clericler

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Amras__Fefalas wrote:Good Cleric'ler yukarıda denildigi gibi buyulerini "spontaneous cast" sayesinde almamis olmalarina ragmen "cure,heal.." buyulerine cevirebilirler..
Evil Cleric'ler ise ayni ozellik sayesinde almamis olmalarina ragmen "inflict" buyulerine cevirebilirler..

Ama cleric'lerin undead'ler karsisinda ezici bi ustunlukleri vardir(turn undead :) ).. Ben solamniya sovalyesi olan bi arkimla beraber bi alay undead'in tam ortasına girdigimizi(atla gittik ve arkimin featlerin hepsi mounted combat ile ilgili,full yani) ve turn undead(gelen 19 zariyla beraber) ile tum alayi aldigimizi gururla soleyebiliyorum..Tabi bole bi basariya ragmen 4 tane undead'e yaptigim 2 turn undead'in attigm igrenc zarlar yuzunden hepimizi oldurmesini engelleyememistir =))
Abicim buradaki tekrarlamanın anlamı nedir, ben onu anlayamadım. Başlığı aktif mi tutmaya çalışıyorsun? Aynı şey daha kaç kere tekrarlanacak...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Post Reply