Kadim büyücülere sesleniyorum

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

lady bizim tarafımıza geçseydi gerçekten sevinirdim ama ne yazıkki lady yanlızca bunun büyücüler konseyi tarafından incelenmesini istediği için senilnlke zıt tarafta ama eğer gerçekten bizim tarafa gerçeceğini bilsem çok rahat bu araştırma işnden vaz geçerdim.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Madem bize açık açık güvenmediğini söylüorsun, buyur diyarların yolları ayaklarının altında... Hadi bakiim, kendin keşvet kılıcının özelliklerini...

Geri döndüğünde kılıcı baston olarak kullanıo olursan hiç şaşırmam onu da söliim. Böle bi kılıcı -ki anlattıklarının doğru olduğunu varsayıyorum - bizim yardımımız olmadan keşfedebileceğini sanıyorsan, heralde bi kral ömrü sürer. Kolay gele...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

:))) Corax... Tanrının verdiği kutsal bir silahı büyücülere inceletiyorsun... Senden de bu beklenirdi zaten... Malowanın seçilmişi yoksa kılıcı kendisi keşfetmekten korkuyor mu?? İmanın sana hiç yol göstermiyor mu??? Senin inandığın tanrı benim mantığıma ve kalbime uzak o nedenle kılıcını anlayabileceğimi sanmıyorum.. Ki senin tanrına tüm kalbi ile inanmıyan kimse anlayamaz.. Senin eğer inancın sağlamsa zaten kimseye ihtiyaç duymadan keşfedersin... Acaba bu iman var mı sen de Corax??? Yoksa tanrın senin için tüm diyarları birleştiren bir imparatorluğu yönetmek için bir araç mı???
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Bu benim babamın öldürülüşünün ödülü öyle değil mi! Lanet olsun onurlu bir savaşçının öldürülüşüne ödül veriliyor! Hemde tanrılar tarafından. Onların kararlarına saygım sonsuz ama buna akıl erdiremiyorum...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Provokasyonlarınız umurumda bile değil...
Zavallı yeordaya imparator olmayacağımı hatta imparator'a benzeyen görevde hiç kimsenin olMAyaacağını yüzlerce kez anlattıysam da zekası bunu anlamasını engelliyor. Artık doğal karşılıyorum bu yeteneksizliğini ve çalışmayan beyin hücrelerini...

İmanım benim ve Tanrım arasındadır Yeorda gibi anlayışı yetersiz zavallılara bunu kanıtlamak mecburiyetinde değilim...

Kılıcın güçlerini büyücülerden öğrenmek istememin nedeni onları keşfedecek zamanımın olmamasıydı... Tanrıma dualar edeceğim ve o bana bu zamanı verecektir diye umut ediyorum...

Madem hiç bir büyücü kılıcın güvenliğini sağlayabileceğine söz veremiyor (yoksa verMİyor mu demeliyim) o halde bu savaşı benim adıma sona erdirebilecek başka bir dönüm noktası yaklaşıyor... Ben ölürsem bile Tanrının ordusunun başka komutanları da var... Onlar yerimi alacaktır...

Diyara elveda... belki de sonsuza kadar...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

:))) Tanrının sana desteğine şüphe duymuyorum Corax sadece sana destek veren bir tanrının mantığını kavrayamıyorum.... Demek imparatorluktan da vazgeçtin o halde her halde her yeri fet ettikten sonra köşene çekileceksin gerçekten ilginç.. Seni destekleyen tanrıları anlamak gerçekten güç.. Kılıcın gücüne gelince her ne kadar tanrını anlayamasam da tanrılar hakkında bir şeyi bilirim.. Tanrın istemedikçe hiçbir büyücü o kılıcın sırrını çözemez ancak tanrına bunu hakettiğini anlarsa beş yaşında bir çocuk bile çözer.. Yani bu bir büyülü nesne değil bu kutsal bir nesne.. Ve ancak onun geldiği tanrıyı anlayabilen birisi bunu çözebilir başka kimse ne kadar güçlü olursa olsun bunu çözemez...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kılıcın Tanrılar tarafından "bana" verildiğine herkes şahidimdir ve onları çözeceğim de... Zaten bu fikirde başından beri bir hata vardı.

Büyücülerden bana yardım edecek olan yoksa savaşı ve insanlığın kaderini riske atarak buradan gideceğim...
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Estebin »

Nereye gideceğini biliyor musun?
Kuzey?
Güney?
Doğu?
Batı?

