Diyarda neden aşk hikayeleri çok az
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Yav neden böyleyiz aşkı karşı cins anlıyoruz bekledim ama kimse deyinmedi kimse diyar aşk hikayeleriyle dolu demedi.Hiç kimse aşk takıntıdır demedi hiç kimse ben büyüme aşığım demedi.Hiç kimse ben tanrıma aşığım demedi o olmadan yolumu bulamam demedi onsuz yaşayamam demedi yiyin siz beni yiyin bitirin kekleyin bakalım ne olacak
Ã?ünkü senin söylediklerin çok basit ve artık baygınlık getirir. Yani şu sitedeki oynayan karakterlere "Kim burada güce aşık" desem yarısı elini kaldıracaktır. Büyücülük kulesine gelenelerin çoğunun RPs,ne bak. "Güç için gelmişti", "Sonunda gücü bulacaktı", "Güç için yapacaktı bunu" artık bunu yazmaya gerek yok.
Abi sen bırak bunları. Tanrısına aşk, büyüye aşk yada kana aşk diye bir şey yoktur. Aşk sadece bir takıntı değildir. (takıntılar bu kadar zarar vermez insana
)
Zaten senin bahsettiğine gerek yok. Gördüğün gibi bir sürü aşk hikayesi var.
Abi sen bırak bunları. Tanrısına aşk, büyüye aşk yada kana aşk diye bir şey yoktur. Aşk sadece bir takıntı değildir. (takıntılar bu kadar zarar vermez insana
Zaten senin bahsettiğine gerek yok. Gördüğün gibi bir sürü aşk hikayesi var.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Logan
- Kullanıcı

YA bide şu var ki başıma gelmiş bir olay...
Bir savaşcının sevgilisi onun zayıf yönüdür... kaçıra bilirsin... savaşcıya istediğin yaptırısın...
Kaçırıp öldürüp bir paladine hayatı zindan ede bilirsin...
o yüzden çoğu kişi bir şk yaşamak istemez...
ZAten bir paladin tanrısına aşk an daha büyük bir bağ ile bağlanır...
Bir savaşçı kılıcına sevgilisi gibi bakar...
Bir okçu oku ile yatıp kalkar...
Bir savaşcının sevgilisi onun zayıf yönüdür... kaçıra bilirsin... savaşcıya istediğin yaptırısın...
Kaçırıp öldürüp bir paladine hayatı zindan ede bilirsin...
o yüzden çoğu kişi bir şk yaşamak istemez...
ZAten bir paladin tanrısına aşk an daha büyük bir bağ ile bağlanır...
Bir savaşçı kılıcına sevgilisi gibi bakar...
Bir okçu oku ile yatıp kalkar...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Re: Diyarda neden aşk hikayeleri çok az
cevap : iyi bir aşk hikayesini anlatmak zor oldugu için yok...tas wrote:YAv dikkatimi çekti diyarda aşk hikayeleri neden yok ben bir tane rastladım bir düşmüş paladin aşkını arıyordu onun dışında göremedim büyüden çelikten kılıçtan aşka zaman bulamıyormuyuz?
Ki aksine bütün büyük hikayelerde aşk hikayeleri var değil mi ama (Not:Son cümle benim düşüncem olmayıp bana zorla bu mesajı attıran bir arkadaşımın düşüncesidir)
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Re: Diyarda neden aşk hikayeleri çok az
Başka söze hacet yokShevarash wrote:
cevap : iyi bir aşk hikayesini anlatmak zor oldugu için yok...
