Kuşadasında frpworld türkiye takımı toplantÄÂ
Arkadaslar hevesinizi kursagınızda bırakma istemem. insallah haksız da cıkarım ama utopik rakamlar gibi geliyor bunlar bana. Koskoca 7000 kişilik FRPWORLD ün kend öz convention ına su an 10 kişi kesin geliyor siteden bunların yarısı da zaten organizator. ama dedigimi gibi ben izmirliyim buyuk ihtimalle oradayım bir terslik olmazsa tabii...
Adaşımızda geliyor, tamamdırSylvius wrote:Arkadaslar hevesinizi kursagınızda bırakma istemem. insallah haksız da cıkarım ama utopik rakamlar gibi geliyor bunlar bana. Koskoca 7000 kişilik FRPWORLD ün kend öz convention ına su an 10 kişi kesin geliyor siteden bunların yarısı da zaten organizator. ama dedigimi gibi ben izmirliyim buyuk ihtimalle oradayım bir terslik olmazsa tabii...
Arkadaşlar, biraz daha katılım, 100 kişi olursak bu iş bedavaya bile gelebilir
Senin kaçışınyok zaten bir kere o havuza atılacaksın, hemde o siyah ipek takım elbise kıyafetinlezaten yedi skiz dm olucak merak etme sen olmazsa seni ben çoğaltırım öyle dm bulurum...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
mefistofeles
- Kullanıcı

ya şimdi ütopik olup olmama olayını bilmiyorm ben ama şimdiden bir yirmi kişi filan oldu isterseniz yalnız gelmeyin toplantı olsun ne kadar çok kişi olursa o kadar iyi olur.Bir de herkes sınavlardan okuldan bunaldı bu tatil iyi olucak deniz havuzfrp hepsi bir arada olunca millet etlıyor
bu arada merak etmeyin
elli kişiyi alacak kadar büyük dilek otel 114 yataklıyız yetmezse bir otelde daha var elimin altında dilekapart yemekleri aynı yerde yatmaya öbür otele hallederiz ki elli kişiyi hayli hayli alırız biz.....
bu arada merak etmeyin
elli kişiyi alacak kadar büyük dilek otel 114 yataklıyız yetmezse bir otelde daha var elimin altında dilekapart yemekleri aynı yerde yatmaya öbür otele hallederiz ki elli kişiyi hayli hayli alırız biz.....
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ailevi konuları halledebilirsem belki ben de gelebilirim bir ihtimal. (Olabildiğince çok olasılıklı kelimeleri kullandım ki gelemezsem bir şey diyemeyin diye.
Gelirim umarım..)
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Ekim ortalarında yapın bende geleyim. Biraz soğuk olur ama şimdi kuşadası zaten çekilmeyecek kadar sıcaktır. Pişersiniz orada terlersiniz hasta olursunuz zevkini çıkartamazsınız. (Yalan oldu sanki ama olsun
)
Askerliği yaptığım yer Denizli ve kuş adası ile aramda sadece 115 km var. Bakarsın çarşı izinlerinden birinde çıkıp gelirim size "cee!" yaparım, 10 dk sonrada geri Denizli'ye kaçarım. Çok zor ama iyi eğlenceler dilerim arkadaşlar.
Askerliği yaptığım yer Denizli ve kuş adası ile aramda sadece 115 km var. Bakarsın çarşı izinlerinden birinde çıkıp gelirim size "cee!" yaparım, 10 dk sonrada geri Denizli'ye kaçarım. Çok zor ama iyi eğlenceler dilerim arkadaşlar.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
kişi başı: 50 milyon 2gün
Yol parası: 90 gidiş dönüş
şehir içerisinde harcanan kişi başı kıltüy harcamalar ekstra çıkacak maliyetide minimum 50 milyon yazar isek toplam 190 milyon ediyor.
evet belkide birşey değil ama. bu süre zarfında gidiş dönüş istanbul yolu var. 9 saat gidiş 9 saat dönüş. yorgunluk vs. ve 2 gün diyor iseniz. ben böyle bir yorgunluğa giremiyeceğim. 18 saat yol yıllardan beri yapmadığım birşey ki edirneden izmire 1 saatliğine gittim ve edirneye döndüğüm bile oldu benim artık böyle şeyler yapmak istemiyorum.
Saygılarımla.
Yol parası: 90 gidiş dönüş
şehir içerisinde harcanan kişi başı kıltüy harcamalar ekstra çıkacak maliyetide minimum 50 milyon yazar isek toplam 190 milyon ediyor.
evet belkide birşey değil ama. bu süre zarfında gidiş dönüş istanbul yolu var. 9 saat gidiş 9 saat dönüş. yorgunluk vs. ve 2 gün diyor iseniz. ben böyle bir yorgunluğa giremiyeceğim. 18 saat yol yıllardan beri yapmadığım birşey ki edirneden izmire 1 saatliğine gittim ve edirneye döndüğüm bile oldu benim artık böyle şeyler yapmak istemiyorum.
Saygılarımla.
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Ya istenirse olur bu kadar büyütülcek birşey yok sonuçta uzakta olsa yakında olsa yazın bir şekilde tatile gidiliyo
asıl sorum tam tarihi ne zmn temmuz gibi olursa gelebilirim o tarihlerde denizlide olucam denizliden kuşadasına geçme ihtimalim olabilir 
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..