Nereye gideceğini bilmeden gitmenin hiçbir anlamı yok. Önce tanrından şu büyülü nesnenin güçlerini nerden öğrenebileceğine dair bilgelik iste. Gerekli ayinleri düzenlettir.
Aksi takdirde boşa gezinmiş de olabilirsin.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

bu işi ben yapmak istemiştim ama madem öyle bir niyetin yok sen bilirsi,n. ve evet haklısın sen öleceksin ve yerine başkaları geçecek. onlarda ölecek ve bir başkası. siz faniler gideceksiniz bizse her zaman daha da büyüyerek var olacağız.
güç amacın, k
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

*Yüzünde karanlık bir gülümseme ile*
Göreceğiz zavallı...
Nodaril
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Nodaril »

Kendine güvenini bu şekilde kullanacağını öngöremezdim. Ancak bu noktada kılıcın, güçlerini kutsal rahiplere incelettirmekten çekinen, kılıcı bencilce ve gaddarca kullanmaya niyetlenmiş kişilere karşı güçlerini tam vermemesi yapan tarafından düşünülmüş bir önlem olabilir.
Pek yerinde bir önlem olmuş.
Kılıcınla beraber gezin Corax, ve onkasabaya o kılıçla yaklaşmaya kalkma. Kılıcın güçleri sana karşı geri tepecektir.
Git ve kendine yeni bir kılıç bul, o kılıcı da hakeden birisine ver ki doğru amaçlarla kullanılabilsin.

Bu noktada onkasabaya tam desteğimi açıklıyorum ve girmeme izin verilirse bir kaç yüz kişilik bir kervanla beraber kasabanın içine girmeyi talep ediyorum. Kervanımda bana eskiden kalma bir borçları olan kimi güçlü elf büyücüleri ve onlara eşlik edecek korumalar olacaktır.

Niyetimiz karanlığı defetmektir.
Işık ışıyanla gelir.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

leydim. tapınaktaki ışığın yanındakiler bölümüne bir bakın. umarım kabul görürsünüz.
güç amacın, k
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Nodaril wrote:Kendine güvenini bu şekilde kullanacağını öngöremezdim.
Bu kendime güvenim değil Tanrıma güvenimdir.
Nodaril wrote:Ancak bu noktada kılıcın, güçlerini kutsal rahiplere incelettirmekten çekinen, kılıcı bencilce ve gaddarca kullanmaya niyetlenmiş kişilere karşı güçlerini tam vermemesi yapan tarafından düşünülmüş bir önlem olabilir.
Kutsal rahiplere inceletmekten çekinmedim Lich'e inceletmekten çekindim.
Kılıcı bencilce kullanmaya niyetlenmedim Tanrılar'ın yolunda kullanmaya niyetlendim.
Raistlin Majere bile asasının güçlerini öğrenebilmek için senelerini vermişti ve ben yalnızca ellerime aldığımda bile senin görebileceğinden ve anlayabileceğinden çok daha fazlasını öğrendim "büyücü"...
Nodaril wrote:Pek yerinde bir önlem olmuş..
A evet bu konuda haklısın pek yerinde olmuş. Senin gibilerinin eline evrseydim liche hediye de ederdiniz herhalde. Bana kılıcın güvenliği için bir söz bile veremediğine göre...
Nodaril wrote:Kılıcınla beraber gezin Corax, ve onkasabaya o kılıçla yaklaşmaya kalkma.
Gerçekten mi bu bir tehdit mi? Benim On Kasabaya yaklaşık ne yapacağımı düşnüyorsun? Masumları öldüreceğimi mi? Ama sorun değil sen istediğini düşün. Tanrılar benim iyi niyetimi biliyorlar senin düşüncelerin "umurumda bile değil".
Nodaril wrote:Kılıcın güçleri sana karşı geri tepecektir.
Ah yoksa kılıcı da mı inceledin ben farketmeden. geri tepeceğini bile öğrenmişsin harikasın. Başka öğrendiğin bir şey var mı daha fazla söyleceğin saçmalık filan durma söyle istersen merakla takip edeceğim yalan yanlış asılsız kanıtsız manasız teorilerini.
Nodaril wrote:Git ve kendine yeni bir kılıç bul, o kılıcı da hakeden birisine ver ki doğru amaçlarla kullanılabilsin.
A istersen senin istediğin birisine vereyim. Bu kılıcı kimin hak ettiğini sen Tanrılardan daha iyi biliyorsundur değil mi?
Nodaril wrote:Niyetimiz karanlığı defetmektir.
Bu da istemeden karanlığa alet edilmişsiniz demektir "kadim", "açıkgörüşlü" büyücü...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Roleplay dışı:
Kılıç gerçekten Tanrısaldır
Bana önemli özellikleri belirtildi ama tüm özelliklerinin açıklanması için gandalfoftheday tarafından bana burada bir thread açmam rica edildi.
Gayet nazik bir dille bunu da yaptım.
Roleplay icabı düşmanım olan Yeminer'in bu kılıcı incelemesine müsade edemeyeceğimi açıkladım.
Ama herkese müthiş nezaketleri için teşekkür ederimki bunu da suratıma kaktınız. Zaten daha iyisini de beklemiyordum açıkçası...
Son mesajlar, bilip bilmeden söylenen sözler kafamı daha da bozdu

