Pyros şu Jarlexle harika yalan atıyor değil mi? Yani ranibe büyülerini atlatması falan.
Ama neden böyle bir grup kurmuş olduğunu da bir türlü anlamıyorum, onun hakkında daha fazla bilgi verecekler değil mi?
Jarlaxle gerçekten tilki gibi kurnaz biri acımasızlığı aptallığa dönüştürecek kadar uçta yaşamayan ender drowlarrdan biri ayrıca emri altındakilerin kendisine bu kadar sadakat duyduğu belki de tek drow lideri. Doğrusu onunla her görüştüğümde titrerdim ama yine de onunla görüşmek de bir şeyler sağlardı tabii bazen ödediğim bedel çok fazla oluyordu.
Jarlexle karşımda olsa gayet rahat olurum. Adamı anlamak imkansız, ne yaparsam amacımı anlayacak zaten, tamamen dürüst olursam ve rahat davranırsam işte o zaman o sinir olur.
ama dikkat edersen ne lloth saçmalığıyla ne de ondan daha güçlü olduğumu göstererek canını sıkıyorum. sadece rahat davranıyorum, hoşuna bile gidebilir bence.
Sen yine de Jarlaxle'a pek sokulma derim, çıtır çıtır yer seni. En iyi ihtimalle seni bir piyon olarak kullanacaktır ve işi bittiğinde senden kurtulacaktır. İlk gördüğünde kurtulmayı tercih etmezse tabi.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.