T-shirt

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Harika olmuş ya :D Çok sevdim ben bunu :D

Yalnız bence site amblemi daha bir ağır durmalı, siyah üzerinde kırmızı bir Fighter çok daha güzel olabilir bence :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Site amblemi olcaksa bence daha çok onem verilmeli daha güzel şeyler bulabilrsin Possessed.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Possessed wrote:Eskiden konuşulup çözüme ulaşmamış konuları günümüzde gene canlandırmayı kendime görev edindim galiba :D
Bu tişört olayı zamanında çok fazla konuşuldu ve katılmak isteyen çok kişi çıkmasına rağmen hep bir noktada tartışma bırakıldı. Bakalım bu sefer halledebilecek miyiz, yoksa gene bir noktada duracak mı tartışma.

İşte bugün boş boş oyalanırken aklıma gelen basit bir tasarım.
Image

Biraz site bannerı ya da logosu havası oldu bunda. Bir tişört olarak nasıl olur bilmiyorum. Photoshopta çizdim bu eskizi, çok rahat üzerinde oynayabilirim. O nedenle istediğiniz eleştriyi yapın, kafanızdaki önerileri de söylemekten çekinmeyin.
Bunun dışındaki fikirlerinizi de duymak isterim. Ben bir tasarım attım ortaya, illa bu olacak demiyorum. Apayrı bir tasarım da deneyebiliriz.
Bence bunu biraz daha grafiksel veya sade yapabilirim, renk olarak da siyah-kırmızı-beyaz üçlemesi hoş olabilir. (Ya da yanına bir de savaşçı mı eklenebilir?) Sizce? :)
Eski konuları güncellemeyi görev edinen arkadaşıma selam olsun :) Ne kadar güzel.Çok istediğim bir olgu idi bu fakat yok o tasarım yok sayı yetersizliği yok ürün fiyatı adeti derken hep muallakta kalıp sonra da unutulup giden başlıklardan malesef.

Tasarım konusunda bir ara Ã?ilek(Daeya) ciddi kasıp çok hoş tasarımlar bulmuştu.Fakat ne yazık ki onlarda yalan oldu sonradan.Bu iş ciddileşirse ona ulaşılmasını tavsiye ediyorum.Gerçi hiç uğramıyor herhalde onu buralarda bulabilmek zor olsa gerek.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Sanırım haklısın Darktimes, özellikle işin soyutluktan somutluğa geçişi zor bir konu. Tişört olması, paralı olması, herkesin zevkinin ayrı olması bu işi zorlaştırdıkça zorlaştırıyor..

Ben de öylesine çizim yapıyordum, dedim acaba tişört olur mu? Frpworld'de bir tartışma vardı bunun üzerine. Tekrardan insanları bir dürtükleyeyim dedim ama gerçekçi olmak lazım. şimdilik de bu iş yatar.

Neyse, ama sana teşekkür ederim, muhteşem bir site bu ilk iletinde belirttiğin. Mutlaka bir gün bir tasarım yapıp kendime bir tişört bastıracağım. Bu kafamdakini yaptığım gün burada haber veririm, belki elde somut bir şey olunca site tişörtü olayına daha da yoğunlaşabilinir.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Rica ederim :) Bende aylar önce o siteyi bir gazete küpüründe okumuştum.Ama şimdi biraz daha yaygınlaşmış olmalı ki alışveriş yapan arkadaşlarım bile var.Gayet hoş kumaşı var.Ayrıca nefes alabilen baskı teknolojisini getirmişler sanırım.Kendi tasarımdan çok oradan seçmek daha makûl.Ã?ünkü grafiğin nasıl olacağı hakkında pek bir fikrin olmamasına karşın oradaki baskılar önceden denenmiş olduğu için işin daha garanti aynı zamanda daha ucuz.İşe yaradığına sevindim diyip bağlayayım :)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Aslında o çizdiğinden çok güzel t-shirt olur :)
Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Bence frpworld le ilgili boyle birşey yapılması iyi olur. Hem reklam gibi düşünün frpworld ün adını duyduğunda o da ne diyenler var ya. İnsanlara ancak boyle ulaşabiliriz ki daha çok kişinin olması sitenin daha aktif olmasını sağlar. Prossessed istersen şu çizim konusunu bir daha düşün derim. Çok onemli şeyler yapabiliriz bu konuda.... :evil:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar burada istediğiniz resmi Tişörte basan yerler var ama sayı ciddi boyutlara ulaşmadan bu tip ürünleri toplu yapmak da sorun olabiliyor. Sanırım daha önce de asıl kaygımız buydu. En fazla ne kadar insan isteyebilir ki bu Tişörtü belki doktora yaptığım bölümün etkisi ile biraz şöyle de düşünüyorum acaba elimizde olacak bir Tişört harcadığımız zamana deyecek mi?

