Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Ne yazıki ki benim paladin "lay on hands" yapamıyor. O güş yerine "ardent vow" aldım. Seçtiğim birisine her saldırışımda divine saction yapmış oluyorum. (bana saldrımazsa 6 hasar alıyor) Ayrıca ona ilk vuruşumda +10 fazladan hasar verebiliyorum. Karşılığında ise "Lay on hands" özelliğimi kaybettim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
1 round erken kessem 1 tur daha az saldıracak. Ben bir yaratığa 1 round daha çok vuracağım ve ayrıca flank'e aldığımdan karşımdaki yandaşım ve ben +2 to hit kazanacağız. Bu da diğer yaratğın da 1-2 round erken yatması ve ... diye gider düz mantıkta
Eskisi ka
Eskisi ka