Cümleyi yanlış kurmuşum af ola, aslında ben orada level atlama muhabbetiyle ilgili öyle demiştim, onun dışında zaten öbür özellikler hoşuma gitmemiş olsa bile -büyüler, two weapon fightingin olmaması, vb gibi- yinede fena değildi. Her neyse ondada senin dediğin şey vardı mesela, sürekli zıplıyordum en yüksek skill akrobasideydi o yüzden -ki aslında bir assassin olarak oyundaki amacım akrobaside ustalaşmak değil, çatıdan çatıya, ya da yüksek bi yerden başka bir yere zıplamaktı, bu hep hoşuma gider, gerek oyunda olsun gerek gerçek hayatta ama yinede sonradan dönüp baktığımda akrobasim iyi olsunda enerji koşarkende hızlıca dolsun düşüncesiyle zıplamaya başladığımı farkettim. Tabii bu da zaten rp olmayan oyunu iyice öldürmüştü- Bu da yine çelişmeme neden oluyor tabii, sanırım iş oyuncuda bitiyor sonuç olarak, yani gerçekçi olması için bunu kendisi ayarlamalı herhalde. Yoksa bir çok DM saçlarını yolacağa benziyorYener wrote: şimdi kendinle çelişmişsiz AlenthasLeasess, dnd hakkında fazla bilgim yok demişsin, sonrada Oblivion un kuralları daha iyi demişsin. Sen en iyisi bi PHB ve bi DM's guide edin oku incele ondan sonra kararını ver
.
PHB ve DM's Guide'a gelince ilk başlarda öyle bir hevesim olduysada okuyup öğrenmeyi biraz anlamsız buluyorum nedense. Sonuçta DM olmak gibi bir sıkıntım yok, ben işin teknik kısmıyla değilde biraz eğlence kısmıyla ilgilenmekten hoşlanıyorum (o yüzdende yeni doğmuş bebek gibi sürekli sorular soruyorum
Son olarak NocturnaL_Soul, senin bahsettiğin kuralı herkesin bilip, uyguladığını sanmıyorum. Aslında buradaki önemli olan bu kuralın zorunlu olması sanırım. Yoksa ben herkesin bu kurala uyduğunu hiç sanmıyorum. Özellikle power playciler.
Neyse, öfkeyle kalkan zararla oturur derler. Doğru demişler :schemes: