Eğer karakter iyiye dönmüşse,örneğin kötülük içerikli,harm vb.tabii bki de yapamaz;zehir kullanmaya gelince,üzerinize elindeki topuzu ve baltayı sallayarak gelen bir karakter var ve eninde sonunda kapışacaksınız ve dövüş yeteneğiniz,gelişmiş,ha silahla bir anda öldürmüşsünüz,ha o silahın dövüş esnasında admı yavaş yavaş öldürdüğünü görerek öldürmüşsünüz.
Adam kendini huzura ve arınmaya verip,inzivaya çekilecekse zaten ortalıkta dolanmaz ki.
Eğer kendini savunurken öldürmek zorunda olacağını biliyorsa da neden zehirli silah kullanmaktan çekinsin ki?
Yönelim
- KUTBILTUNGA
- Kullanıcı

-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Katılıyorum.KUTBILTUNGA wrote:Eğer kendini savunurken öldürmek zorunda olacağını biliyorsa da neden zehirli silah kullanmaktan çekinsin ki?
Ve ayrıca neden death attack ya da büyülerini kullanmasınki böyle bir durumda.
Hem ayrıca büyülerini sadece kötü amaçlarla kullanmayadabilir pek tabi.Mesela gerçekten iyi biri olmuş ve artık adam öldürmek istemiyor.Karşısında çok kavgacı bir herif var ve laf anlatamadı, o zaman obscuring mist'i kullanıp kaçabilir, haksızmıyım?
And i still wonder if you ever wonder the same!...
şİmdi poison sadece öldürmek zorununda değil. Bir iğne karşındakini falç edebilirsin. Bu sayede öldürmez ve cezasını başka şekilde verebilirsin veya kötülük yapan birinin yaptıklarının aslında insanlara neler çektirdiğini gösteren halüsinasyonlar gösterten bir zehirde kullanabilirsin. Zehirde kısıtlamaya gidilmesi gence yanlış olur. Her zehir öldürmez.
Death attack olayında da katılıyorum. Gerektiği yerde kullanlır. Bir ork ordusu diyelim ki sizin kasabanıza yaklaşıyor. Onları bir arada tutan ise sadece tek bir ork kumandanı. O olmadığı taktirde orkların çoğu terk edecek savaşa katılayacak ve zafer sizin olacak. Tek bir atış hakkınız var. Death attack yapıyorsunuz ve ölüyor. Kasabanızı kurtarıyorsunuz ve uzun süreliğine bir tehtidi daha önlüyorsunuz.
Bence kime karşı ve ne amaçla kullanıldığı önemli özelliklerin.
Asasin özelliklerini kaybetmez, paladin kaybeder.
Death attack olayında da katılıyorum. Gerektiği yerde kullanlır. Bir ork ordusu diyelim ki sizin kasabanıza yaklaşıyor. Onları bir arada tutan ise sadece tek bir ork kumandanı. O olmadığı taktirde orkların çoğu terk edecek savaşa katılayacak ve zafer sizin olacak. Tek bir atış hakkınız var. Death attack yapıyorsunuz ve ölüyor. Kasabanızı kurtarıyorsunuz ve uzun süreliğine bir tehtidi daha önlüyorsunuz.
Bence kime karşı ve ne amaçla kullanıldığı önemli özelliklerin.
Asasin özelliklerini kaybetmez, paladin kaybeder.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Misal; Assasin büyüleri tamamen arcane büyüler değil. Bazı levellarda cleric ve druid büyüleri de seçebiliyor. "Herhangi bir birinci seviye büyü" öğrenebildiği bir levelı var... Cleric birinci seviyesinden filan alabiliyor. Bu nedenle büyülerinin aslında guildin varlığından çekiliyor olabileceği ihtimali doğuyor... Bence...
Saygılarımla...
Saygılarımla...
Türklider...
Türklider sen diyince baktım. Cleric büyüleri var ama assasinin yaptığı cleric büyülerini aynı zamanda bard da kullanabiliyor. Hatta büyülerinin çoğunu bardlarda yapabiliyor. Bence büyülerini guildinden almıyordur. Guild ölümlü varlığı olduğundan güç verecek kadar kadim kimse yoktur herhalde. Bir de aklıma bütün assasinler bir guilde üye olmalımı sorusu geldi.
Poision çeşidi seçme yada kullanmama gibi seçenekte benim aklıma kuralcılığı getirdi. Yani bu yerde yatan rakibine vurmamak gibi algıladım ben.
Darkgnoma katılıyorum. Yani birini öldürmek kötü bir şey (karşındaki iyi veya kötü olsun) . Ama paladinde gerektiği zamanda birini öldürüyor.
Frp world'ün dmleri önlerine böyle hiç güçlerini kaybetmemiş ama tarafsız yönelimli bir karakter kağıdını kabul edecekler mi?
Poision çeşidi seçme yada kullanmama gibi seçenekte benim aklıma kuralcılığı getirdi. Yani bu yerde yatan rakibine vurmamak gibi algıladım ben.
Darkgnoma katılıyorum. Yani birini öldürmek kötü bir şey (karşındaki iyi veya kötü olsun) . Ama paladinde gerektiği zamanda birini öldürüyor.
Frp world'ün dmleri önlerine böyle hiç güçlerini kaybetmemiş ama tarafsız yönelimli bir karakter kağıdını kabul edecekler mi?
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
-
Logan
- Kullanıcı

Büyülerini Guilden alan Ayrı eten... bir klass var... Fr de... guild thiefe diye...
Asasinden daha iyi büyüleri ve özelikler veriyor...
Bir ara yazarım... buraya özeliklerini..
Asasinden daha iyi büyüleri ve özelikler veriyor...
Bir ara yazarım... buraya özeliklerini..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF