Paragon Fight 4e .... Yeşil Devlerin Dehşeti
.
Nature Checks: Başarılı!
Aslında troller hakkındaki bilgilerinizi birleştirdiğinizde, azımsanmayacak ölçüde düşmanınızı tanıdığınız söylenebilir. Herkes bildiklerini paylaştığında ortaya şöyle bir tablo çıkmıştı:
Trollerin “regeneration” denilen kendilerini çabucak iyileştirme kabiliyetleri vardır! Bu kendini iyileştirma yeteneği o kadar yüksektir ki, bir organları kopsa, kısa sürede yenisi çıkabilir. Sadece ateş veya asit (fire, acid) bir trolü öldürebilir! Troller arada sırada göç eder ve yiyecek “avlar”ın bol olduğu bir bölgeye geldiklerinde kendilerine uygun bir in bulup yerleşirler. Troller her türlü canlıyı yemek olarak avlar. Bazı savaş trolleri (War Troll) zırh kuşanıp, silah kullanır ve hatta paralı askerlik filan bile yapabilir uygun kişilere ama her an ihanet edecek kadar dönektirler.
.
Nature Checks: Başarılı!
Aslında troller hakkındaki bilgilerinizi birleştirdiğinizde, azımsanmayacak ölçüde düşmanınızı tanıdığınız söylenebilir. Herkes bildiklerini paylaştığında ortaya şöyle bir tablo çıkmıştı:
Trollerin “regeneration” denilen kendilerini çabucak iyileştirme kabiliyetleri vardır! Bu kendini iyileştirma yeteneği o kadar yüksektir ki, bir organları kopsa, kısa sürede yenisi çıkabilir. Sadece ateş veya asit (fire, acid) bir trolü öldürebilir! Troller arada sırada göç eder ve yiyecek “avlar”ın bol olduğu bir bölgeye geldiklerinde kendilerine uygun bir in bulup yerleşirler. Troller her türlü canlıyı yemek olarak avlar. Bazı savaş trolleri (War Troll) zırh kuşanıp, silah kullanır ve hatta paralı askerlik filan bile yapabilir uygun kişilere ama her an ihanet edecek kadar dönektirler.
.
Genç keşiş, kendisini bir sonraki savaşın gücüne hazırlayarak gözlerini kapattı, bir anda asabileşmişti.Başını hafifçe öne eğdi ve kaşlarını çattı.Gözlerinin önünde bir ejderha figürü belirmişti artık.
Raging Dragon Fist : Fire
Ve şimdi savaş başlayacaktı.Fakat hemen girmek aptallıktı.Bir taktik bulmak gerekti.Aralarında birisi gizlice girip, kişi sayısını öğrenmeliydi.Daha sonra bir yol bulunurdu.
Artık Fire hasarı veriyorum.
Raging Dragon Fist : Fire
Ve şimdi savaş başlayacaktı.Fakat hemen girmek aptallıktı.Bir taktik bulmak gerekti.Aralarında birisi gizlice girip, kişi sayısını öğrenmeliydi.Daha sonra bir yol bulunurdu.
Artık Fire hasarı veriyorum.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
"Ã?nce sen girmelisin keşiş. Hepimizden daha hızlı ve daha çeviksin. Troller peşine takılsa bile onlardan kaçabilirsin. Eğer girmeyi kabul edersen ve troller seni farkederse buraya doğru koştur. Ve mağara'nın girişine doğru gelirken sadece bizim anlayabileceğimiz bir şeyi söylersin biz de pusu kurduğumuz yerlerde hazır oluruz. Eğer seni farketmezlerse uzaktan ilgilerini çekebilecek bir şey yap. Ama asla yakınlarında durma. Onlarla her türlü savaşa giricez. Ama önce inlerinden çıkmaları biraz savunmasız duruma düşmeleri lazım. Bu senin yapabileceğin bir şey.". Biraz sırıttı ve devam etti. " Ayrıca trollerin çok akıllı olduklarını da sanmıyorum.". [Diplomacy Check]
Sırıtışını yüzünden sildi. Ciddi bir şekilde ekledi. "Pelor hepimizin yanında!".
