aslında otel fiyatları biraz daha pahalı sanırım
tek kişilikler 750 milyon,çift kişilikler 1 milyar
ayrıca gandalfa misafir gelmiş onların evindede yer yok,ve bizim evde şu anda tamirata girdi işte,tamiratta siz geri dönünce bitecek yani kısaca kalacak yer konusunu hallettik
herkesi bekliyoruz
Ben bir hafta kadar kalabilirim. Bu nedenle 77milyon + (yol masrafı) vermek hiç de güzel bir seçenek olmuyor benim için. Zaten sınırlı bir bütçe ayrırabilecem, bunun da tamamını otele vermek cazip gelmiyor..
Yani birinde kalmak daha güzel bir seçenek olarak karşımda duruyor.
eskişehire gelseydiniz 6-7 kişiye kadar ağırlayabilirdik ama, napalım,bi gün de eskişehir zirvesi yaparız;)
ankda bir kişi hatun olmak üzere tabiyki, babama anlatamam durumu o bakımdan ehue, bende kalabilir.
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle
Arkadaşlar, otel için elimden geleni yaptım gerçekten de. Bizim ev yarım olduğu için (kalan yarısı Kuşadası'nda) yatacak yer sorunu var. Evle konuşayım, belki iki kişi alabilirim, ama o zaman pek rahat edemezsiniz söyleyeyim. Masrafları düşük tutmak için otele daha fazla baskı yaparsan bu hakkımızı da kaybedebiliriz. Bu fiyatta oldukça iyi bir otel. Genelde öğrenci kalıyor. Yine de tekrar bakacağım. Diyarımızın doğum gününde birlikte olalım.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
naaptın gandalf evin yarısına dimension gate mi açtın o nedir
arkadaşlar çekeceğim tepkileri göze alarak
belki de ankaraya gelemeyeceğimi burada belirtiyor
ve vurun diyorum
böbreğime böbreğime
mideme mideme
kafama bacaama vurun
bu arada flintin istanbulda olması
ve beni kulağımdan ankaraya kadar sürüklemek suretiyle ketçabın avatarına benzetmesi de söz konusu tabii
ama çok ciddiyim bu ara meşguliyetten ölebilirim
haberiniz ola
sonra bizi sattın pyros olmasın
-olacak ya hadi neyse-
arkadaşlar yola pazartesi de çıkabilriz ... gandalftan aldığımız duyumlara göre pazar akşamı otel doluymuş ve eğer pazar akşamı gidersek dışarıda kalırmışız...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea