Ege Öniversitesi

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

bu dsl hız değişimi beni katletti...

Post by tomb »

dediğim gibi öldürdü.neyse...
galadlirim sözü uzatmıycam.hernekadar hem ders hem dışarı çalışma bakımından sıkışsamda ben artık dünyama dönmezsem körelcem azaldığımı köreldiğimi hissediyom.diyalog,rp ve eğlence hassasiyetimi yitircem.bune ya!anlıyacagın galadlirin bunun önü arkası uzağı kalmadı.madem olacaksın komutan ki herkezin beklentisi bu.deki,kardeşler toplaşın bakem!şu gün şu saat zaten cok münesbetsiz bir zamansa derizki kardeş naptın nasıl geleli o vakit o gün.amöa cogunluk burdan en azından 5-6 kişi orda olcam derse ki bendeki sayıyı 2 sayın o gün dogru gündür.1-2 kişiye ki bunlardan bırı ben olabılırım uymayabılır kusura bakmıycak!sonrasına bakcak kısmet!hadi ben bekliyom.
tavsiyem bornovada teras bahçe cafe!böle seyleri daha oncede oynadık orda.ordu evının sağı.3 yol ağzı.köşedeki fırından bornovaya dogru yürüyünce 3 yol ağzına cıkınca tam orda sağda.bilmeyenler için.bu benden galadlirim kardeşime bir ufak tavsiye .yazın abi buraya diğer tavsiyelerinizi somut birşey çıkartalım.hade taşın altına eller!
TOMB
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bende zaman uygun olursa gelirim ki haftasonu uygun olur sanırım. ayrıca daha önce hiç masaüstü oynamadığım için ilk sefer kimsenin eğlencesini yavaşlatmamak için sadece bakmayı izlemeyi istiyorum. Ayrıca boş durmam içecekleri getirir götürürüm. bulaşıkları yıkarım. ne gerekiyorsa yaparım bir köşede boş durmam yani :|
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

aransayes aksaray nerde yaa?kusura bakmada.bilmiyom merak.bukadar senedir burdayım bilmiyom:)izlemek konusuna gelince umarım çoğunluk ben izliycem sadece demez yoksa 3 kişi kalcaz ortada.:))))
TOMB
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bu soruyu soran o kadar çok insan var ki :| Ankara ve konyanın komşusu olup , cumhuriyetin ilk yıllarında il olmasına rağmen daha sonra ilçe olarak niğdeye bağlanmıştır. Fakat bu yanlışlık 1989 senesinde rahmetli Özal zamanında tekarar olmuştur. Hızla gelişmekte olan bu küçük anadolu şehri bu aralar kendi bendi benliğini bulmak içn çırpınıyor. Haritayı açıp tam ortasına bakın Aksaray ordadır :)

Eğer herkes öyle oynamam diyip geriye çekilirse ben oynarım. İş başa düştümü elden gelir :)
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

ya ole aksaraymı tamamya onu biliyorum.izmir yazmıssınya o bakımdan,yanlıs anlasılma olmus,bende dıyorum izmirde oyle semtmi var...
TOMB
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Haklısın aslında bende İzmir'in bir semti gibi yazmışım :roll: ama izmir de aksarayın olmadığı daha iyi olmuş İstanbulda ki olursa çok sakat şeyler olurdu :D
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Nihayet arkadaşın evinden nete girip bakabildişm başlığa.yurttayken internet kafeye bile gidemiyorum sıra beklemek zor geliyor çünkü neyse

niye ben komutan oldum birdenbire ya :-o dm falan yapmayın da sonra.

haftaya cumartesi ya da pazar olabilir mi 11-12 kasım yani.yer konusunda hiçbi fikrim yok ben istanbulluyum çünkü.oyun yerini konuşuruz buluşunca.alsancak nasıl buluşma yeri olarak?
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Hakkaten yer konusu zor ben buradan karısıyor gibi olmayım ama bornova kafeler sokagı-kucukparkta bir kafenin alt katında oynuyormus bizim arkadaslar aldıgım duyumlara gore. isterseniz tam adını adresini google.earth koordinatlarını alayım arklardan...
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