Sayımız belli bir düzeyi geçmeden internet üzerinden yapılan işler daha az zamanda daha çok insana ulaşabiliyor. Bu tip işler her şehirde birbirlerini tanıyan ve gerektiğinde bir zaman ayarlayıp bir araya gelebilen insanlar arttığı zaman daha rahat yapılır diye düşünüyorum. Sonuçta frpworld ün bir yönetim merkezi yok. İnternette işbirliği kolay sağlanıyor. Ancak internet dışı işbirliğini düzenlemek daha zor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Doğru soyluyorsun ama bir yerden baslamak lazım :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Aegron eğer bir araya gelip sanal olmayan yani gerçek Dünyada bir şeyler yapacaksak... Sanırım önce bir araya gelmemiz gerekiyor.

İstanbul Ankara İzmir ve Bursa şehirlerinden birinde buluşalım o zaman... Hem Tişört işini de konuşuruz. Ben aralık sonunda vatana dönüyorum bir aylığına...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bişey soracağım possesed.

Daha sembolik, daha vektörel nası denir biraz daha logosal birşeyler bulabilirmiyiz?

Baya güzel ib çizim olmuşl ama genelde kare şeklinde bir resmi basmaktansa tshirtü kaplayan daha simgesel bişeyler daha etkileyici olmaz mı?

Sağ üstteki logoya benzer birşeyler mesela...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ama üstümüzde JAPON YENİ ile gezmemiz çok garip olur :D

Ama ne yalan söyleyeyim, gerçekten tam tişörte oturan bir logo, boyun kısmı bariz belli, harbiden güzel olabilir.O logo'nun hikayesi ne ya :D

Konuyu saptırmayalm ama, bir ejderha olabilir sol üstteki gibi, iki boynuzu omuzlara doğru çıkan? Olamaz mı?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

aslında hiç fena olmaz. Ortadada sağ üstteki frp ablemi on numara olurdu. :D
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Aaa, Darktimes'la konuştuktan sonra bu iş kapanır sanmıştım. Sizi biraz düşündürebilmişim :D

Benim yaptığım o sorceress sadece bir başlangıçtı. Sizi düşünmeye itmek istemiştim. İşte bir şeyler çıkmaya başladı. Hepimiz ne istediğimizi burda belirtelim ki hepimize uygun bir ortak tişört olsun.

Ben mesela bir amblem yerine daha görsel bir şey düşünmüştüm; büyücü gibi, savaşçı gibi.

Hmm, Efla ile Edmond'un düşüncelerini karıştırıyorum ve ortaya şunu atıyorum:
Siyah bir tişört üzerine beyaz eskiz halinde detaysız çizilmiş bir ejderha, altında da runik tarzda "frpworld" yazıyor.

---

Yalnız Firble'a katılmadan edememeyeceğim, bizim tam oturmuş bir bütünlüğümüz yok. Ã?oğumuz burayı bazı akşamlar işlerden sonra kafayı dağıtabileceğimiz sessiz bir kafe gibi kullanıyoruz. Bu tişört olayı biraz daha takım ruhu gerektiren bir olay. Eğer bu ruhu oluşturabilirsek neden olmasın.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Aslında şöylede yapabilriz mesela aynı prossessed sen buraya tam oalrak birşey çzier ve koyarsın. Aynı şehirde oturanalr buluşup kendi aralarında bu t-shirt ü bastırabilirler. Düşündüğün t-shirt te ii olur bence :D
Post Reply