Ama ama ama

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Arkadaşlar...

James Randi diye bir vakıf var. Bu vakıf telekinetik güçleri olduğunu ispatlayabilene 1 Milyon Dolar ödül vermeyi vaad ediyor.

Katılımcılara önce kendi evlerinde çok basit bir ön test yapılıyor, ardından da asıl resmi test yapılıyor.

Bu güne kadar ön testi geçebilen olmamış... Devamını aşağıda okuyabilirsiniz. :idea:

http://www.randi.org/research/index.html
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Lupus Nigra
Kullanıcı
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

Post by Lupus Nigra »

Valla telekinezim olsa aç gözlülükle herkezden saklardım bu özelliğimi...
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

ilk sınavı geçen asıl sınavı niye geçememiş anlamadım sonuçta aynı şeyleri yapmayacakmı?
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

ilk sınavı geçen olamamış ki esas sınava geçebilsin :P
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

demek ki o youtube'da çıkan videolar gerçekten motajmış :D
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Yeni başlık için çalışmalarım var arkadaşlar bilgilerinize geniş geniiş tartışırız bu meseleyi.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Murdoc wrote:Yeni başlık için çalışmalarım var arkadaşlar bilgilerinize geniş geniiş tartışırız bu meseleyi.
bayaa yoğun çalışıyosun heralde başlık için günde 10 cümle falan yazıyosundur :D ya ne çalışçan 5 dakka araştır sonrada 5 dakkada da başlığı aç yani
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

Bu youtube'da vb. yerlerde gördüğünüz şeyler telekinezi değil basit bir ilüzyondur. Yapan bir kaç insanla tanıştım fakat sırlarını vermiyorlar... Fakat gerçekten denenmiş telepati konusunda ve ispatlanmış doğruluğu. Fakat telekinezinin doğruluğu hakkında birşey söyliyemeyeceğim. Zamanında bende mum alevini hareket ettirmeyi denemiştim olmamıştı :roll: :)
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
sanguis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sanguis »

ben fireball atmaya çalıştım ama yapamadım...
level yetmiyo heralde
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Ayıp ama ya o kadar açtım başlığı siz hala buraya yazıyorsunuz

Dark sende boşluktan istifade hemen atıp-tutmuşsun.O ara zaten 10 dakikam bile yoktu o mesajı hangi ara yazabildim onuda bilmiyorum.Bilip bilmeden hemen sazanlama evladığım.

İşte size başlık:
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 1&start=15
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
dungeonmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dungeonmaster »

aslında değişik şeyler başarabilenler mevcut ama inanlar az olduğu için önemsenmiyor
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

ben eski çağlarda büyünün ve özellikle mistik güçlerin kullanıldığına inanıyorum valla.
aborjinler hala telepeti ile iletişim kurduklarını söylüyorlar.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Yeter ya ben ne diyorum siz ne yapıyorsunuz.Arkadaşlar bu başlıktaki tartışmayı taşıdık diyorum...Ama kime diyorum.Ağlıyasım geliyor bunu böyle görünce.

Hani dükkanlar yazar ya "---->50mt.ileriye taşındık" diye, işte ben de onu diyorum sokağın başındaki foruma taşındık.Görmeyenler için başlığı tekrar yazıyorum;

Not:Bu konuda şu an nelerin yazıldığı önemli değil siz yeni tartışmayı açın ben her zaman tartışmaya hazırım, daha doğrusu biz tartışmaya hazırız...
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Murdoc wrote:Yeter ya ben ne diyorum siz ne yapıyorsunuz.Arkadaşlar bu başlıktaki tartışmayı taşıdık diyorum...Ama kime diyorum.Ağlıyasım geliyor bunu böyle görünce.

Hani dükkanlar yazar ya "---->50mt.ileriye taşındık" diye, işte ben de onu diyorum sokağın başındaki foruma taşındık.Görmeyenler için başlığı tekrar yazıyorum;

Not:Bu konuda şu an nelerin yazıldığı önemli değil siz yeni tartışmayı açın ben her zaman tartışmaya hazırım, daha doğrusu biz tartışmaya hazırız...
yaa boşver sende buraya yazıyosun sonuçta :D güzel böyle bu arada ilüzyonda bir büyüdür ben ilüzyon büyüsünün varlığına inanıyorum sonuçta bende bi iki kere uzun uğraşlar sonunda yapmıştım ama dosdoğru bakan bir insanın karşısında boş cepten kalem çıkarmak bi işe yaramıyo levelım yetse kendimi kopyalııcam :D
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

illüzyon büyü müdür :-o illüzyon el çabukluğudur...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Post Reply