Bu youtube'da vb. yerlerde gördüğünüz şeyler telekinezi değil basit bir ilüzyondur. Yapan bir kaç insanla tanıştım fakat sırlarını vermiyorlar... Fakat gerçekten denenmiş telepati konusunda ve ispatlanmış doğruluğu. Fakat telekinezinin doğruluğu hakkında birşey söyliyemeyeceğim. Zamanında bende mum alevini hareket ettirmeyi denemiştim olmamıştı
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Ayıp ama ya o kadar açtım başlığı siz hala buraya yazıyorsunuz
Dark sende boşluktan istifade hemen atıp-tutmuşsun.O ara zaten 10 dakikam bile yoktu o mesajı hangi ara yazabildim onuda bilmiyorum.Bilip bilmeden hemen sazanlama evladığım.
ben eski çağlarda büyünün ve özellikle mistik güçlerin kullanıldığına inanıyorum valla.
aborjinler hala telepeti ile iletişim kurduklarını söylüyorlar.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Yeter ya ben ne diyorum siz ne yapıyorsunuz.Arkadaşlar bu başlıktaki tartışmayı taşıdık diyorum...Ama kime diyorum.Ağlıyasım geliyor bunu böyle görünce.
Murdoc wrote:Yeter ya ben ne diyorum siz ne yapıyorsunuz.Arkadaşlar bu başlıktaki tartışmayı taşıdık diyorum...Ama kime diyorum.Ağlıyasım geliyor bunu böyle görünce.
Not:Bu konuda şu an nelerin yazıldığı önemli değil siz yeni tartışmayı açın ben her zaman tartışmaya hazırım, daha doğrusu biz tartışmaya hazırız...
yaa boşver sende buraya yazıyosun sonuçta güzel böyle bu arada ilüzyonda bir büyüdür ben ilüzyon büyüsünün varlığına inanıyorum sonuçta bende bi iki kere uzun uğraşlar sonunda yapmıştım ama dosdoğru bakan bir insanın karşısında boş cepten kalem çıkarmak bi işe yaramıyo levelım yetse kendimi kopyalııcam
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio