ya millet burda sadece sawaşçılarınmı söz

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Hoş geldin hükümlü aminim savaşçı arkadaşlar sana daha güzel bir karşılama yapacaklar... Demek metodlarımızı beğenmiyorsun.. Zamanında bana aynı metodla saldırmak isteyenler oldu yaklaşanlar bir defasında neredeyse başarıyorlardı.. Onlardan asla tiksinmedim Hep saygı duydum... Günü geldiğinde en büyük mücadelemi bu insanlarla yaptım.. Kazanabilirlerdi... Kaybettiler ama bana yakın bir büyüklüklerinin olduğunu göstererek... Evet belli onur çizgilerini aşarak mücadele edenler benim gözümde en büyük güce sahiplerdir... Onların hedefi olmak da... :))) eğlencesi bir yana onurlu bir durumdur... Burda kaldığın süre boyunca bizi muhtemelen görmezsin özellikle de tartışmayı sürdüren olmasa... (tabii bu orada olmadığımız anlamına gelir mi bilmem artık?? :)))) ) Tekrar hoşgeldin... İyi vakit geçir...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

şu ana kadar herhangi bir karşılama alamadım....hoş beklediğim yoktu da; ama görüyorum ki herkes meşkul!(sınav mı varmış!) Neyse aslında pek önemsediğim de yok ki! Buarsı güzel bir yere benziyor ve sanırım dediğim burada kalıcağım bir süre!
Ve siz hırsızlar umarım beni rahatsız etmezsiniz. Unutmayın birisi kendine ne kadar güvenirse o kadar hata yapar!
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
legacy_user_4

selam ola cesur cüce!

Post by legacy_user_4 »

Merhaba bozkırların cesur savaşçısı!
Aramıza katılman bizi gerçekten sevindirdi. Karşılama için yeterince hızlı davranamadığım için üzgünüm (finallerim daha yeni bitti de). Gerçekten de senin bu konuya bakış açın ihtiyaç duyduğumuz bir şeydi. Bir süredir herkes birbirine dalıyordu.
Diğer yandan hırsızların boş tehditleri burada karşılıksız kalamazdı ve kalmadı da. Gene de şimdi senin arzuladığın gibi onları yeniden kızıştıracak bir karşılık vermeyeceğim (her ne kadar hakettiklerini düşünüyorsam da).
Yalnız senden bir isteğim olacak. Mesajlarında burada "bir süre" kalacağını bastırarak belirtmişsin. Bana sanki burada size bir süreliğine katlanacağım dermişsin gibi geldi :) Burası senin de evin. Neden "bir süre" kalasın ki?
Gerçekten barış yanlısı cüce bir barbar hakkında daha fazla şey öğrenmek isterim. Ve bunun için yeterince süremiz olacağına inanıyorum.
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

sizin o cesur barabarınızı hala beklemekteyim ve tehditimin ne kadar boş yada ne kadar dolu olduğunu kulaktan kulağada görelim isterseniz
legacy_user_4

deliğine kadar mı?

Post by legacy_user_4 »

Corax sözünün eri bir barbardır ama seni o kaçtığın inine kadar kovalar mı orasını bilemiyorum.
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Bitirmeniz gereken bazı şeyler olduğunu anlamıştım zaten. O yüzden hiç bir şekilde sizleri suçlamıyorum. Yanınızda bulunmak oldukça güzel...bir de şu iri kara sinekler olmasa! Her yerden çıkıyorlar canım!
Pek uzun bir yoldan geldim! Pek çok yer dolaştım pek çok şey gördüm, duydum. ve bu yerlerde çok fazla kalmadım, kalamadım. Arada sırada dönüyorum oralara. Hayır hayır. Benim pek çok yurdum var! Hepsi de oldukça güzel aynı burası gibi! Burada kalacağım. Evet oldukça uzun bir süre! Umarım kara sinekler beni rahatsız etmezler.
Bana sadece 'bozkırların savaşçısı' diye hitap etmeyiniz. Benim yurdum yok ki! Ne bozkırlar, ne dipsiz mağaralar, ne büyük şehirler! evet buraları ziyaret ettim. Pisliklerini gördüm. Sinsi sinsi dolaşan benim güzel Gümüş Ölüm'üme bakan serseri hırsızları hakladım; ama asla barışı bozacak bir şey yapmadım! Kimseden çalmadım. Öalanları da sevmedim.
Hırsızlar. Karanlıkların yaratıkları. Gölgenin insanları...komik. Kendinizi melankolik sanıyorsunuz. Toplumun ittiği insanlar. Tabi melankolik olacaksınız. öyle değil mi? Hah! Başkalarından çalmayı hak olarak görüyorsunuz. Bu sizin hakkınız. Peki neden? Başka şekilde yaşamamaktan mı korkuyorsunuz? Karanlık sizleri korur; ama gölgeler güven olmaz. Sizi korur. Ne zamana kadar? Sinsi sinsi dolaşacaksınız oradan oraya...oradan oraya....aynı benim gibi. Sizler pek de hoş olmayan yollarla yapacaksınız fakat bunu.

Bizler kaslı mıyız? Evet. Aptal mıyız? hayır. Bir savaşta belirli bir strateji kurmak. Karşındakinin bir sonraki hareketini anlayıp ona göre belli bir şekilde yerini almak ve onu haklamak. Bu anca bir aptalın yapabileceği iş öyle değil mi! Bırakın bunları lütfen! Kendi ait olduğunuz yere gidin!
Gideceksiniz; ama hep burada olacaksınız öyle değil mi! Kendiniz çok şey sanıyorsunuz! Kendine fazla güven sonunda yenilgiyi getirir! Ayrıca baltama bakmayı da kesin! Onu ancak ben öldükten sonra alabilirsiniz ve sanırım biraz çabalarsınız. Sizlerin akrobatik hareketlerinize alışığım.

Neyse bunlarla fazla konuştum. Yerim neresi acaba gösterir misiniz Malovan?

Sizleri selamlarım.
legacy_user_4

Post by legacy_user_4 »

Yerim tam olarak burası Hükümlü. bizim aramız. ve sadece bu seferliğine buranın göçebe hayatına son verebileceğin bir yer olacağını düşünüyorum. eminim ki artık yolculuklarını zorunluluktan değil sadece gezme arzunu dindirmek için yapacaksın. kara sineklerin diğerlerine yaklaşacağını kestirebiliyorum ama şu anlık birisinin seni hedef aldığını sanmıyorum. gölgelerine güveniyorlar ama ışığın gölgeleri nasıl dağıttığını unutabiliyorlar. her gecenin gündüzü her karanlığın bir sonu olacaktır. tüm karanlık yok edilemez. ama bunu zaten arzulamıyoruz. karanlık yokken ışığın manası olmaz. ben ise bunu kalpten arzulamıyorum. hırsızların kötülükleri olmasaydı bizim iyiliğimizin değeri bilinemeyecekti. amaçları iyi olmayabilir ama istem dışı olarak bir yarar sağlıyorlar.
onların kurdukları tuzaklara hala düşmemeyi başardığın için gene seni kutluyorum. abarttığımı düşünebilirsin ama bu her zaman o kadar kolay değildir. hele gururlu bir barbar için.
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

