Böcükozmos ..........(muhabbet, yorum)
Arkadaşlar ben pazartesiye kadar yokum, ben yokken Lugi grup neye karar verirse onu yapar, çoğunluğa uyar yani. Ã?arpışmaya girecek olursak Lugi'yi içimizden birisi oynatır. Hepiniz hoşçakalın pazartesi görüşmek üzere...
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
şimdi, yalan söylemiş olmayayım. Ben biri yazsın diye bekliyordum. Biri yazmayınca da Lugi'mizi bekliyoruz diye düşünüp sükuneti korudum 
Sağol ya
Eğlenceli oluyor ama generaller pek anlamıyor eğlenceden
Yani, onlar da insandı bir aralar, şimdi düştükleri durumun ne komik olduğunu kabullensinler artık! 
Sağol ya
.
Arkadaşlar bu oyunu üzülerek iptal ediyorum. (Yani ben çekiliyorum ama başkası devam ettirebilir tabii) Emeği geçen, katılım gösteren herkese teşekkürler. Pek umduğum dinamiği yakalayamadık, ben bile sıkıldım biraz. Ama olsun, sistemin en azından teknik açıdan yürür hale geldiğini memnuniyetle söyleyebilirim. Meraklısına, kendi çevresinde oynatmak isteyen olursa ilgili excel ve word dosyalarını e-mail yoluyla gönderebilirim, bana özelden bildirirse.
Son olarak tekrar teşekkür ediyorum katılımcılara.
.
Arkadaşlar bu oyunu üzülerek iptal ediyorum. (Yani ben çekiliyorum ama başkası devam ettirebilir tabii) Emeği geçen, katılım gösteren herkese teşekkürler. Pek umduğum dinamiği yakalayamadık, ben bile sıkıldım biraz. Ama olsun, sistemin en azından teknik açıdan yürür hale geldiğini memnuniyetle söyleyebilirim. Meraklısına, kendi çevresinde oynatmak isteyen olursa ilgili excel ve word dosyalarını e-mail yoluyla gönderebilirim, bana özelden bildirirse.
Son olarak tekrar teşekkür ediyorum katılımcılara.
.
Özüldüm biliyor musun, hayatımın en büyük arzusu olan kuyruğundaki dikenli topuzla etrafa terör saçan akrep modeline erişemediğim için 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury