abi en azından hayal kurma, düşünme ve fikir üretme açısından dünyadaki milyonlarca insandan üstünüz
kitap okuyoruz, bu da bi üstünlük
mutluyuz abi daha ne üstünlük olabilir
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Ya konu neydi biz yine uçtuk iyicene ya... Konuya dönelim dicemde konuyu bulamıorum artık!
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Yaa arkadaşlar jarlaxle Drittze yardım ediyor bee adamın Drittze düşman değil tabii birisi ona düşman olması için bir bedel ödemezse.... Sonuçta bilmiyorum bence bu listede adı olmamalı zaten kimse de seçmemiş onu aslında
anketi düzeltin en büyük düşmanı drizzt in CORAAAAAXXXX
abi entreridir bnce..adam drizztile dövüşmek (ve öldürmek) icin neler neler yapıo ya.koskoca hırsızlar loncasını bırakıp drowlarla isbirligi yapıo..o kadar gözü dönmüs herifin:)
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
ben miras ı okuyalı çok oluo.. ama yıldızsız geceyi yeni okudum... adam ss kuralı ile jarlaxle ne derse onu yapıo.. yani elinden gelse hepsini doğrayacak....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?