İşte size bir soru...bir insanı bu kadar vahşileştirecek ne olabilir? Yani bu yamyamlık! Bana barbar derler bir de!
Bir barbar, bir insan nasıl bu kadar vahşi olur ki? Yazıyı okduğumda hayretle donakaldım...kopan bacağı yemek mi? Öılgınlık, saçmalık ve uçlar diyebiliyorum sadece...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Mask, bana arkadaşım deme! Senin arkadaşın olacağıma cehennemin en derin noktasında sonsuza dek lavlarda kavrulurum daha iyi! Ormanda kurtlardan kaçış yoktur zavallı deneyimsiz hırsız. Ya onları kaçırmak için ateş yakacaksın ya da onlarla savaşacaksın. Tek başına senin gibi bir zayıf ormanda kuşa kurda yem olur bu yüzden dedim. Doğada yaşayan hırsızlar beraber oldukları için hayatta kalıyor, ormanın ücra köşelerinde saklanıyor da öyle hayatta kalıyor, hiç sormana gerek yok, ormanda beni soymaya kalkışan çok hırsız topluluğu parçaladım merak etme.
Benim karım yok Mask merak etme, blöf yapmıştım çok güzel yedin takdir ettim. Ben kadınlarla sadece belli bir süre beraber olurum daha fazla olmam arkamdan sürüklenip beni yavaşlatacak bir kadın benim işime yaramaz. Hmm ama ejderha ile evlenmeyi düşünebilirim, ama ejderhaların pek de iyi bir ünleri yok insanları sevmek hakkında.
Sen Tanrılara kafayı takmışsın zayıf. Tanrıların ölebileceğini savunuyosun nasıl bu kadar saf olabilirsin? Bir de gelmiş soruyor sen Tanrıların katledildiği savaşları görmemişsindir tabii diyor. SEN GÖRDÖN MÖ BİR TANRININ KATLEDİLDİğİNİ ZAVALLI HIRSIZ! Çok şey bildiğini zanneden ama hiçbir halttan anlamayan zavallı bir hırsızsın yazık. Bu ukalalık ve budalalıkla, tanrıları zayıf görmekle sen mi benden daha fazla yaşayacağını savunuyorsun?
Ah zavallı hırsız hala bana savaşı kendi avantajına çevirebileceğini savunuyor ne yazık... Ben karanlıkta da savaşırım güzelim sen çık karşıma kaçma daha fazla korkak gibi bakalımki sonunda gölgelere saklanan ceset olarak kariyerine devam edebilesin
Ben barbarım zayıf senin darbeyi nereden vuracağını görmem gerekmez ben içgüdülerimle senin nerde olduğunu nereden vuracağını anlarım sen hiç merak etme. Senin o korkak taktiklerin ancak diğer savaşçılara söker bana değil.

"En sefil yaratıklar gibi görünsek de dünyanın kaderini elimizde tutuyoruz ve en güzeli de dünya bunun farkında değil sen de değilsin..."
Hahahahhahahahaha, gülmekten başka hiçbir şey yapamaıyorum. Bu cümle zaten beni gülmekten öldürecek. Sen beni savaşta öldüremezsin ama güldürerek öldürebilirsin. Neden gidip palyaço filan olmuyosun hem el çabuklukların filan da işe yarar hem de elin para yüzü görür, milletin cüzdanına sataşmazsın. Hahahahah

" Doğrusu gerçek bir hırsızla karşılaşmamışsın bile bazı ülkelerin hükümdarlarının bile bize boyun eğdiğini bilmiyorsun... Bilmemeye devam et..."
Hahahahhahah bana tek bir ülke söyle sizin gibi zavallı hırsız topluluklarına ancak savaşçısı olmayan zayıf ve küçük köyler boyun eğer. Odaki muhtarları hükümdar sayıyorsan sana boyun eğerler belki sen haklısın bu konuda hahahahaha!

"Bazı ormanların tek bir barbarın bile giremeyeceği şekilde elimizde olduğğunu da bilmemeye devam et.."
İstisnalar kaideyi bozmaz ormanın kralı barbardır zavallı hırsız ancak cüzdanların kralı olabilir daha ötesini boşuna savunma ve bana Robin Hood filan da deme! Bu dünyada ezilen bir barbar varsa bu o barbarın suçudur. Güçlü olan hayatta kalır işte barbarın hayatı buna bağlıdır. Zayıf zavallı ziyan hırsızlara ormanı kaptıran barbar zaten ölsün!

"Sen dostum düşmanın olan o hırsızın karşına gelmesini bekle öyle korkusuzc bekle"
Yalnızca beklemiyorum aynı zamanda arıyorum merak etme. İsmi olan herkes bulunur sen merak etme. Senin o iğrenç guildindeki paragözköstebek ve gammazlar yeterli parayı verince bana senin annenin kızlık soyadını da söyler merak etme. Asıl sen korkusuzca gez o zayıf hırsız korumalarınla beraber. Acaba sonsuza dek etrafında o zayıflar olacak mı? Hiç mi yalnız kalmayacaksın?
Sen barbarları küçümsemeye devam et asıl. Biz de hırsızların taktiklerinin hepsini biliriz ve de karşı taktiklerimiz vardır, sen hiç korkma bizden zavallı hırsız.

Zehirlerden mi bahsediyoruz? Ben doğa adamıyım zayıf bunu bil. Senin o elinde tuttuğun ölüm nefesi adlı zehir nasıl yapılıyor? elbetteki doğadaki bitkilerle ah bunu hiç düşünmemiş miydin yoksa? Sana o zehrin bir damlasını 100 altına satan adama hiç sormadın mı yoksa? O zehiri ben kendim yapıyorum dostum ve tam 7 senedir her gün belli bir doz yiyeceğime katıyorum. Artık en ölümcül zehirler bile beni çok az etkiliyor. Hiç silahına zehir sürüp öküzleri bile öldürebileceğini umma harcanırsın ormanlarda bu barbarın kılıcının ucunda. Gider kolların bacakların.

Hahahahahahah hırsızlar korkmazmış. Nerden buluyosun bunları çok merak ediyorum. Hırsızsın ama kendini bile tanımıyosun. Bir hırsız ne zaman korkmaz ben sana söyleyeyim karanlıkta saklanmışsa ve kimsenin onu görmediğinden eminse. Ama emin olmadığında tavuk gibidir Mask. Pılını pırtını toplar kaçar başka bir şehre ya da her ne halt yere gidecekse. Korkağın zavallının biridir hırsız her an öldürülme tehlikesiyle her an ihanete uğrama korkusuzla her an gölgelerde görünme korkusuzla yaşar zavallı. Sana korku duygusunu en çok yenmiş insanları da söyleyeyim istersen belki buna da itiraz edeceksin gene Hırsızları en üstün olduğunu savunacaksın ama ben söyleyeyim: Paladinler ve Clericler yani kendini Tanrı'ya adamış olan insanlar. Senin gibi kafirler imasızlar değil zavallı hırsız. Ben de bir Tanrı'ya inanıyorum ve artık daha korkusuzum çünkü Kord benimle. Sense yalnızsın yanında ki zavallı hırsızlarla, yazık sana...

Bu arada karım da yok bunu bile öğrenememişsin bu kadar başarısız zavallı bir hırsızzın daha benim kim olduğum hakkında bile bir fikrin yok gölgelerde olan sen misin yoksa ben miyim acaba? Beni tanıyormusunki beni gördüğünde kaçacaksın ya da bana saldıracaksın be zavallı hırsız denen ziyan

Maniak yalnızca başkalarının arkasına saklanır zaten gördüğüm kadarıyla 2 çift laf edip kaçar sonra da etrafındakilere katılır işte loncanın hükmünde düşünme yeteneğini bile kaybetmiş özgürlüğü bile olmayan zavallı hırsız topluluğunun bir kanıtı daha.