Sırıtışını yüzünden sildi. Ciddi bir şekilde ekledi. "Pelor hepimizin yanında!".
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
"Peki.Gideyim, fakat belirteyim, gizlilik konusunda çok iyi değilim.Hele hele dört-beş Troll'un benim kokumu alma ihtimalini düşünmüyorum bile.Sonuçta ben onlar için bir yemeğim."
Gülümsedi.
"Herkes hazırsa gizlene gizlene gideyim.Bence diplerine kadar gideyim.Gizlene gizlene.Sonra bir anda, neye uğradıklarını şaşırtarak onlara bir kez vurup, çığlık ata ata kaçayım.Siz duyar beklemeye başlarsınız.O salaklar beni kovalayarak mağaradan çıktıklarında, ölürler.Anlaşıldı mı?"
Gülümsedi.
"Herkes hazırsa gizlene gizlene gideyim.Bence diplerine kadar gideyim.Gizlene gizlene.Sonra bir anda, neye uğradıklarını şaşırtarak onlara bir kez vurup, çığlık ata ata kaçayım.Siz duyar beklemeye başlarsınız.O salaklar beni kovalayarak mağaradan çıktıklarında, ölürler.Anlaşıldı mı?"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
'İyi bir plana benziyor. Senin gibi çevik bir keşişe zarar vermeleri epey zor olacaktır.'
Liero, elini boynunda asılı duran güneş şeklindeki kutsal sembole götürdü. Tanrısı Amaunator'a dua edip eliyle kendi etrafında bir daire çizdi.
Sacred Circle
Daha sonra kılıcının alevlerle kaplanamasını sağlayacak emir sözcüğünü fısıldadı.
'Ben hazırım!'
Liero, elini boynunda asılı duran güneş şeklindeki kutsal sembole götürdü. Tanrısı Amaunator'a dua edip eliyle kendi etrafında bir daire çizdi.
Sacred Circle
Daha sonra kılıcının alevlerle kaplanamasını sağlayacak emir sözcüğünü fısıldadı.
'Ben hazırım!'
"Haklı olabilirsin Elrohir."
Somurttu.
"Ã?yleyse girelim.Pek çaremiz yok açıkçası.Üstelik bende girdikten sonra göremediğim düşmanlar arkama geçerlerse hapı yutarım.En iyisi birlikte girelim.Ã?nden ben gireyim.En iyi gözler bende.Arkamdan kim geliyor?"
Somurttu.
"Ã?yleyse girelim.Pek çaremiz yok açıkçası.Üstelik bende girdikten sonra göremediğim düşmanlar arkama geçerlerse hapı yutarım.En iyisi birlikte girelim.Ã?nden ben gireyim.En iyi gözler bende.Arkamdan kim geliyor?"
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Keşiş dostuna baktı:
"Biraz geç kaldık, ama olsun, sen şu gücünü kullanarak ilerideki boğazdan içeriye bakabilir misin?"
dedi.
"Biraz geç kaldık, ama olsun, sen şu gücünü kullanarak ilerideki boğazdan içeriye bakabilir misin?"
dedi.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Cüce Thoradin, mağaranın içinde giren diğerleri de menzilinde iken duasını okumaya başlar.
" Yüce Moradin, bizi savaşa götür. Senin kutsal gücün bu cani yaratıkları avlamamızda bize destek versin. "
(Shield of Faith)
" Yüce Moradin, bizi savaşa götür. Senin kutsal gücün bu cani yaratıkları avlamamızda bize destek versin. "
(Shield of Faith)
Code: Select all
Herkes +2ACKendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Keşiş Elrohir'in hemen önüne geçti.
X8-Y4
Bütün bir şekilde kendisini kasmış önüne bakıyordu.
Perception
X8-Y4
Bütün bir şekilde kendisini kasmış önüne bakıyordu.
Perception
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury