Yıkımdan Sonra (Fallout oyun)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Dean:
"Aslında gaz maskeleri ve gaz bombaları döşenelim. Sen dürbünlü tüfeğinle pusuya yatarsın. Ã?ncelikle uzaktan bir keşif yapar en zayıf noktayı tespit ederiz. Benim desert eagle'la bir susturucu takarız. Tabii baskını gece yapacağız, herkes uyurken. Bir kamerayı vurup hızlıca içeri girerim. Daha arızanın ne olduğunu çözmeden ben jeneratorleri durdururum, bütün elektirk kesilir. Kapıları açarım; Cabal ve Billy de içeri girer, gaz bombalarını odalara atıp çıkanı vururuz. Nası plan?"

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

"Savaş olaylarından asıl anlayan Cabaldır. Ben pek anlamıyorum. eheheheeh ııhhhh! Benim çözümüm ancak barışçıl ya da yalancıl yollardan olabiliyor."

Biraz düşündü. Billy suskun duruyordu. Herhalde o da pek savaş konuşlarında fikir sahibi değildi.

"Peki tek bir kapıda çıkacakları ne malum.Gaz bombalarını atacaksın ama malikanede bir sürü oda olacaktır. Pek çoğundan çıkacaklar."

"Ayrıca tüm bekçileri geçebileceğine eminmisin. Çok iyi bir desteğe ihtiyacın olacak gibi geliyor bana."

"Sen ve Cabal bu işi yaparken, ben ve Billy'de pusuda bekleriz. kalabalık gelirlerse Billy sizi korur, tek kişi gelirlerse ben size ulaşmadan sesszice indiririm."

"Peki bu planını bir de Cabal'a soralım istersen. Ben ancak bu kadar düşünebiliyorum."
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Hey, hey, hey! Dur bakalım orda. Eğer içeri gaz bombası atarsak halimiz ne olur biliyormusun? Tahminen maskeleri ve arabaları vardır. Taktıktan ve arabalara bindikten sonra dışarıya bizi avlamaya gelirler." Sonra Albert ve Dean'e baktı. "Ayrıca ben arabaya sığamayacağım için ilk ölen olurum.

"Bence en iyi yapılması gereken şey..." biraz düşündü. Dev ağazına kocaman bir sırıtış geldi. "Hey bu adam en yakın arkadaşını öldürmemiş mi? şu fındığı kendi adamlarına saldıracak kadar kızdırabilirsek, ya da oyuna getirebilirsek daha basit olur. Yani demek istediğim şu bu manyak en yakın arkadaşını bile öldürüyorsa, güven duymadığı adamlarını ne yapar? Bu adamlara olan güvenini kaybettirmeliyiz." dedi.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Dean:
Kaşlarını kaldırarak, "Blliy, seni de çok entrikacı gördüm, yoksa Albert'la fazla mı takılmaya başladın! Siz o zaman adamları birbirine düşürün, ben ise villanın mayınlı bölgesinin arkasından başlayıp yer altından bir tünel kazayım; bir haftaya kalmaz tamamlarım tüneli, bu arada çete de iç hesaplamalarla neredeyse çökmüş olur zaten hahaha!.. Bırakın beyler, bu gece basalım işte mekanı!"

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Ahbaplar konuşurlarken içeriye Tilki girer.
"Ooooo! Ã?ete toplanmış bakıyorum. Naber millet."
Eliyle beşlik çakmaya kalkışır kimse yüz vermeyince Billy'nin sırtına masaj yapmak için elini kaldırmış gibi yapar.
"Billy adamım çok gerginsin masaj yapayım biraz sana. Neyse arkadaşlar Bay Monrana evin planını bulmuş bir şekilde size yolladı."

Image

1- Mayın bölgesi (Tüm kırmızı taralı alan)
2- Silahlı nöbetçiler
3- Kontrol
4- Kontrol kulesi
5- Jenerator
6- Baraka
7- Fındık Carlos
Gri halkalar- Devriye noktaları
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"şu yeşil halka ne? Giriş mi?"
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Orası keskin nişancı için en uygun yer. Albert adamım sen geçersin oraya bam bam! Herkesi tek tek mıhlarsın."
Elindeki hayali tüfekle nişan alıp sağa sola ateş etmektedir Tilki.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Dean:
"Albert, benim Desert Eagle'lardan birine laser ile susturucu takalım mı birlikte? Sessiz harekatlar için birebir."

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

"O kadar mesafeden birini vurabileceğimden emin değilim."

dedi endişeyle plana bakarken. Bu kadar büyük bir alan beklemiyordu.

"Sessiz bir şekilde hareket etmeemiz gerekcek ve tek seferde olabildiğince organize gitmemiz gerekecek. Tek bir yanlış ateş ile başımıza üşüşeceklerdir."

Ã?enesini tutraken haritaya daha dikkatli bakmaya çalıştı.

"Baskını gece yaparız. İlk önceliğimiz nöbetçileri sessiz halletmek olmalı. Susuturucular ile elimizdeki tüfeklerle bunu yapmaya çalışacağız."

"Dean ve Cabal merdivenle Fındığın olduğu tarafa giderken ben de herhangi bir terslik olması olasılığına karşı nöbetşilerini yerini alacağım ve gözetleme kulesini izleyeceğim. O karanlıkta benimle nöbetçileri ayırabileceklerini sanmıyorum"

"Billy ise kontrol noktasını gözetleyecek ve içeriden çıkan herhangi biri olduğunda balyozu ile kasafını ezecek."

"Busırada hep telsizler ile birbirimizle haberleşelim."

"Fındığın işini bitirdikten sonra Cabal ve Dean barakaya gaz saldırısına başlamaya hazır oldukları anda ben kuleye ateş etmeye başlayacağım. Billy Kontrol noktasına girecek ve makinalısı ile içeridekileri tarayacak."

"Sanırım en süpriz saldırıyı bu şekilde yapabileceğiz. Umarım plan dışında bir şey olmaz."

"Ben yinede Fındığı entrika ile düşürmek taraftarıyım. Eheheheeh ıhhh!"

Tüm bunlardan sonra Dean'in elindekilere baktı.

"Bunları yapmam en iyimser ihitmalle 2 günümü alır. Senin yardımınla kısalmaz ama uzamasını engelleyebiliriz. Ama iki günümüz var mı?"
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Dean:
Tilki'ye dönerek, "Tilki sizin Montanalardan bana bir iki susturuculu hazır silah ödünç alsana bir koşu? Ã?dünç istiyoruz, iş bitince geri vereceklermiş dersin."

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Bende var, Beretta onu vereyim mi? Geri isterim ama sağlam bi şekilde haaa!"

Beretta 92: Hasar +40, (10 adet 9x19 mm) +Susturucu
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:"Bende var, Beretta onu vereyim mi? Geri isterim ama sağlam bi şekilde haaa!"
Beretta 92: Hasar +40, (10 adet 9x19 mm) +Susturucu
Dean:
"Güzeel; merak etme Albert yapacak zaten yenisini, idareten alıyorum. Bakalım iyi ateş ediyor mu..."

Dean silahı kimseyi yaralamayacak şekilde başka bir yöne ateşleyerek, düzgün ateş edip etmediğini test eder.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Büyük Ã?öl kartalı gibi elini doldurup onu tam tatmin etmese de nişan almasında bir sorun yoktu silahın.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Dean:
Diğerlerine dönerek, "evet beyler ben hazırım!" der. "Ã?n kapıdan mı giriyoruz yani?"

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

"Bu mayınların üstünden geçemyeceğimize göre ve paraşütle tepeden inemeyeceğimize göre, demekki sadece ön kapı kalıyor."

"Ben bir gece görüş gözlüğü alacağım. Siz de alsanız iyi olabilir."

acaba bu gece görüşünü benim dürbine monte etsem, ya da gece görüşe bir dürbün taksam nasıl olur?

"Birbirimize destek olalım. Herkes kendine olmasın. Benzine daha sonra da para ayırabiliriz. Ehehehehe ıhhh!"
Eskisi ka