Özgür ve sınırsız doğanın kural tanımaz Barbarı
Frenzied Berserker Barbarian Corax Tigerheart
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hükümlü wrote:İşte size bir soru...bir insanı bu kadar vahşileştirecek ne olabilir? Yani bu yamyamlık! Bana barbar derler bir de!
Bir barbar, bir insan nasıl bu kadar vahşi olur ki? Yazıyı okduğumda hayretle donakaldım...kopan bacağı yemek mi? Öılgınlık, saçmalık ve uçlar diyebiliyorum sadece...
Hükümlü bir barbar olduğuna göre doğanın kanunlarından biraz anladığını düşünüyorum. Doğada bir hayvanı öldürüp yemez misin? O hayvan doğanın bir parçası değil mi? İnsan ile hayvan arasında yiyecek olmak açısından hiçbir fark göremiyorum. İkiside doğadan geldiler ve sonunda doğaya karışacaklar. Cesetleri gömüp onları solucanların böceklerin yemeği yapmakla kendim yemek arasındaki fark nedir bana anlatabilir misin?
Benim kabilemin yaşadığı topraklarda çok uzun zaman önce bir kuraklık olmuş. Öyle bir kuraklıkki havada uçan kuş kalmamış, derede yüzden balık yokmuş. Meyveler kısa zamanda tükenmiş ve halkım inanılmaz bir açlık çekmiş, aylar boyunca ne yağmur yağmış ne de havda düzelme alameti görülmüş. Halkımın şamanları Korda yalvarmış ve bu kötü zamanın geçmesini dilemişler, duaları cevapsız kalmış. Bu yüzden halkım batıya göç etmiş, sürekli batıya... Gittikleri yerlerde yalnızca yokolmuş kabileler ve açlıktan ölmüş hayvan bulmuşlar. Yiyebilecekleri yalnızca böcekler varmış ne yazıkki. Aylarca süren yolculuk sonunda halkımın yalnızca onda biri hayatta kalmış. Binlerce feet yüksekteki dağlara çıkmışlar ve orada korkunç yaratıklarla karşılaşmışlar. Bunlar ogrelermiş, birbirlerini ve küçük goblinleri yiyerek hayatta kalmış olan bu ogreler binlerce mil içerisindeki canlı kalabilmiş tek ırkmış.
Hala aç olan Ogreler halkıma saldırmışlar, halkım aylarca süren yolculuk nedeniyle ölümüne yorgunmuş fakat ırkımıza bahşedilmiş olan vahşi delilik sayesinde ogreleri öldürebilmişler.
Çok kişi ölmüş ve yalnızca en güçlü olanlar hayatta kalmış. Halkım ogrelerin etini yiyerek beslenmiş ve şehitlerini buzların karların altına gömmüşler. Ogreler eti yetmeyince halkım hayatta kalabilmek için buzların arasından kendi şehitlerini çıkartıp onları yemek zorunda kalmış.
İşte o zamandan beri insan eti yemek bizim halkımız tarafından normal bir alışkanlık olarak devam etmiş. Elbette tanrımız Kord iyi bir Tanrı olduğundan insanları sadece yemek için onları öldürmüyoruz, fakat öldürdüğümüzde doğanın bize bahşettiği bu kaynaktan faydalanıyoruz.
Sana çok garip ve vahşi gelebilir fakat benim halkım ancak bu yolla hayatta kalabileceği için yamyamlık yoluna gitmiş.
Bundan sonra halkım dağlarda soğukta yaşamış böylece çok dayanıklı bir ırk olmuşlar. Elbette dağlarda hayat zordur, hayatta kalabilmek için bütün halkın elbirliği ile çalışması ve diğer tehditlerle savaşması gerekmiş. Böylece diğer normal insanlardan daha güçlü, daha dayanıklı ve daha bilge olan benim halkım ortaya çıkmış.
Bense kontrol edemediğim gereksiz sinirim ve aşırı vahşetim nedeniyle savaşa aç bir barbara dönüştüm. Daha fazla savaşabilmek ve öldürürken bütün vücudumu ve beynimi saran adrenalinin bağımlısı oldum ve bu yüzden halkımı terkettim. Çok gezdim, çok gördüm, çok nefret ettim ve çok öldürdüm bu bir gerçek.
Ama özünde şerefli, onurlu, erkek gibi savaştım. Doğada tek başıma hayatta kalmak konusunda bir uzman oldum ve bitkilerle çok ilgilendim. Öyleki kırılan kemikleri daha hızlı kaynatacak, kanayan kanı durduracak, zehirlerin etkisini engelleyecek iksirler buldum bitki köklerinden ve her doğada insanın en büyük düşmanı olan zehirlerden korunabilmek için her gün zehir içtim. Öoğu zaman kustum ama dozu gittikçe arttırdım, sanırım acı biraz da hoşuma gitti. Ya da zehirin bağımlısı oldum tam olarak emin değilim. Fakat gittikçe daha sinirli daha vahşi bir barbar oldum. Sanırım artık geri dönüş yok. Zaten olmasını da istemiyorum, ben buyum ve böyle olmak bana inanılmaz bir zevk veriyor :twisted:

