Forum Tartışması

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Ã?nceklikle Ketchup'ın fikrine katıldığı söylemeliyim.Bence sitede istenilmeyen birşeyler oldumu(bu olay gibi) ilk tepki kullanıcılardan gelmeli.Yani siteyi tamamen adminlerin üzerine yıkmamalı.Siteyi bir bütün ve bu bütünü de kademeli olarak düşünmeli.Nasıl yargıda basamaklar varsa bu da bunun gibi birşey.Adminlerin cevap vermesi böyle adamları mutlu eder sanırım.Adminler tarafından tınılmamak ise ağır bir tokat olur kanısındayım.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

ketçap ve quel

ikiniz de doğru demişsiniz, şimdi hak verdim detaylı açıklamaları okuyunca

doru ben de o msjı okuyunca kendimi tutamayıp hemen cevap verdim

bu bir birey olmanın göstergesi, bir şeye ait olmanın ve o şeyi korumanın göstergesi belki de

fakat işler çığırından çıkınca elinde "ban etme" gücü olan birine ihtiyacımız var unutmayalım :)
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

evet haklısın pyros ban etme yetksine sıra gelebilir,ve o zaman ban etme yetkisi olanlar devreye girer,bu konuda sonuna kadar haklısın :!: umarım böyle birşey hiç yaşanmaz....
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

ben de öyle umarım :)
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

abi buyuculuk kulesinde dert olursa ben bakarım ama genelde ordaki her başlığa bişey yazdıktan 10 sn sonra ben cevap yazdığımdan bana haber vermenize gerek kalmaz :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kaale alınmaması gereken haddini aşan eleştiriden çok hakarete dayanan mesajlar silinmelidir, bunu tartışacak halimiz yok sanırım...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

yok zaten bunu kesinlikle tartışmıyoruz.
en güzel olay bir konuda açılan ve rahatsız edici bir mesaja üyelerden gelen tepkiler işin en güzel yanı bu...yani sitenin yöneticilerinin yanısıra kullanıcılarında bu tarz mesajlara tepki göstermeleridir.
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Ah ketçap dediğini anladım ama sen adminleri kullanıcıların üstünde bir ilahi güç gibi görmüşsün. neden onlarıda bizler gibi sıradan kullanıcılar gibi göremiyoruz ki? yani bu şekilde yapılan bir hakarete herkes gibi onalarında sinirlenmye ve gerekli görüdükleri eleştiriy yapmaya hakları var sanıryorum ki. hiç kimseyi caktini nasıl kullanması gerekitği konusunda bu şekilde uyarılar yapılmaza en azından bunun gibi bir konuda. yani bu onları yani adminleri bir nevi ksıtlamak oluyor. onları kullanıcı sınıfından çıkarıp üst düzey memur sınıfına koyuyorsun. belki görüşünşte öyle ama bu adminlerin kullanıcılşar tarafından kabul görmesini zorlaştırır. yani gerekli uyarı isterse ilk mesajda, isterse son mesajda oldukça rahat bir biçimde yapılabilir...ve kısıtlamalar gidilmesi büyük hatadır...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Post Reply