KONUşAN HANÖER
işte size mükemmel bir silah
honour face
one hand battle axe
+5 slay
intelligencey
teleported
ego=0
bilmediğim bir iki özelliği daha olabilir bu bir minator arkadaşın baltasıdır ki süper bir silah adam sırtın daki baltayı almaya uraşmıyo vurmak için elini kaldırıyo ve vurduğunda balta elinde çoktan adamı doramış adam ilk atağında baltayı birine fırlatıyo sora ikinci atağında başka birine improved bullrush yapıyo pisikopat bişi
honour face
one hand battle axe
+5 slay
intelligencey
teleported
ego=0
bilmediğim bir iki özelliği daha olabilir bu bir minator arkadaşın baltasıdır ki süper bir silah adam sırtın daki baltayı almaya uraşmıyo vurmak için elini kaldırıyo ve vurduğunda balta elinde çoktan adamı doramış adam ilk atağında baltayı birine fırlatıyo sora ikinci atağında başka birine improved bullrush yapıyo pisikopat bişi
ego bu arkadaş ve gerçekten doğru kişi olanlar için sıfıra iniyor
baltanın yan yüzeyleri çok parlak bir ayna kadan ama eğer yanlış biriysen yani iyi biri doğru biri değilsen süliyetin bulanık görünüyor ama doğru bir insansan kendini yan taraflardan birinde görebilirsin ki bu adam baktığında kendini hiçkimsenin göremiyeceği ve hiçbir aynanın gösteremiyeceği netlikte görüyo
baltanın yan yüzeyleri çok parlak bir ayna kadan ama eğer yanlış biriysen yani iyi biri doğru biri değilsen süliyetin bulanık görünüyor ama doğru bir insansan kendini yan taraflardan birinde görebilirsin ki bu adam baktığında kendini hiçkimsenin göremiyeceği ve hiçbir aynanın gösteremiyeceği netlikte görüyo
Ben yine de bu tür silahlara güvenmeme taraftarıyım. Silah'ımın efendisi ben olmalıyım. İstediğini yapıp bana da yaptıran bir silah ne kadar güçlü olursa olsun yokoluşa giden yola götürür bir insanı. Öünkü silah her zaman varolacaktır ve kendilerini kullananlar kısa hayatlarını umursamadan harcayabilirler. Ne kaybedeceklerki?
Nasıl olsa başka biri "her zaman" olacaktır...
Nasıl olsa başka biri "her zaman" olacaktır...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Ben bıçağa dönmek istiyorum. Önemli bir nokta bıçağın konuşma sesi. Yani seninle konuştuğunda zihnindemi yankılanıyor yada sesi net bir şekilde etraftanda duyulabiliryormu? Açıkcası incelememe izin verilseydi daha fazla şey söyleyebilirdim. Ama yeteneklerim burada henüz kabul görmediğinide söylemem lazım. Yanlış bir izlenim uyandırmak istemem. Bu tarz silahların oluşturum sürecinde onu oluşturan kişi ona kendi ruhundanda birşeyler katar. Yani bıçağı aldığın büyücü bıçağı yaratan kişiyse ve yolun yanlış tarafında yürüyorsa ozaman başın dertte derim ben. Zira bıçak keder unsurudur. Ama incelersem bişeyler yapabileceğime eminim. Gerçi bıçağı bulamadığını söylüyorsun. Eğer daha iyi bir sahip(yada köle) bulmamışsa ozaman sana geri dönecektir.
Saygılarımla...
Saygılarımla...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Yeteneklerini ancak bize gösterirsen kabul görmelerini sağlayabilirsin dostum. Bu yüzden sana güvensizlik duyduğumuzu düşünme ve yeteneklerini ve bilgini göstermekten çekinmeki seni daha rahat tanıyabilelim... şimdi bu bıçağın tehlike teşkil etmesi için hangi olasılıkların gerçekleşmesi gerekli sence?Dragonfire wrote: Ama yeteneklerim burada henüz kabul görmediğinide söylemem lazım. Yanlış bir izlenim uyandırmak istemem.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Tamam bilgilerimizi paylaşalım. Bilinen örnekleri ele alalım öncelikle. Mesela Excalibur. Muhteşem bir kılıç. şarkı söyleyen kılıç diyede geçer. Kılca bilinci dışında dokunamassınız ve insanın zihninde sesi yankılanır. Bilinci tamamen yaratıldığı amaç doğrultusunda sahibine destek olur;Adalet.
Bıçağı ele alırsak belli bir süredir sahibinde. Amaçların yada bilinçlerinin örtüştüğü ortada. Biraz zamandır beraberler bu tarz yapıların en kötü özelliği sabır kavramlarının kıt olmasıdır. Tabi bir seçenek daha var sahibinin irade gücü bıçağınkine üstün geliyor.
Devamını bıçağı gördükten sonra söylerim.
Bıçağı ele alırsak belli bir süredir sahibinde. Amaçların yada bilinçlerinin örtüştüğü ortada. Biraz zamandır beraberler bu tarz yapıların en kötü özelliği sabır kavramlarının kıt olmasıdır. Tabi bir seçenek daha var sahibinin irade gücü bıçağınkine üstün geliyor.
Devamını bıçağı gördükten sonra söylerim.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Excalibur şekil olarak perfect ama kenisi oalrak tırs bir silahtır. Walla konuşan silahlar falan bard'lara göredir. Bir olaylarıda yoktur. Hele bana hiç yaramaz. Tam bir soygunun en önemli anına bıcır bıcır konuşan silahı kırarım şahsen ben.
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Söylenen irade ve amaç şartları yerine gelmiyorsa başının soygun anında belaya girmesi olasıdır. Ama dert etme sana uygun bişiler ayarlarız. Elimde güçlü birkaç büyülü silah var. Mutlaka beğeneceğin birşeyler vardır. Fiyatlarım uygundur ama Thorbardin copperi dahi olsa istemem siz insanların çelikleri üstünde uyunmuyor. Ben daha az değerli olan ama daha rahat olan ve büyüler üzerinde etkisi olan altınları tercih ederim. Baştan söyleyeyim içine alaşımlar karıştırılmış olursa kokusunu alıyorum denemeyin.
Egolu silahlar gerçekten çok tehlikeliler ve kullancılarını kendi amaçları doğrultusunda yönlendirmeye çalışıyorlar (çok güçlü olduklarından başarıyorlar da). Ama kılıca bir kere direnebilmeyi başaran bir kişi onu daha rahat kullanabilir bildiğim kadarıyla (extreme durumlar dışında...)
That which doesn't kill you, makes you stronger