Cerebromancer

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Benim merak ettiğim bir konu da Bunun bir "ozan" versiyonunun nasıl olacağı konusunda. Çok güçlü olmasını bekleyemeyiz tabii ki. Ozan karakterler güçlü olduğu için seçilmez zaten.

Belki wizard yerine sorceror kullanarak buna benzer bir prestij sınıf yaratılabilir.
Bunun Arcanedruidi var. Aşarı güçlü ve cerebromancer'a göre çok daha gelişmiş özelliklere ship. Mesela yanındaki yaratığı aynı seviyedeki büyücünün familiar ve druidin yandaşının özelliklerinin toplamını alıyor. Yani 15. seviye bir arcane druid yanında yüksek HP'li yüksek büyü dirençli, yüksek zekalı karşınıza çıksa çok güçlü bir büyülü yaratık olarak adlandıracağınız bir yaratıkla gezer. İşin daha da korkuncu bunu kendine çevirdiği yaratığa özellik olarak kazandırdığından büyücülerin familiar kaybetmede çektikleri çileyi çekmez, alelade bir yaartığı bu hale getirebilir.

Üstüne hem dvine hemde arcane büyüler yapabilmeden başka druidlerin yükselen güçleriyle aldıkları özellikleri de alır. Gördüğümde aşık olduğum bir sınıftı ama sadece power play olarak. (Yanındaki yaratığa aşık olmuştum ama. etarfından büyülü enerjiler saçan dev bir yabandomuzuydu sanırım. Ahhhh bak aklıma geldi yine...)

Ozanlar konusuna gelecek olursak. Ozanalrın 6. seviye büyülerden daha yüksek büyüler yapmasını sağlayan ve yaptığı tüm büyüleri hem ozan hemde büyücü kitabından seçebilmesine olanak tanıyan, bir prestij sınıfı vardır ve sadece ozanlara mahsus bir marifet birleşimi ile 6. seviyeden sonra bir ozan istediği bir büyüsünü üstünde tüm gün boyunca tutabilir. bu şekilde ilerlemiş bir ozan 20. seviyede 3 tane 9. seviye büyüyü üstünde tüm gün boyunca tutma yetisine sahip olacağından ve birde üstüne her iki okuldan da seçebielceği büyüleri yapablieceğinden elde edeceği gücü bir hayal edin. :D

Kıpraştırmayın benim powerplay'ci tarafımı. :D Hiç hazzetmem zaten powerplayden.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bu sınıf hoşuma gitti :D

Bende powerplayden hazzetmiyorum ama ozanlar hep horgörüldü. Mücadelelerde bile arka tarafta müzik çalan garip tipler oalrak görülmesinden hoşlanmıyorum. Gününü göstericem millete :idea: :P

"Bir millet uyanıyor" :|
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Post Reply