İstanbul'da Buluşma ?
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

O listeyi editleyesim var :plotting:
1) Anarchist ( Üzerinde Anarşizm "A" sı olan hırkayla gelen insan)
2)AlenthasLeasess ( aynen öyle
)
3)Illyra ( geçen buluşmada oyun oynamıştık sanırım
)
4)Nocturnal_Soul ( o buluşmada bile sırtında çantyla gelmeye üşenmeyip FR setting getiren, ben )
5)cheto ( ehm.. tanımoyrum
)
6)Mark ( tanımyorum, al birini vur ötekine :evillaugh: )
Neyse geyik bi yana ( olurmu hiç ), tarih şimdilik 4 Mayısmı diyoruz o zaman, muhtmelen yine taksim olmak üzere mekan. Hatta Teleport olucaklar için tam yer belirtelim, panzerlerin üstüne falan ışınlanmasınlar, Meydanda Heykelin Gölgesi.
1) Anarchist ( Üzerinde Anarşizm "A" sı olan hırkayla gelen insan)
2)AlenthasLeasess ( aynen öyle
3)Illyra ( geçen buluşmada oyun oynamıştık sanırım
4)Nocturnal_Soul ( o buluşmada bile sırtında çantyla gelmeye üşenmeyip FR setting getiren, ben )
5)cheto ( ehm.. tanımoyrum
6)Mark ( tanımyorum, al birini vur ötekine :evillaugh: )
Neyse geyik bi yana ( olurmu hiç ), tarih şimdilik 4 Mayısmı diyoruz o zaman, muhtmelen yine taksim olmak üzere mekan. Hatta Teleport olucaklar için tam yer belirtelim, panzerlerin üstüne falan ışınlanmasınlar, Meydanda Heykelin Gölgesi.
Vaay Anarchist, seni sitede göremiyorduk ama buluşma deyince hemen damlamışsın 
Birde şöyle bir düzeltme yapayım:
1-) Anarchist (üzerinde A harfi olan hırka ve ayakkabılarla gelen insan
)
2-) AlenthasLeasess (bu sefer boş ellerle gelecek insan -hançeri taşımak çok zor olmuştu da
)
3-) Illyra (benim için yanına dondurma ve çikolata getirecek insan :schemes: )
4-) Nocturnal_Soul (ıkınmama rağmen yüzünü bir türlü hatırlayamadığım insan -kimseye dikkat etmemiştimde o gün
)
5-) Cheto (ben de tanımıyorum
)
6-)Mark (fazla tanımasamda oynamaya çalışıpta oynayamadığımız oyuna gelmiş insan)
Birde şöyle bir düzeltme yapayım:
1-) Anarchist (üzerinde A harfi olan hırka ve ayakkabılarla gelen insan
2-) AlenthasLeasess (bu sefer boş ellerle gelecek insan -hançeri taşımak çok zor olmuştu da
3-) Illyra (benim için yanına dondurma ve çikolata getirecek insan :schemes: )
4-) Nocturnal_Soul (ıkınmama rağmen yüzünü bir türlü hatırlayamadığım insan -kimseye dikkat etmemiştimde o gün
5-) Cheto (ben de tanımıyorum
6-)Mark (fazla tanımasamda oynamaya çalışıpta oynayamadığımız oyuna gelmiş insan)