Arena - D&D 4 Edition (yorumlar, konuşmalar)
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Androner, karakter kağıdında bir kaç nokta var.
Reflex'e rogue'nun +2 bonusunu eklememişsin. Ben kendi notlarımda eklemişsin gibi tutuyorum.
Ability scorelarda toplam 21 point karcamışsın. kalan bir pointi wisdom'a ekleyeyim mi?
Silah olarak rapier ve crossbow almışsın fakat onlara profiency'in yok. attack bonusların değişiyor yani. rogue'nun şunlara profiency'si var
Reflex'e rogue'nun +2 bonusunu eklememişsin. Ben kendi notlarımda eklemişsin gibi tutuyorum.
Ability scorelarda toplam 21 point karcamışsın. kalan bir pointi wisdom'a ekleyeyim mi?
Silah olarak rapier ve crossbow almışsın fakat onlara profiency'in yok. attack bonusların değişiyor yani. rogue'nun şunlara profiency'si var
Dagger, hand crossbow, shuriken, sling, short sword
uyarıların için teşekkür ederim.liero wrote:Androner, karakter kağıdında bir kaç nokta var.
Silah olarak rapier ve crossbow almışsın fakat onlara profiency'in yok. attack bonusların değişiyor yani. rogue'nun şunlara profiency'si varDagger, hand crossbow, shuriken, sling, short sword
1 puan'ı wisdom'a verelim
rapier için feat alacağım, two-weapon treat'i kaldırıyorum.
crossbow yerine hand crossbow alacağım item olarak.
sheet'i update ediyorum hemen.

Ã?nceden Androner ile Aegron dövüşecek yazmıştım ama henüz Aegron karakter kağıdını yollamadı. Devrimk'nın karakter kağıdı hazır olduğu için Androner ile Devrimk'yı dövüştürcem.
Aegron karakter kağıdını yollayana kadar bir kişi daha gelirse, ikisi arasında bir dövüş yaparlar. Gelen olmazsa benim hazırladığım bir karakter var, Aegron onunla dövüşür.
Aegron karakter kağıdını yollayana kadar bir kişi daha gelirse, ikisi arasında bir dövüş yaparlar. Gelen olmazsa benim hazırladığım bir karakter var, Aegron onunla dövüşür.