Heroes&Villains

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

ama ona bakarsan 2e da red dragonun str.i de 25. caramon 22 heralde 3rd oluyodu.
paladine
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paladine »

caramonun str 18/00 doksan küsur bide bişey sormak istiyorum 22/00 nasıl oluyo yada o ne ?
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Hahahahah abi 22 olurmu Caramon'un str ya naaptınız :D Caramon Fire Giant'mış da haberimiz yokmuş. Bir insanın öyle bir strye sahip olması, hele Krynn gibi bir dünyada bu strye sahip olması im-kan-sız. Caramon'da da belt of the fire giant strength gibi bir şeyler olmadığına göre.. Bende 18/00 diye hatırlıyorum.

Ayrıca Raistlin Tanrılara meydan okurken level 18 magedir, meydan okuduğu tanrıyıda öyle gözünüzde büyütmeyin, o Greater God Takhisis'in avatarı level 25 miydi neydi. Kendisi 30, hadi taş çatlasın, 35 olsun en fazla. FR'den bir lesser deity malar, bunu evirir çevirir, sonra bir daha evirir :P
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Kitaplardaki karakterlerin Campagin Setting'lerde katledildiğine inanırım şahsen. İster gerçeğinden güçlü isterse güçsüz olarark gösterilsin, kesinlikle açıp onların karakter kağıtlarını görünce pek sevinmem. O karakterlerin benim hayal gücümde kalmasını yeğlerim...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Post Reply