Sonra birde Oren in aşkı var kendini saymayı unutmuş beyefendi...Oren_Dautry wrote:aaa zamanında çok oldu mesela unholy nin aşk hikayesi- maniak ın aşk hikayesi- sonra horcoel- sonramacımaazalininki oldu peeeeh daha ne
Malum frpworld de kız gibi site :lol İki gün girmesen hemen somurtuveriyor
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
bu sitenin ço iyi yazarlara sahip olduğuna inanan biriyim ve desteklenmeleri gerektiğine ve arkadaşlar lütfen eleştrecekseniz birbirinizi olumlu yönde yapıcı eleştrin iyi bir aşk hikayesi yamak zordur haklı olabilirsiniz ama bu sitede olmamasının tek nedeni değil aşk çok farklı bir duygu ancak hissedilirse yazılır yoktan aşk yazamassın kiseninde yazabileceğine inanmam
we aşk hikayesi için aşka gerek olması gibi aşak içinde karşı cinse gerek wardır frp erkek toplumu içinde kısılıp kalmaya dewam ederse biz ask hikayesi biraz zor yazarız
we aşk hikayesi için aşka gerek olması gibi aşak içinde karşı cinse gerek wardır frp erkek toplumu içinde kısılıp kalmaya dewam ederse biz ask hikayesi biraz zor yazarız
-
Logan
- Kullanıcı

Maniak a tamamen hakk veriyorum...
Bu arada baba aşıkmısın iyidi sözler...
Bu arada baba aşıkmısın iyidi sözler...
aşk çok farklı bir duygu ancak hissedilirse yazılır yoktan aşk yazamassın kiseninde yazabileceğine inanmam
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Evet ben de tam onu söyleyecektim Erdinç. Ayrıca daha önce Kentaky'nin açmış olduğu bir rp de benim karakterim de bir elf ile büyük bir aşk yaşamıştı. Evlenmek üzerelerdi. Sonra kaldı oyun öyle...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Kına gecesi yapardık artık
şaka bir yana söylenenlere katılsam da yaşamaya gerek yok yazmak için kafada yaşasan tamamıyla kurgu olsa da yeter. Tolkien kitaplarını yazarken orta dünyaya uçmadı herhalde...
sadace kötü yazarlar yaşadıklarını yazıya dökebilirler, iyi bir yazar ise yaşamadıklarını düzgün bir biçimde kitaba dökebilendir. Biraz uç örnek olacak ama kadınlarla olan tecrübelerinden faydalanan Ahmet Altan mı? Stephen King mi?
anlatabildim sanırım... üzerine bir düşünmeyi deneyin
şaka bir yana söylenenlere katılsam da yaşamaya gerek yok yazmak için kafada yaşasan tamamıyla kurgu olsa da yeter. Tolkien kitaplarını yazarken orta dünyaya uçmadı herhalde...
sadace kötü yazarlar yaşadıklarını yazıya dökebilirler, iyi bir yazar ise yaşamadıklarını düzgün bir biçimde kitaba dökebilendir. Biraz uç örnek olacak ama kadınlarla olan tecrübelerinden faydalanan Ahmet Altan mı? Stephen King mi?
anlatabildim sanırım... üzerine bir düşünmeyi deneyin
Aşk hikayeleri konusunda sanırım ilk Corax ( şimdiki Hellfire) ile Nodaril arasında olandı. Onun dışında pek çok hikaye daha vardı.. Bir de bir ara aşık ozanımız vardı. şimdi ozanlık diyarda iyice yok oldu gibi. Ama yine de en azından en son baktığımda hala aşk hikayeleri vardı.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Gaza geliyorum diyarda gitar çalan bir ozan mı oynatsam ?
Hem herkesin istediği olur mesela grupla beraber gidiyoruz birisi ölüyor ben noting else matters çalıyorum filan yada dur daha güzeli var bir hırsızı yakalıyoruz ı got you under my skin
yaa aşık bir adama besame muco filan çalarım siz işi bilmiyorsunuz aşkı bana sorun
yada benim ozan aşık olsa
Başlardı müzeyyen senar bir bahar akşamı rastladım size diye yanına cüce birası birazda malt viski filan var ya çok efkarlandım çokk
Hem herkesin istediği olur mesela grupla beraber gidiyoruz birisi ölüyor ben noting else matters çalıyorum filan yada dur daha güzeli var bir hırsızı yakalıyoruz ı got you under my skin
yaa aşık bir adama besame muco filan çalarım siz işi bilmiyorsunuz aşkı bana sorun
yada benim ozan aşık olsa
Başlardı müzeyyen senar bir bahar akşamı rastladım size diye yanına cüce birası birazda malt viski filan var ya çok efkarlandım çokk