ooooooooooo....................
ooooooooooooo ne lan derseniz şuna oooooooooo ben yazdım ama komutan kim olacak dersenız yonetecek olan dm'dir dedim.eee bana tamam dedın gıbı geldı.neyse zorlamı yaa sacmalıyom.tamm sen olma eee ben ıstemıyom acıkca.ya kım oynatcak bızı ben actınya forumu sen herhalde grup toparlıyosun sandım.ya 11-12 oke bı sekılde olurda sımdı hepımız gelcez dıyelım ıste 3-5 kişi pekiii kim oynatcxak bunu nasıl cozcez?daha once dedım kucuk parka yakın terasta yapalım.teras bahce cafe.gecen donem coooook oynadık .her oyun ordaydık elemanın dedıgı o sanırım.alsancak sorunu hemen cvplayayım.ha 25-30 dk da alsancaga gıtmısım ha mınubusle karsıyakaya.bornovadan aynı.karsıyaka forumlarına bakmadım bıle cunku yolla zaman harcamak artık ıstemıyom o yuzden egeye baktım.2ncisi alsancakta o ortam zor bulamazsın orda oturup oynama mekanı kıt.orda otur iç!içeriz o ayrı!3ncüsü ne gerek var ki bu biraz 1'ede giriyor!bornovada olması sadce benim oyumdur.o yöne yani!dm meselesini valla burdan anayamadım cozemıycem.zaten kım ne derece hakim masa ustune bılmıyoz.tarıh te begendım guzel.yani11-12 si.hafta sonu türkçesi!buralara bakınıyom.çaktırmadan atılanları yakalamak ıcın.bekliyom.geliyorum bu haftasonu mesajlarınızı bekliyooooooooooooz millet reytingleri gorelım bakalım dogru bır yoldamıyız?vira!
TOMB
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bornovada Teras kafe var. ( adı buydu sanırm bugünlerde kafam karışık isimleri unutuyorum) 9 Eylül Ã?ni. frp klubüde toplantılarını orada yapıyor. Onlar varken gitmeyelim ama :wink: çokkkk kalabalık oluyor.
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

sanırım ustune geldi yazdıgımın tamda ordan bahsettıydım!hade ya?ole bı klupmü var?nıye haberım yok yaaa!9 eylulde frpciyiz bide....yuh bana!yanlız ben oraya bıdunya ghıttım hıc karsılasmadım ya?neyse.gıdelımde sonra korkularımızla yuzlesırız .kalabalık gıbı!!!!
TOMB
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

:) 9 eylülde bu sene frp klobü açıldı. 5-6 haftadırda teras kafede düzenli şekilde cumartesi günleri saat 2 de buluşup her türlü masaüstü oyunları oynuyorlar. Az olabiliriz ama icabında dağıtırız orayı. :D
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

yok canım haklısın ne ezilcem heyt be.herzaman cok bilen degıl ki kimin cok bıldıgı bellı olmaz ii goren olayı suızen alır.haklısın...
TOMB
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

İşte cesaret ruhu bu. 8) şimdi iş buluşmayı planlamaya kaldı :plotting:
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

HERKEZE TEKRAR SESLENİYORUM GÃ?RMEDİK DEMEYİN .BU HAFTA SONU BULUşMA DÃ?şÃƒ?NÃ?LÃ?YOR.BORNOVANIN NEZİH VE BÃ?YLE şEYLERE ALIşIK,BİLİNEN BU AMAÃ?TA KULLANILAN BİR KÃ?şESİ DÃ?şÃƒ?NÃ?LÃ?YOR.ORDU EVİ YANI.ASTSUBAY ORDUEVİ KARşISI.TAM 3 YOL AğZINDA KÃ?Ã?Ã?K PARK'A 150 METRE.BENİMDE ANLAşMAM YOK NE BİLEYİM DAHA İYİSİNİ BİLİYORSANIZ SİZ SÃ?YLEYİN.HER YER SEVGİLİ MEKANI PİYASA.BÃ?YLE KIYI TEMİZ VE YİYECEKLERİDE BİLİNEN BİR ORTAM BİDE GENİş ORTAM PEK YOK.BAHÃ?Sİ VAR.TARİHTE BU HAFTA SONUUUU!
şİMDİ BURAYA ATIN BAKALIM KİMLER ELİNİ KOYUYOR OLAYA.BU HAFAT SONUNA KADAR EN AZINDAN CUMAYA KADAR BAKALIM BİR.YETERLİYSEK ZATEN BİZ BİZE YETERİZ....TEşEKKÃ?RLER GELEN GELEMEYENE.... :ayyyy!:
TOMB
Post Reply