Tanrıların ölümlülüğü
diyim size bence bu savaş işi yaş
çünkü çok zahmetli ve gereksiz (gerçek hayattan bayhsediorm) bir uğraş olur
frp nin altın kurallarından biridir:
ne kadar çok birim, o kadar uzun ve sıkıcı combat
çünkü çok zahmetli ve gereksiz (gerçek hayattan bayhsediorm) bir uğraş olur
frp nin altın kurallarından biridir:
ne kadar çok birim, o kadar uzun ve sıkıcı combat
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Bende asla savaştan kaçmam ama o kadar uğraştıktan sonra bide sahiden herşeyi yüzümüze gözümüze bulaştırırsak kötü olur ya
Biz iyisimi diyarlara öncelik verelim herkes en fazla 4. level olsun başlıalım o şekilde 4ten fazla olursa olay iicene karışıcaktır...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

Bidakka ya ben rp'mi yaptıktan sonra benim için 30. level 4. level arasında fark yok ayrıca illa General mi olucaksın bence kesinlikle gerekli değil... Bide şuna gelelim 4. level goblinmi keseceksin olayına bence 4. level çok güzel bir durumdur tam geçiş evresidir bence ve iyi kullanılırsa ilerki levellarda çok rahat edilir (Hayatının baharı
) en mantıklısı 4 gibi geliyor bana hala ve adminleride yormamış oluruz...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Raini şimdiye kadar düello ve savaş olaylarına pek dalmadı zaten bu şekilde sömürülüceini sanmıorum ama olay o deil gerçekten bi kişi 20 bi kişi 5 olmaz çoğu kişi 20 ister o zaman belli bi sınır koymak lazım tamam 4 ten vazgeçtim 5-6 da hiç fena deil ama daha fazlası abartı olur ve adminler içinde zor olur yada kim yöneticekse diyarları zorlanır baya
ben hala sitede düello savaş tarzı olayları gereksiz buluyorum
ayni x kullanıcısı y kulanıcısını yenince nolacak
başka bi tartışmada x'in, y'nin lafını " sus ben seni düelloda yendim, ben üstünüm" diye kesemesini kim önleyecek
düello neyi çözecek
ölene neolacak?
vs..vs..vs
ayni x kullanıcısı y kulanıcısını yenince nolacak
başka bi tartışmada x'in, y'nin lafını " sus ben seni düelloda yendim, ben üstünüm" diye kesemesini kim önleyecek
düello neyi çözecek
ölene neolacak?
vs..vs..vs
In our life, there is if
-
Dragonfire