(The_Kirath:Geri döndüğünde kılıcı baston olarak kullanıo olursan hiç şaşırmam onu da söliim. Böle bi kılıcı -ki anlattıklarının doğru olduğunu varsayıyorum - bizim yardımımız olmadan keşfedebileceğini sanıyorsan, heralde bi kral ömrü sürer. Kolay gele...)

(Hükümlü: Bu benim babamın öldürülüşünün ödülü öyle değil mi! Lanet olsun onurlu bir savaşçının öldürülüşüne ödül veriliyor! Hemde tanrılar tarafından. Onların kararlarına saygım sonsuz ama buna akıl erdiremiyorum...)

(yeorda:Corax... Tanrının verdiği kutsal bir silahı büyücülere inceletiyorsun... Senden de bu beklenirdi zaten... Malowanın seçilmişi yoksa kılıcı kendisi keşfetmekten korkuyor mu?? İmanın sana hiç yol göstermiyor mu??? Senin inandığın tanrı benim mantığıma ve kalbime uzak o nedenle kılıcını anlayabileceğimi sanmıyorum.. Ki senin tanrına tüm kalbi ile inanmıyan kimse anlayamaz.. )

(yeorda:Demek imparatorluktan da vazgeçtin o halde her halde her yeri fet ettikten sonra köşene çekileceksin gerçekten ilginç.. Seni destekleyen tanrıları anlamak gerçekten güç.. )

(yeorda:Yani bu bir büyülü nesne değil bu kutsal bir nesne.. Ve ancak onun geldiği tanrıyı anlayabilen birisi bunu çözebilir başka kimse ne kadar güçlü olursa olsun bunu çözemez...)

Ve de Nodaril'in söylediği hiç bir dayanağı olmayan baştan sona hatalı sözler...

Sizlerle RolePlay yapmak "harikaydı". Teşekkür ederim(!)... Bundan sonrası size aittir, herşeyi bildiğinizi iddia etmeye devam edin. Kolay gelsin(!)(!)(!)...
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Raistlin wrote: Sizlerle RolePlay yapmak "harikaydı". Teşekkür ederim(!)... Bundan sonrası size aittir, herşeyi bildiğinizi iddia etmeye devam edin. Kolay gelsin(!)(!)(!)...
Hayrola raist, posta olup yağıyorsun bugün? Ben kendi adıma alındım, bu sözleri hakettiğimi düşünmüyorum. Orda söylediklerim tamamen role-play icabıydı.

Karakterimin ne olduğunu ii biliyorsun. Corax ın arkasından işler karıştırdığını da. Böyle güzel bir fırsat elinden kaçtığı için kızacağını da düşünebilirdin, bundan eminim.

(The_Kirath:Geri döndüğünde kılıcı baston olarak kullanıo olursan hiç şaşırmam onu da söliim. Böle bi kılıcı -ki anlattıklarının doğru olduğunu varsayıyorum - bizim yardımımız olmadan keşfedebileceğini sanıyorsan, heralde bi kral ömrü sürer. Kolay gele...)

Bi daha oku. Az önce yazdıklarımı düşünerek oku. Hala bilip bilmeden söylenmiş sözler olarak mı görüyorsun. Ama okurken unutma bunlar benim sözlerim deil, Alazagharın sözleri.

Teessüflerimle...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Post Reply