateşli silahlar , olabilir neden olmasın... hatta aklımda gerçek hayatla büyüyü birleştirip bir oyun oynamak var dm imiz bu konu hakkında kendi özel dünyasını yaratmakla meşgul bakalım neler olacak... ama bence ateşli silahlara karşı çıkılmamalı , bence oyun böyle daha guzel olur... icat ettirelim gnomelere :D
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Post Reply