mind magic?
Abi onu sinyalle yaptılar benim bildiğim Japonya da mı ne yapmışlar. İnternet üzerinden bir yerde enerji yapıp öbür tarafta birleştirmişler ama zihinle bir alakası yok.yeminer wrote:taşların enerji şekline çevrilip bu şekilde başka yerlere taşınması ve orada da tekrar eski formlarına dönüştürülmesi olayı kısmen başarılı oldu. evet taşlar gönderildi ve karşı tarafta yine taş oluştu ama fiziksel yapısında şekilsel uyuşmazlıklar vardı.
Telekinesis'in kanıtlandığını savunanlar bana kaynak gösterin...
Bu arada Red Alert'ta kullanılan garip gurup üniteler cidden bir geçmişe sahipmiş bana da çok ilginç geldi. Meslea Almanya'da Professör Tesla'nın deneyleri olmuş. Nitekim Tesla birimi fizikte de geçiyor. Ayrıca Sanırım bahsettiğiniz psionic'in adı da Yuri...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Khellendros
- Kullanıcı

rastlinin yazımla iligli dediği kısmen doğru. japonyada ve internet üzerinden yapılan sanırım başka bi deney. bahsettiğim cern de amerikada tahmin edebileceğiniz gibi elektron protonlar düzeyinde aşırı ileri teknoloji bir deneydi. ve haklısın beyinle hiç alakası yok. ama konu o noktaya değinmemi gerektirmişti ve bahsettim. bu arada yuri dediğin kişi bu konuya örnek olabilir sanırım.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

Bi kitap okumuştum, yazar büyü yapmayı falan anlatıyordu.Kendisi başarmış, başaranları falan görmüş öyle diyor.Vallah Ejderha mızragını okurken Ulan ben Gerçek hayatta büyü yapamammı dediğim çok oldu..
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
aklıma bir olay geldi. zihin gücüyle ilgili bir kitapta okumuştum:
Afrikalı bir zenci yerde kasılmalar geçirip, ağzından köpükler saçıyormuş.Tepesinde de bir şaman melodik birşeyler söyleyip elindeki sopayı sallıyormuş.
kitabı yazan kişi de ordaymış. şamanı dikkatle izlemiş. Sözlerin şamanın aklına gelen rastgele şeyler olduğunu anlamış.Ama buna rağmen afrikalı zenci ölüme çok yaklaşmış.
buna sebep olan şey şamanın büyü yapması mı? hiç sanmıyorum. Orada afrikalı çocukluğundan beri şamanların üstün güçleri hakkında şeyler dinlemiş. bunu sonucu olarak da gerçekte hiçbir büyü olmamasına rağmen öleceğine o kadar inanmış ki, sonunda ölmüş.
(bu gerçekte olmuş bir olaydır.bazı yerleri yanlış olabir.)
Afrikalı bir zenci yerde kasılmalar geçirip, ağzından köpükler saçıyormuş.Tepesinde de bir şaman melodik birşeyler söyleyip elindeki sopayı sallıyormuş.
kitabı yazan kişi de ordaymış. şamanı dikkatle izlemiş. Sözlerin şamanın aklına gelen rastgele şeyler olduğunu anlamış.Ama buna rağmen afrikalı zenci ölüme çok yaklaşmış.
buna sebep olan şey şamanın büyü yapması mı? hiç sanmıyorum. Orada afrikalı çocukluğundan beri şamanların üstün güçleri hakkında şeyler dinlemiş. bunu sonucu olarak da gerçekte hiçbir büyü olmamasına rağmen öleceğine o kadar inanmış ki, sonunda ölmüş.
(bu gerçekte olmuş bir olaydır.bazı yerleri yanlış olabir.)
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
belkide insanlığıın ilk yaratılıştan beri zihin gücüyle hareket ettirebilme vs. özellikleri vardır da bazı insanlar bunları geliştiren vardı ve bu büyü kabul ediliyordu? şifacılıkta bir büyüydü geçmişte zaten .. bilemiyorum öyle teknoloji bağımlısıyız ki asıl bunların gerçekliğinde sıkışıp kalmışız eski insanlar bu modern araçlara büyülü derdi bizde bize farklı ve olanaksızlıklara büyü diyoruz belkide bunları bilmediğim kesin ama büyü... telaffüzü dahi çekici 
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
bu dediğin "sara" diye bidiğimiz epilepsi hastalığının ta kendisidirAfrikalı bir zenci yerde kasılmalar geçirip, ağzından köpükler saçıyormuş
öyle afrikaya bakmaya gerek yok, merter tozkoparan da otobüsle giderken karşı kaldırımdaki bir herif sara krizine girmişti
anında müsaheleyle hasta çenesi sabitleştirilip dilini koparması ya da dilinin gırtlağını tıkaması engellenemezse kati ölüm gerçekleşir
yani şamanla inanmakla alakası yok...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Evet benımde buna benzer bır hıkayem var...
Adam soguk hava deposunda donarak olmus bulunuyor ama soguk hava deposu adam ıcerde kılıtlı kladıgı surece calımayı bırak tık bıle edemezmıs cunkı yanılmıyorsam depo faal degılmıs..
Adam soguk hava deposunda donarak olmus bulunuyor ama soguk hava deposu adam ıcerde kılıtlı kladıgı surece calımayı bırak tık bıle edemezmıs cunkı yanılmıyorsam depo faal degılmıs..
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı