Power'ın açıklamasını okurken yanlış anlamışım. Düzeltirim onu.
Sormak istediğim bir konu var.
Powerın açıklamasında 3[W] diyor. Silah büyülü olunca 3d10 + 1 şeklinde hesaplamak mı gerekiyor yoksa 3[1d10 + 1 ] = 3d10 + 3 şeklinde mi? Ben 3d10 + 3 şeklinde hesaplıyorum. Yanlış mı yapıyorum
liero wrote:Power'ın açıklamasını okurken yanlış anlamışım. Düzeltirim onu.
Sormak istediğim bir konu var.
Powerın açıklamasında 3[W] diyor. Silah büyülü olunca 3d10 + 1 şeklinde hesaplamak mı gerekiyor yoksa 3[1d10 + 1 ] = 3d10 + 3 şeklinde mi? Ben 3d10 + 3 şeklinde hesaplıyorum. Yanlış mı yapıyorum
Androner, 2 dmg orda fazlan var 4 dmg de bloodhunt'ı eklediğim için fazlan var. toplam 6 dmg fazla dmg yazmışım sana. Bir sonraki turda eklicem bunları.
Androner wrote:bir de anladığım kadarıyla temp hp'ler ilk yenilen dmg'dan düşülüyor.
yani dwazer aldığı dmglar ile temp hp'sini kaybetti. şu an 34 normal hp'si var.
Androner wrote:bir de anladığım kadarıyla temp hp'ler ilk yenilen dmg'dan düşülüyor.
Bu kurala kaynak gösterebilir misin Liero?
.
PHB sf 294
Lose Temporary Hit Points First: When you take damage, subtract it from your temporary hit points. If you take more damage than your temporary hit points, extra damage reduces your current hit points.
Bu kurala kaynak gösterebilir misin Liero?
PHB sf 294
Lose Temporary Hit Points First: When you take damage, subtract it from your temporary hit points. If you take more damage than your temporary hit points, extra damage reduces your current hit points.
Tamam ilk geçiciden gidiyor ama 10 hp geçici canım varsa ve 5 dmg aldıysam 10 hp birden gitmeyecek herhalde?
Fakat bu zevki kısa sürmüştü zira warlock'un şeytani büyüsü iş başındaydı. Warlock'un aldığı yara büyücün çevresini saran alevlerin tekrar parlamasına neden olmuştu.
Hellish Rebuke : 1d6 + con = 6 + 5 = 11
Ben bunu anlamadım. O, eldritch blast ki?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.