20 KASIM 2005 PAZAR SİNEMAYA GİDİYORUZ...
ilk defa görüyorum böle siteler birleşiyor şeklinde bişii çk hoş ve büyük olucak işallah eğer benim rehber hoca insan çıkarsa bende geliyorum ama rica ederim birisi (( ki sanırım bu esen oluyo)) şuraya tüm detayları yazsın kaçta nerde tek cevapta olsun sonra da deiştirilme yapılmasın ama....teşekkürler . benim için dua edin
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
-
Logan
- Kullanıcı

11 :30 da sonra haldun taner tiyatrosunun önünde...
2 ye kadar lak lak edilip 2 gibi sinemaya gidilecek...
Sinamadan sonra nargile keyfi..
deniliyor...
PAzar günü... nerde oldumuzu öğrenmek istiyenler...
0555 651 27 49 numara lı telden ulaşa bilir....
Adım BErk..
Logan desenizde... zaten yadırgamam...
2 ye kadar lak lak edilip 2 gibi sinemaya gidilecek...
Sinamadan sonra nargile keyfi..
deniliyor...
PAzar günü... nerde oldumuzu öğrenmek istiyenler...
0555 651 27 49 numara lı telden ulaşa bilir....
Adım BErk..
Logan desenizde... zaten yadırgamam...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

Bide her seferinde unutuyorum sinama parası...
11 ytl civarı getirseniz.. iyi olur...
11 ytl civarı getirseniz.. iyi olur...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
sonunda geldim şimdi arkadaşlar evet çoğu arkadaş belirtmiş yalnız hatırlatayım dedim aktiviteler ve neler olacağıyla ilgili ufak bir bilgilendirme Ã?ncelikle saat 11:30 Halduntaner caddeye bakan kısmında buluşuluyor, buraya kadar her şey normal evet sonrasında önceden sinema biletleri alınıp paşa paşa kadıköydeki sakin mekanlardan biri olan kanatlı karınca cafede lak lak edilebilir yahut yine birlikte karar verilir ve gidilebilir. Daha sonrasında sinema olayına girişilir çıkışta yemek olayı ve zamanı olan arkadaşlarla carin pap cafe/bar olayına girilebilir bakalım güzel bir gün olacağı kesin hadi her keze hayırlı olsun 
-
Logan
- Kullanıcı

işte Bu dur.....esen wrote:sonunda geldim şimdi arkadaşlar evet çoğu arkadaş belirtmiş yalnız hatırlatayım dedim aktiviteler ve neler olacağıyla ilgili ufak bir bilgilendirme Ã?ncelikle saat 11:30 Halduntaner caddeye bakan kısmında buluşuluyor, buraya kadar her şey normal evet sonrasında önceden sinema biletleri alınıp paşa paşa kadıköydeki sakin mekanlardan biri olan kanatlı karınca cafede lak lak edilebilir yahut yine birlikte karar verilir ve gidilebilir. Daha sonrasında sinema olayına girişilir çıkışta yemek olayı ve zamanı olan arkadaşlarla carin pap cafe/bar olayına girilebilir bakalım güzel bir gün olacağı kesin hadi her keze hayırlı olsun
Orgonize eden...
Esen ve Galadriel_Phoenix
Çok teşekürler... ediyoruz... ... bide her türlü kayıt ciyazı getirilise iiyi olur...
-
Logan
- Kullanıcı

Sen gel...
emin ol eyem yapıyoruz diye içeri atacaklar
Bu buz dağının görünen yüzü:D
emin ol eyem yapıyoruz diye içeri atacaklar
Bu buz dağının görünen yüzü:D
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

bende emin ol seni elimde olan sebeplerden dolayı öldürecem...Artex_Croma wrote:elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemiorum.
YAtıp uyuyacan dimi...
Öldün sen...