Cannibal Frenzied Berserken Barbarian Corax Tigerheart
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

o kadar çok ve saçma konuşuyosun ki tam bir barbar sen filleri 3rounda deviren zehirleri paralise ettiğini sölüyorsun o küçük kafanla o az zekanla otlardan anladığını idda ediyorsun ayrıca senin sandığın gibi her zehir doğadan ottan elde edilmez yılan ve akrepleri unutma ben gölge dansçısıyım laf edip kaçmam laf atım kaçan sensin son sözüm gel kulaktan kulağadayım bekliyorum aramana gerek yok ama sen o intle ben illa arıycam diosan oke ara sonunda bulursun belki kulaktan kulağayı
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Yamyamlık bana göre iğrençtir! uygarsızlıktır! Ben barbar değilim...evet kendimi barbar olarak tanıttım; çünkü pek çokları bana barbar der. neden mi? sürekli dolaşırım. Aynı senin gibi; ama savaşmak için değil. Yeni yerler görmek, yeni deneyimler kazanmak için...
Bana dolşatığım için barbar derler ve senin yaptığın davranışı anlayamam ve anlamamı da bekleyemezsin. Bu...bu vahşice! Uygarlık değil bu!
legacy_user_4

Post by legacy_user_4 »

yamyamlık? hem de kendi şehitlerini? hemen cevap veremeyeceğim, sanırım önce okuduklarımı bir sindirmem lazım. karşı olduğumu söylemiyorum ama bunu normal şartlar altında yapacağımı da sanmıyorum. dediğim gibi yaptığını ve nedenleri önce bir sindirmem lazım cevap verebilmek için.
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Malovan wrote: karşı olduğumu söylemiyorum ama bunu normal şartlar altında

şOk oldum!!!
Kelimelerle ifade edemiyorum!!!
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

1.5 cannibal frenzied berserker paket olsun

Post by Estebin »

hey ben bu barbarın nasıl halledileceğini buldum. önce herhangi bir barbar öldürülüp güzelce parçalandıktan sonra (veya parçalayıp öldürdükten sonra) kopan parçaların içine diğer organlardan gelen kemikleri itinayla yerleştirip barbarın yoluna koyuyoruz. karnı muhtemelen aç olan barbar (aç olmasa da canı çektiği için yiyecektir) bu eti iştahla ve incelemeksizin yedikten sonra boynuna takılan kemikler nedeniyle biraz nefes alması zamanla kesilecektir. bu en son model barbarlar savaş kokusu aldıklarında ölmeme gibi bir huya sahip olabilirler. o yüzden kemikler boğazına takılmışken kimse ona savaşın ucunu dahi koklatmayacak. yoksa ölmez savaşır (hahahaha)
barbar en sonunda midesine saplanan ve boğazına takılan bu bilimum kemikten dolayı öldükten sonra işinin ehli birkaç hırsız tarafından parçalandıktan sonra başka bir barbarın yemesi için uygun şekilde hazırlanır ve böylece "doğanın bahşettiği" kaynaklar da (hahahaha) boşa gitmemiş olur.
belki aynı et numarasını içine zehir koyarak da deniyebilirsiniz fakat o zaman barbarımız zehri az geldiği için üstüne biraz daha zehir ekeleyebilir. tabii ki kendi yaptığı zehirlerden (hahahaha).
çok güzel ya. sevdim bu işi. neden bir ara bu tuzaklardan civara kurup bir denemiyoruz. haftada bir kontrol etsek yeter. ölen barbarların etini belki bazı kurtlar ile diğer barbarlar yiyebilir (hahahaha). onları da iş kaybına sayarız. :D
kadınları da yolculuklarına yiyecek olarak aldığı söyleniyor. tabii ki ben dedikodulara kulak asmam (!). o yüzden kendisine sormak lazım.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
Post Reply