Korucu için seviye ekstra özellikleri hazırladım. Diğerlerini de zamanla hazırlarım. Başka hangi sınıfları düşünüyorsanız istek yapın öncelik vereyim. Bu arada Aegron istersen bir adet power verebilirsin bonus gerçi 20 puan verdin ona da teşekkür edelim, fazla fazla geldi doğrusu.
.
Hani birlikte bir süredir bulunuyorsunuz level almaya yakınsınız zaten neredeyse 2 level olmak üzeresiniz o kadar fazla vermemin nedeni o. Oyun içinde güzel işinize yarayacak şeyler vermeyi planlıyorum power gibi düşün
600/1000 deneyim puanıyla başlayacaksınız..
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
600/1000 başlamak mantıksız ki? Aynı hesabı yapıp 0/400 yapabilirsin? Hani frp oynuyoruz diye tümüyle oyun oynadığımızı düşünmemek gerek. Yani 600 tecrübe ile başlamak? Anlamsız? Hele hele hiç tecrübesizken
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Edmond wrote:600/1000 başlamak mantıksız ki? Aynı hesabı yapıp 0/400 yapabilirsin? Hani frp oynuyoruz diye tümüyle oyun oynadığımızı düşünmemek gerek. Yani 600 tecrübe ile başlamak? Anlamsız? Hele hele hiç tecrübesizken
Ã?yle düşünürsen 1 levelden başka bir levelde başlamakta mantıksız olur değil mi? Zaten bir süredir Pelor birliğinin içindesiniz ve ufak birkaç göreve gittiniz. Bu tecrübeleride orada kazandınız. Mantık gayet basit
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
.
Tabii oyun DM'i varken karışmak bana düşmez ama hatırlatayım 2d6 sisteminde net güçler max:+5'e kadar yükselebilir. (üstelik yeni yetme karakterlere en sivri özellikleri de max:+3 ile başlatılır) ama tabii keyifler bilir. +5 büyük bir sayı 2d6 için, daha bunun magic itemi var, büyüsü var eklenecek, vs...
Bensiz başlarsanız o oyunda ölümsüz olursunuz. Yanınıza biraz dost ateşi lazım yapıyorum hemen bi karakter bende. Umarım +üj +bej düzgün bişiler yaparım