şöyle diyeyim 5+1 ses sistemleri pahalı bir şey değil.
Benim olmaz diye bakabileceğim tek şet ışıklardır.
Doğaçlama işini gelincew dm ile sesçi arasında bir zamandan sonra bir bağ oluşacaktır.ondan sonra doğaçlama işi sorun olmaktan çıkabilir.Olmadı doğaçlama kısımlarda ses efekti olmayıverir.
Abi ben en kötü ihtimali değerlendirdim.
Zaten bi zamandan sonra bazı şeyler hazıra alınır (mesela doğaçlama için belli şeyler vardır dm'e göre).Tabiiki her doğaçlama önceden belirlenen kadar iyi karşılanamaz ama elimizden gelen herşeyi deneyebiliriz
Benim de bir isteğim olacak. Gerekirse yarı çıplak barbar da olurum, aborjin de olurum ama kolunu kopardığım adam çığlıklar atarak yere yığılmalı ve kafasını kopardığımda birinin üstüme kan saçılmalı efekt olarak bunları istiyorum...
(Ã?topik ya şeyini çıkartalım dedim )
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Uzmanlık alanım özel efekt değil, ama ortalama bir tiyatro sahnesinde (dekor, yer kirası vb saymıyorum) böyle bir ses ve ışık sisteminin en düşük maliyetle kurulması yaklaşık 4-5 milyar (Ankara piyasası fiyatlarıyla). Tabii ışık ve ses teknisyeni de günlük 80 - 100 milyona geliyor. Gösterim başı maliyeti de var bunun. Ã?topik ötesi bence. Ama uzun vadede bir seferlik böyle bir şirinlik yapılır belki. Uzuuuuuuuuuun vadede. frp hak ettiği konuma (bizlerin çabalarıyla tabii) geir ve iyi sponsorlar bulunursa olabilir. Yine ciddiye aldım. Ne yapayım, bunca sene beynimi yıkadılar bunlarla. Gosgoca gandalf kablo taşır mı??? Taşıdım...
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
Metucon bilimkurgu ve fantezi kulübü tarafından gerçekleştirildiği için kulüp başkanıyla konuşmak gerek.. ondan bu konu hakkında daha sağlıklı bilgiler alınabilir diye düşünüyorum.
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle