Kendisini Drizzt'le bir tutuyor ve kozlarini paylasmak, ayni zamanda icinde bir yerlerde de olsa kendine birseyler kanitlamak istiyor. Bildigin gibi o Drizzt'in bir nevi carpitilmis bir ayna yansimasi. Yetenekli fakat duygusuz. Kendini duygularin zayiflik olduguna inandirmis. Fakat bunun ne kadar yanlis oldugunu ve Drizzt'in kendisini asan yetenegini gordugunde ondan savasa devam etmesini beklememek gerekir. O bir kiralik katil, sovalye degil...NIGHT wrote: Madem adil bir dövüş istiyor o zaman neden kaçıyor ya da uçuyor? Kiralık katili anlayamıyorum. Keşke onun hakkında da Drizzt gibi kitaplar olsaydı.
Yok di mi?!!!
Sırasını anlayamadım
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Kral cesurdu ve öfkesiyle kudretli,
Gümüştendi parıldayan miğferi.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıştı mavi kalkanı.
Gümüştendi parıldayan miğferi.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıştı mavi kalkanı.
tamam ama
kiralık katil tamam ama..ya ne olacak bu adamın sonu merak ediyorum düzelecek mi, böyle mi kalacak yoksa daha mı berbat hale gelecek?
Keşke Drzzit biraz ısrar edip duvara yapışmışken adamdan bir söz alsaydı. Ama tutarmıydı bilmiyorum
Keşke Drzzit biraz ısrar edip duvara yapışmışken adamdan bir söz alsaydı. Ama tutarmıydı bilmiyorum
bu aralar tüm arkabahçe çalışanlarının diline dolanmış olan yeni hit şarkımızı buraya post etmek durumundayım
Drow kızı, drow kızı
saçlar beyaz, göz kırmızı
çıkalım elf yaylalarına
al beni koynuna drow kızı
menzoya da düğün gelir
matronun seni bana verir
sen bana varmaz isen
ardımdan ordu gelir
(dıııroov kızıı dırooov kızzzıea şeklinde okunmalıdır)
Drow kızı, drow kızı
saçlar beyaz, göz kırmızı
çıkalım elf yaylalarına
al beni koynuna drow kızı
menzoya da düğün gelir
matronun seni bana verir
sen bana varmaz isen
ardımdan ordu gelir
(dıııroov kızıı dırooov kızzzıea şeklinde okunmalıdır)
yine anlayamadım, yani anladım da yarım anladım,
drizzt güzel drow kızı kötü mü dedin
yoksa drizzt de drow kızı da kötü mü dedin
ben drow kızını beğendim, ama hikayesinden dolayı değil
menzoberranzan'a daha inanılır bir hava verdiği için
yani RAS'ın karanlık ara sokaklar ve drow kalelerinden oluşan Menzoberranzan'ı her ne kadar karizmatik ve korkutucu olsa bile
Cunningham'ın drow kızında tasvir ettiği menzoberranzan'ın kendisine has bir havası var
PS: kendini drizzt üzerine gül koklamış gibi hissetmezsen gayet iyi gidiyor kitap:)
drizzt güzel drow kızı kötü mü dedin
yoksa drizzt de drow kızı da kötü mü dedin
ben drow kızını beğendim, ama hikayesinden dolayı değil
menzoberranzan'a daha inanılır bir hava verdiği için
yani RAS'ın karanlık ara sokaklar ve drow kalelerinden oluşan Menzoberranzan'ı her ne kadar karizmatik ve korkutucu olsa bile
Cunningham'ın drow kızında tasvir ettiği menzoberranzan'ın kendisine has bir havası var
PS: kendini drizzt üzerine gül koklamış gibi hissetmezsen gayet iyi gidiyor kitap:)
Bir
Kitap önerebilirmisiniz? Lütfen, zaten bana bi tek burda cevap veriliyor.
Bir gün gelecek ben kitap seçerken insanlar (hayır bunu söyleyenler insan olamaz!) "A bu ufaklık Drizzt mi okurmuş, ha ha ha" diyemeyecek!...
Bir gün gelecek ben kitap seçerken insanlar (hayır bunu söyleyenler insan olamaz!) "A bu ufaklık Drizzt mi okurmuş, ha ha ha" diyemeyecek!...