Ankara'ya gitmek!
Bu arada arkadaşlar şu olayın adını koyalım artık.
quel pyros kesin geliolr
benimnki bir iki günde belli olacak
scythe da ööle
yeminer zaten oralarda olacak
corax da bu günlerde haber verecek
derim ki 13-15 şubat arası gidilsin
yani haftaya cumadan, pazara kadar
ne dionıuz?
quel pyros kesin geliolr
benimnki bir iki günde belli olacak
scythe da ööle
yeminer zaten oralarda olacak
corax da bu günlerde haber verecek
derim ki 13-15 şubat arası gidilsin
yani haftaya cumadan, pazara kadar
ne dionıuz?
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

Dün yapılan "flint ve istanbul" adlı gezimizden son anda haberim oldu. Güzel güzel gezerken birden ankaraya gel dediler. Ben de gelirim dedim. 
Ama öle otel filan beni bozar. Hemen iki ay sonra metucon var, ona da gelcem. Tüm paramı bitirmeyin benim. Zaten izmircon a gidemedim parasızlıktan, içimde kaldı.
Hani şöle birisi dese ki "dilbao, gel sen benim evde kal, hem ne oteli filan ev dururken. hem daha makarna yapcaktık..." bende ona "çok sağolasın, ne gerek vardı makarnaya... bu arada kıymalı mı olcak?" diye sorsam ne güzel olur...
Bu arada oraya gitmişken hatta ve hatta giderken oyun filan oynaylım diyorum ben, bu konuda el ararım diyenler bir adım önce çıksın...
Ama öle otel filan beni bozar. Hemen iki ay sonra metucon var, ona da gelcem. Tüm paramı bitirmeyin benim. Zaten izmircon a gidemedim parasızlıktan, içimde kaldı.
Hani şöle birisi dese ki "dilbao, gel sen benim evde kal, hem ne oteli filan ev dururken. hem daha makarna yapcaktık..." bende ona "çok sağolasın, ne gerek vardı makarnaya... bu arada kıymalı mı olcak?" diye sorsam ne güzel olur...
Bu arada oraya gitmişken hatta ve hatta giderken oyun filan oynaylım diyorum ben, bu konuda el ararım diyenler bir adım önce çıksın...
"Lovefull Evil"
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

Söylediğim gibi, yalnızca bir kişi bende kalabilir, kura çekeriz olmazsa. Otel fiyatlarını olabildiğince uygun tuttuk. Adamlara bir yalvarmadığımız kaldı. Yalan yanlış da olsa günlük oda fiyatları şöyle:
2 Kişlik oda duşlu: 25
2 kişilik duşsuz: 18
1 kişilik duşlu: 15
1 kişilik duşsuz: 11
Yapabileceğimiz kadar düşürttük. Sanırım değişmez. Kesin tarih ve sayı gelince yer ayırtacağım. İsteyen flinte ulaşsın. Görüşmek üzere.
2 Kişlik oda duşlu: 25
2 kişilik duşsuz: 18
1 kişilik duşlu: 15
1 kişilik duşsuz: 11
Yapabileceğimiz kadar düşürttük. Sanırım değişmez. Kesin tarih ve sayı gelince yer ayırtacağım. İsteyen flinte ulaşsın. Görüşmek üzere.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...